התקרית בשפרעם

Seidman

New member
אני מבין שאת ניזונה רק מהתקשורת?

אם כן, אז מצבך גרוע ביותר. להעלות טיעונים ע"פ מה שהתקשורת מציגה, זו טעות אלמנטרית של כל אדם שמדיין על נושאים אקטואלים. הציגי את העובדות ולא את מה שמציגים לך בתקשורת (או לחילופין, בערוץ 7). לתקשורת יש תמיד מניעים נסתרים, גם אם טוענים לאובייקטיביות. לדעתי הראש שלך יותר מידי שטוף בתעמולה-תתעוררי קצת.

מה הקשר?

בין מה שכתבת לבין מה שאני כתבתי? ואם לא שמת לב-אני כתבתי שלא קראתי שום כתבה על הרצח שהיה-אז איך בדיוק הגעת למסקנה שאני ניזונה מהתקשורת? אני רשמתי שלא הרגתי אף אחד-זה עובדה, ולא הבאתי את זה מהתקשורת. בקיצור,לא הבנתי מה אתה רוצה,אשמח לקבל הסבר.

Continuum

New member
פרשנות צינית וקטנת ראש למשפט.

המשפט מדבר על מצב שבו מישהו בא לפגוע בך ואין לך שום דבר לעשות נגד זה חוץ מלפגוע בו קודם. אם אתה יכול למנוע פגיעה של שני הצדדים גם יחד - אני בטוח שהמשפט לא מתייחס למקרה הזה.

יפה!

למדת משהו-עכשיו שאתה יודע לך תסביר את זה לפעילי כ"ך,ואני לא אחת מהם. תאמין לי שאני לא זקוקה להסברים האלו-ואתה צודק מאה אחוז.

Continuum

New member
שכחתי לכתוב גם

שזה חוסר טאקט עצום לכתוב את המשפט הזה באשכול הזה.. ועזבי חוסר טאקט, גם טמטום לא קטן. יום נעים.

MsUnderstood

New member
שרובן נמחקו?../images/Emo3.gif

ת'אמת,לא ראיתי עד עכשיו את ההודעה הזו,אבל בכל מקרה לא הייתי מוחקת אותה..

meitush123

New member
כי אם הם היו ערבים זה היה בסדר?

וזה לא ירי זה פיגוע!! והרוצח הוא מחבל ולא: "חייל שאיבד את עשתונותיו", "יהודי שהיה מעורב באירוע ירי בשפרעם" ועוד הגדרות משונות ששמעתי

snea

New member
חדש בפורום - ומביע את צערי

על המעשה הנתעב והמגעיל של הרוצח. רק מגעיל אותי שהח"כים הערבים ומתלהמי השמאל ניצלו את ההזדמנות להגיד שזה חלק מההסתה של הימין בעקבות ההתנתקות - גועל נפש שמנצלים רצח של מטורף קיצוני בקיצונים לבמה פוליטית.

Continuum

New member
שים לב

גם הימין מנצלים פיגועים של ערבים למטרות הסתה. ובסך הכול, אתה לא יכול להאשים עם שבקושי יש לו מי שתיה בזה שיש אצלם יותר קיצונים...

snea

New member
הבדלים קטנים

אם מחבל מתנועת החמאס מבצע פיגועים, ומנצלים את זה כדי להגיד שהחמאס מסית נגד פיגועים, זה בסדר. אם מנצלים את זה להגיד שכל הערבים רוצים את ישראל בים - זה כבר הסתה בזויה. אני לא בטוח את שהבנתי את המשפט השני, ואני לא רוצה להכנס להשערות שווא, לכן אני מבקש שתסביר אותו.

Continuum

New member
..

חששתי שתגיד "כן אבל הערבים עושים יותר פיגועים אז ההסתה היא לא רק בגלל הקיצוני שבקיצונים". כדי למנוע את זה רשמתי את המשפט השני. אתה יודע, כשאתה מתווכח עם טיפשים בפורום הרבה זמן אתה מצפה מראש לתגובה מפגרת. ואתה צודק.

snea

New member
לפי זה...

אני מבין שבעצם המשפט הזה אתה מצדיק את הקיצונים(אני נזהר מלהגיד את הפיגועים) הערביים...

Continuum

New member
לא..

אני פשוט אומר שהקיצונים הערבים לא שונים מהקיצונים בישראל. אף פעם לא אמרתי שהקיצונים בישראל בסדר..

snea

New member
בוא נגיד ככה

המשפט הזה עצבן אותי כיזה היה נראה שאמרת שיש אצלם יותר קיצונים כי "אין להם מה לשתות".

snea

New member
כי מכאן ולשם

זה מגיע להבנה של המחבלים מכיוון שהם מסכנים, שזה שיא שיא הבולשיט. אני רוצה למנוע את הדבר הזה מהתחלה

למעלה