התשובה ידועה....

לקחת כמובן מאליו....

לבטוח באיתנות הקשר - עד אדישות מוחלטת. לא לנקוף אצבע למען הזוגיות. לא לטרוח להלהיב ולהעצים את בן/ת הזוג. לא לרגש. לא לחזר. לא להחמיא. לא לבלות. לא להביע רגשות. כאלה.... אם כי אצל כל אחד זה אינדיבידואלי. התחושה נולדת משלל דברים. התמצית היא שיש תחושה של אדישות מהצד השני. סוג של זוגיות כלאחר יד.

אייבורי

New member
נשמע לא ברור

שהרי לבטוח בקשר נשמע רעיון מעולה וכל שאר הדברים שכתבת, הם שייכים לתחילת קשר שלא נדבר על זה שהמתלוננות לרוב לא עושות את מה שמבקשות. האם את מחזרת אחרי בן זוגך ? האת את מנסה לרגש אותו ? נשמע כמו בליל של דברים ללא קשר ומין סוג של תלונה נשית כזאת

לבטוח בקשר זה מעולה לך...

ולדעתי לכלל הגברים זה מעולה. בטחון בקשר. בטחון בקשר זה טוב אולי באופן כללי. כאידאל. אבל הבטחון הזוגי הזה - כשהוא לא מלווה בחיזור יומיומי ואינטנסיבי - זה יוצר תחושה של אדישות אצל הצד השני. כשזה לא מלווה במבט עורג, מילים חמות, פרגון, התלהבות, הפגנות אהבה - זה הופך ל"זוגיות ברורה מאליה". אתה חושב שזה קשור רק לתחילת הקשר. נשים מצפות שזה ימשיך. תמיד. לעולמים. לעולמי עולמים. לעד. עדי עד. עד עולם. לנצח. אם זה נפסק, זה מערער להן את הבטחון בקשר - זה הופך בעיניהן, את הזוגיות לברורה מאליה. למען האמת - זה קצת כך גם אצל גברים. אם אשתך לא תתלהב ממך (מידי פעם), לא תחמיא לך (לפעמים), לא תתפתל כחתולה למגעך (מפעם לפעם), לא תימס למולך (לפחות כמו פעם) - גם אתה תאבד את הבטחון בקשר. גם אתה תחשוב שהיא אדישה. גם אתה תרגיש שאתה לבד בזוגיות הזו שלך איתה. וזה נכון. לא כל מי שדורש דבר מה גם מקיים. אבל אתה יודע מה ההבדל? אתה רוצה שהיא תעניק לך "שירותים" מאוד מסויימים... עליהם אתה צריך לטרוח. הם "עולים" ביוקר. הם מחייבים חיזור. את ה"שירותים" שאתה נותן - כל אחד יכול להעניק לה. וזה ממש לא מחייב אותה לתמורה גופנית. רק כדי להבהיר... אני גבר. אם לא הצצת לי בכרטיס.

אז לא בדקת לי...

בציצי(ת) ולא הצצת לי בכרטיס. אבל את הרעיון של "זוגיות ברורה מאליה" הבנת?

אייבורי

New member
בוא נאמר

שלא הבנתי, בעיקר שאני לא מסכים בערך לשום דבר שכתבת. אני לא צריך שירותים <אני מניח שהתכוונת לסקס או ניקיון> את שניהם אני מצפה שגם היא תרצה היא רשאית לחזר אחרי מתי שתרצה ואני גם דורש פרחים ליום האהבה אחרת היא לא תקבל שום שירות הפרקה.

אייבורי

New member
חלילה

מעולם לא היית סחיר מבחינתי אבל לשם הבהרת מושג נשי בלתי ברור יש צורך במתרגמת מקצועית. ועדיין לא הסכמתי לדעתך גם בהיותך אישה.

../images/Emo6.gif

כגבר...גם אני מתקשה עם ההסבר. אבל מנסיון, אני יודע שזה העניין. לא תמיד זה מוביל לרווח (שירותים לא מובטחים), אבל זה בהחלט מעודד את הבטחון שלה בזוגיות.

תרגום

לא תמיד צריך מתרגמת מקצועית, גם גבר שכבר קיבל תרגום כמו פסגות או סחבק יודע שאין מה לעשות - נשים צריכות להרגיש חשובות ומחוזרות כל הזמן. ברגע שאין להן את זה, ולא משנה כמה נוח להן עם הבעל, אז הן מרגישות נלקחות כמובן מאילו ואז הן מתחילות לחשוב על כל אלה שלא סגרו איתם מעגל, ומחפשות פרפרים וריגושים, וכותבות פה בפורום שהן מבואסות שכבר לא טוב להן בזוגיות ויש להן כל מיני אופציות מבחוץ ומה עושים וכו'. נראה לי שביומיים שלושה האחרונים כל הנשים האלה התעוררו. או שפשוט אותה אחת בזהויות שונות סיפרה את אותו הסיפור רק בגירסה קצת שונה.

אייבורי

New member
עזוב אותך גיסנו

אני יודע את המנוור אני פטור מחיזורים ויצירת אשלית הרגשה.

אייבורי

New member
הבנתי

שוב בעיית מראות גלובלית היא פשוט לא הסתכלה במראה המון זמן ועדיין מאמינה שהיא כוסית בת 18

../images/Emo6.gif

כן הה? אנשים שוכחים לפעמים איפה הם נמצאים. יוצרים סביבם אשליית קיום שונה מהמציאות. היא עוד תקועה בגיל 19.

nowonder

New member
אמנם לא מקצועית

אבל אני אנסה את כוחי בכל זאת, אולי יש לי מה לתרום. "לוקח כמובן מאליו" (עברית נשית, ביטוי) פירוש: כבר לא חושש שהיא תזדיין עם גבר אחר. יכול להיות מהרבה סיבות: 1. אין מספיק זיונים כי היא כבר לא מושכת 2. אין מספיק זיונים כי הוא כבר לא מושך 3. אין מספיק זיונים כי הוא מזדיין עם מישהי אחרת שני סוגי תוצאות (ולפעמים שילוב בינהן): 1. שיחות לפתיחת ערוץ התקשורת 2. להזדיין עם מישהו אחר עזרתי?

נומלה

New member
אם הוא היה כזה לא ולא

אז מה עושה אותו "מקסים" ו"אני יודעת שהוא אוהב אותי".

נומלה

New member
אני אסביר לאט (עם פיסוקים ורווחים)

אתה כתבת: לבטוח באיתנות הקשר - עד אדישות מוחלטת. לא לנקוף אצבע למען הזוגיות. לא לטרוח להלהיב ולהעצים את בן/ת הזוג. לא לרגש. לא לחזר. לא להחמיא. לא לבלות. לא להביע רגשות. כותבת הפוסט כתבה שבעלה מקסים והיא יודעת שהוא אוהב אותה. אני ניסיתי להבין איך מתיישב בעל שמקיים את כל (או חלק) מהרשימה שלך עם הכינוי "מקסים". לטעמי יש פה דיסוננס. לא יתכן (לעניות דעתי) מקסים ביחד עם הרשימה שלך. תהיתי מה הוא עושה בשביל להיות מקסים אם הוא לא נוקף, לא טורח, לא מרגש, לא מחמיא, וכו.

למעלה