התראה קצרה על מבחן

nicetry

New member
התראה קצרה על מבחן

שלום לכולם, בשיעור האחרון באחד הקורסים נמסר לכיתה, לראשונה, מועד מבחן הבית. ביום ראשון נאמר כי למחרת, יום שני, ניתן יהיה לאסוף את המבחנים מהמזכירות ולהחזירם כעבור שבוע. האם זה בכלל חוקי? אפשר לתת כל כך מעט זמן להיערך? להודיע בהתראה כל כך קצרה? מדובר באוני' העברית. תודה מראש.

Kiru

New member
אני לא רואה בזה בעיה

הרי מבחן בית זה למעשה שם אחר לעבודה. ממתי נותנים זמן להתכונן לעבודה?

nicetry

New member
גם על עבודות נותנים התראה

אצלנו את יודעת על כל עבודה מראש, מתחילת הקורס.

Kiru

New member
וזה רלוונטי?

מישהו יושב "להתכונן לעבודה" לפני שהוא רואה אותה?

nicetry

New member
אל תזלזלי בזכותם של סטודנטים להיערך

יש לי עבודות ומבחנים בקורסים נוספים, יש לי עבודה שאני עובד בה ומגיש מראש לו"ז עבודה וצריך לעמוד בה בדד-ליינים ואני נערך להכל בהתאם למידע שיש לי על מתי נופל כל דבר. אני לוקח לי כך וכך ימים ללמוד למבחן, כך וכך ימים שומר לי פנוי בשביל להכין עבודה וגם מבחינת העבודה שאני עובד בה אני מגיש שעות וימי עבודה בהתאם. וכן, גם מתכוננים לעבודה במובן שאליו את התכוונת. נותנים אצלנו חומר קריאה לפני פרסום העבודה וצריך לקרוא וללמוד אותו לקראת העבודה אבל דווקא זה הפחות רלבנטי. אני לא רואה בשום מצב כיתה מקבלת עבודה מהיום למחר (ושבוע להגשה) ועוברת על זה בשתיקה. על עבודות כמו על מבחנים יש להודיע מראש.

הייבי

New member
אני לא חושבת שהוא זלזל-

הוא בסה"כ שאל אם זה באמת כל כך משמעותי. ברור שעדיף והוגן יותר להודיע על המועד מראש. אבל, כאשר ניתן לכם שבוע למבחן בית וההנחה היא שאת כל החומר קראתם מראש לשיעורים בכיתה אז זה פחות היסטרי. אישית, לא שמתי לב שכתבת שניתן לכם שבוע להחזיר את המבחן אחרת הייתי הרבה פחות מעודדת לפנות לגורמים המוסמכים. רק כדי להכניס לפרופורציה כלשהי- באת"א מבחני בית ניתנים ל-24 שעות. יש יום שאוספים אותם במזכירות ולמחרת באותה שעה צריך להחזיר אותם. בקורס שהיה לי בסמסטר א', היה אמור להתקיים מבחן רגיל וברגע האחרון עקב בעיות כאלה ואחרות הוא הומר למבחן בית וכך, במקום 3 שעות בחינה ביום ראשון בבוקר, נאלצתי לאסוף את המבחן מהמזכירות רק בשעות הבוקר המאוחרות ולהחזיר אותו למחרת- לא הכי נוח (על השינוי והמועד הודיעו שיעור אחד לפני האחרון, שהיה יום לפני השיעור האחרון), אבל אף אחד לא רץ לנסות להזיז את זה. כך, שאם יש לכם שבוע, באמת שזה לא כזה טרגי. וכן, יש הבדל מעבודה- לעבודה צריך לקרוא את כל חומר הקריאה לאחר שניתנה העבודה מה שדורש לפעמים זמן לא מבוטל, בניגוד למבחן שההנחה היא שאתם יודעים את החומר.

למעלה