for if we dont find
New member
מסכים לגבי ההכשרה.
אני היום אחרי 9 חודשים ומרגיש כאילו אין לי כלום ועד עכשיו רק שיחקתי. אבל זה רק מחזק את הטענה שלי שנושא הגיל זה לא הבעיה פה. מסכים איתך (שוב) שיש פה מכלול של דברים, בעיקר משקעים תרבותיים לדעתי. מוזה / גירוי - אם יש לך דרך למדוד את זה אשמח אם תרים לי טלפון
. שורה תחתונה מבחינתי היא שאני יודע היכן ובעקבות מה באים לי רעיונות. לטווח הקצר בטוח, לטווח הארוך אני לא יכול להתיימר לדעת. שוב, זה רק אני ולכל אחד יש את הכפתורים שלו. אני לא חושב שיהיה נכון להגדיר דבר אחד או אחר כאמת אוניברסלית בתור קטליזטור לפרסום ברמה גבוהה. ולגבי גורים ואמסטפים: שוב, זה רק מחזק את הטענה שנושא הגיל לא קשור. לא התווכחתי עם ההודעה שלך כמכלול. להיפך, הנהנתי מול הצג מספר פעמים. אבל מספר דברים שם לא היו נכונים לטעמי והרגשתי צורך לנסות להסביר למה אתה טועה בנקודות האלו. שאלות כמו "מה יקרה עד אז" לוקחות את הדיון למקום אחר ומגדירות גם בעיה שונה. זה לא הגיל, זה התרגיל. יום טוב !
אני היום אחרי 9 חודשים ומרגיש כאילו אין לי כלום ועד עכשיו רק שיחקתי. אבל זה רק מחזק את הטענה שלי שנושא הגיל זה לא הבעיה פה. מסכים איתך (שוב) שיש פה מכלול של דברים, בעיקר משקעים תרבותיים לדעתי. מוזה / גירוי - אם יש לך דרך למדוד את זה אשמח אם תרים לי טלפון