התשמע קולי?

Miss Naama

New member
התשמע קולי? ../images/Emo110.gif

החלונותהגבוהיםאריקאיינשטיין
אה, כן
לא לשכוח את החוקים O:{ :
איזכור בייס חובה.
דולי אחת לשרשור.
לשרשר דולי להודעה הראשית בלבד. יאללה
התפרעו D;

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifה-תשמע קולי..~עושה לך קולות רקע~

יש לי נטייה נוראית לעשות קולות רקע לשירים שלהם

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifטוב, ואם כבר אני ראשונה,

כי אף פעם לא הייתי ראשונה^^... מהדלדל"צ החד פעמי, של הג'ינס וטישירט :] לאיודעת מה נסגר עם הנעליים
ואני לא יודעת באיזה שיער לבחור.. מה לעשות שם עם הצבעים לדעתכן? פנויה להצעות^^ [טחחח עד שאני מפרסמת פה דולי...
]

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש יפה!!:)

בחולצה הארוכה יותר,הגוון הכי כהה נראה יותר מידי כהה,והקפלים סימטרים כאלו. למשל בחולצה הורודה דווקא יצא מעולה! וגם הג'ינס מאוד חביב
ההצללה בנעליים בסדר גמור לדעתי,איפה הבעיה?
יצא יפה :)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתודה!

את צודקת בקשר לגוונים בחולצה, אני חושבת שפספסתי שם גוון..
תודה. הנעליים סתם נראות לי לא מסתדרות... תודה על התגובה!

TheWingedPig

New member
איזה כיף, עשית משהו מהדל"צP:

קודם כל, לגבי הצבעים - אל תשני, זה ממש טוב ככה. הורוד והאפור נראה ממש טוב יחד^^ החולצה הורודה יצאה ממש טוב בהצללה. החולצה האפורה, הקפלים בה נורא נורא ישרים, וגם יש אותם קצת יותר מדי (ממליצה להוריד כמה, ולעגל יותר בקצוות). אותו הדבר לגבי הג'ינס - להוריד קצת מהקפלים ולעגל בקצוות. בקשר לשיער, אני חושבת שיתאים שיער חום ארוך וגלי, ופוני ארוך וחלק:)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהייתי חייבת לעשות! זה קרא לי!:O

וזה גם היה ממש יפה, איך אפשר שלא? אני אנסה להוריד מכמות הכפלים.. [אבל נורא כיף לי לצייר כפלים
] ולעגל אותם.. תודה רבה על התגובה והרעיון לשיער!!

Wandering Star

New member
לדעתי איזה קארה עם פוני יתאים לה ../images/Emo13.gif

החולצה הורודה מצויינת, ממש אהבתי את הפלטה שלך. לדעתי את משתמשת ביותר מדי קפלים, והם יותר מדי סימטריים. במכנסיים צריך כמה קפלים אלכסוניים במפשעה, ואולי כמה בצדדים, אבל זהו. החולצה הסגולה יכולה להיות ממש מדהימה עם פחות קפלים, שיהיו יותר בצורה של הגוף. תראי על עצמך- איך הקפלים בבגדים שלך יושבים עליך ותנסי ליישם את זה בדולי
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהתכוונת.. הפלטה *שלך*?

זה מקובץ פלטות שלך..:] תודה! אני אעבוד עוד על הכפלים ואעגל אותם.. תודה לך על התגובה

דנדוש 3

New member
אישית..

אהבתי את הנעליים ממש מתוקות.. אבל יש לי בעיה עם החולצה.. זה נראה כאילו זו חולצה על חולצה ושילוב הצבעים לא משו .. בקיצור לא אהבתי המכנס.. חמוד אבל לדעתי היה יותר יפה גזרה עד הברך.. אבל תכלס חמוד.. השיער- הייתי עושה קוקו בלוף גבוה [כמו אצל דלפינה מפלוריסיינטה אם יצא לך לראות..] קוקו גבוה מהודק מאוד לשיער וחלק כאילו החלקת אותו עם מחליק\פן..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתודה :]

לא ציירתי את הבגדים של הדולי, רק צבעתי אותם. ובגלל זה אני לא יכולה ממש לשנות את הצורה של המכנס... איזה צבעים את מציעה לחולצות? תודה לך על הרעיון!

דנדוש 3

New member
בבקשה.. ../images/Emo9.gif

הורודה= אדום בסגולה= לבן\ קרם בהיר.. או ההפך תשחקי עם זה..

Nakuro

New member
אתאתאתאתאתאתאתאתאתאת ../images/Emo2.gif

עירית!!!!!!!!!!!!!!!!! אומג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [זו לאה
] הייתי מבקשת מך להתחבר אבל אני צריכה לעוף... אבל תתחברי!!!!!!!!!

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזו חמודה! ^^

החולצה נצמדת לה לגוף,אולי כדאי להרחיב את החולצה מעט? לדעתי להוסיף גוון בחצאית לא יזיק
והנעליים והשיער יצאו ממש יפים!!!

Miss Naama

New member
עירייית!!!!! D;;;; ../images/Emo23.gif

עירית חזרה DD: <<: ממש אהבתי את השיער, ואת הנעליים והשרשראות DD: והחזיה המציצה D; כל הדברים הקטנים והמגניבים האלה <:
החצאית יפה, אולי אפשר לנסות קצת להוסיף רמיזות לצד האחורי שלה. ההצללה בחולצה קצת לא אמינה, אני חושבת - הציצים נראים, אמ, גושים מופרדים שכאלו
ובחולצה כזו עדיף שהם יראו כמו, המפף, גוש בצורת 8 מאוזן כזה :p, יותר, נו, מחוברים :p וגוף החולצה - אולי כדאי לנסות קפלים יותר עבים, או מעטים יותר אם זו חולצה הדוקה. הקווים המקבילים והישרים של ההצללה נראים קצת מוזר O:
3>> שמחה שחזרת DDD:

TheWingedPig

New member
אהבתי את השיער:)

ההצללה בחולצה מעט מבולגנת לטעמי, וכדאי להוסיף קצת מהגוונים הכהים. חסרה הצללת על. וברוכה השבה לדוליז:)

cecilia L

New member
איזה חמודה ^^

ההצללות ממש מוצלחות, אבל לא יודעת- בגלל שהרגליים שלה ממש ארוכות אני חושבת שכדאי להוסיף גרביים או גרביונים, כדי שלא תראה כ"כ ריקה

דנדוש 3

New member
א-ה-ב-ת-י-!!

רק דבר אחד.. הרשת לדעתי יהייה יפה גם לרגל השניה.. וחוץ מזה מ-ו-ש-ל-ם-!!!

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifבייס מRainy Day Crap Box

מוקדש לחנה למה? כי בא לי
נורא היה בא לי להכין דולי שתהיה בשבילה, היא עוזרת,והיא גם חברה טובה,אז זו מן תודה שכזאת
אז מהרגע שהתחלתי להכין אותו הוא היה בשביל חנה
רעיון מקורי לא? ^^ והמכנסיים מעצבנות.. בכל מקרה די אהבתי סכ"ה
תגובות?

למעלה