התקפי זעם

tamarush777

New member
תודה רבה על הכל

באמת כל אחד פה הוא נכס לפורום הזה. אני יבקש בדיקה נוספת. אבל שאלה קטנה אולי מחוסר ידע, אפילפסיה זה פירכוסים האם זה גם התקפי זעם כאלה? זה קשור??

TikvaBonneh

New member
כן, זה יכול להתבטא בצרחות

יש מקרים שאין פירכוסים אבל בEEG רואים פעילות אפילפטית שמביאה לצרחות וגם להתעוררות בלילה.

heter22

New member
היי

היי תמר,
משתתפת בקושי שלך..אני אחרי יום של הרבה צרחות.זה קשה ומתיש ,בעיקר שאצלי הוא מעדיף להיות עליי בידיים.אני לא רופאה וגם אצלינו האיבחון הוא 4חודשים.ומהסיפור שלנו אני יכולה להגיד שזה לא קשור לאפילפסיה.זה קשור לזה שהילד לא מתבטא ולא יודע להגיד מה מציק לו ולכן הצרכים שלו לא מתקיימים בזמן,גם להצפה סנסורית,וגם ובעיקר הגורם הגדול זה שלילד שלי יש בעיית יציאות.הוא לא מתפנה לפעמים שבוע שלם וזה גורם לו לעצבים וכאבי בטן.אולי זה גם מה שיש לילד שלך??
בלי קשר התחלנו טיפול הומאופתי שמאוד עוזר והוא ישן חלק,בלי להתעורר!!!!! לפני זה הוא קם כמעט 5 פעמים בלילה ויישן רק איתנו...
שיהיה בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אני פה

tamarush777

New member
תודה רבה

אבל זה לא בעיית יציאות. הוא עושה כל יום. גם לי יש משהו באינטואיציה האימהית שאומרת שאולי הוא לא מצליח להתבטא כמו שצריך. בכל אופן ההתקפים האלה גורמים לי ללילות ללא שינה ולדאגה רבה. אני בכל מקרה יבקש בדיקת eeg חוזרת ויציין שיש לו התקפים. רק כדי לבדוק שמבחינה בריאותית הוא בסדר אני מקווה ....

TikvaBonneh

New member
ותתעקשי על EEG ממושך

כמו שענת כתבה לך, שעתיים עלולות לא להספיק. זו בדיקה יקרה, אבל היא בסל הבריאות ותעמדי על זכותך לקבל אותה. את הבריאות של הבן שלך אי אפשר למדוד בכסף.

tamarush777

New member
הכסף אף פעם

לא משחק תפקיד בכל מה שקשור לילדים שלי. אני יתעקש. יש לנו גם ביטוח בריאות פרטי כך שאנחנו מכוסים אני מקווה

arana1

New member
גם אצלי האפילפסיה התגלתה רק בבדיקה ארוכה

לא תמיד האזור הזה פעיל,הרי מדובר בהתקפים

Zoro477

New member
כמה שאני מבין אותך ..

הבן שלי התנהג אפילו הרבה יותר גרוע מהתאור שלך כאן עד שלא היתה לנו ברירה לאשפז אותו בבה״ח הפסיכיאטרי נס ציונה לאיזון תרופתי והיום חמסה חמסה הוא ילד אחר לגמרי כי עברנו איתו תקופה שהיתה סיוט אחד גדול.

למעלה