התקפי זעם

schlomitsmile

Member
מנהל
ובהחלט לזכותו יאמר שהוא מסדר אחריו, זה לא מובן מאליו

כן הוא מקפיד לסדר ומרגיש די מצוברח אח"כ

ומרגיש שהוא לא בסדר.אני אתלה את השק אגרוף שוב ובאמת מוזיקה קלאסית מרגיעה אותו מאוד (רק שלא יזרק את הטייפ). בזמן התקף הוא באטרף ושום דבר הגיוני לא עובר אליו מן חוסר שליטה על עצמו . תודה על העצות.

MP3 הכי טוב הישנים האלו תקליטי לו את

המוזיקה שהוא אוהב ויש נרתיק שאפשר או לתלות על הצוואר או על היד או עם קליפס לחולצה/ מכנס ככה הוא יכול גם לזוז יחד עם המוזיקה . ברור שבזמן התקף זעם / אטרף הוא לא שולט ורק אחרי שהוא נרגע הוא קולט וזה מעציב אותו . שק אגרוף זה מצויין או ערסל תלוי שיעטוף אותו בין העצים ????????? אם יש . בהצלחה גם כאן אין חדר פנוי אחרת הייתי מכינה חדר לבן עם מזרונים מקיר אל קיר

schlomitsmile

Member
מנהל
אפשר לחבר את הטייפ למקומו באופן שלא יהיה קל לנתק אותו משם. איך אתם מתמודדים עם תחושת הלא בסדר אח"כ?

dina199

New member
ברור שהוא מצוברח א"כ.

הוא צריך ערוץ להוצאת אנרגיה.

Ronronit1

New member
אמנם עם ילד צעיר יותר

אני שרה לו את שיר הערש ששרתי לו מגיל אפס. זה מאוד מרגיע אותו, זה שיר נחמה אצלינו בבית. כשהוא מתחיל להרגע אני שמה לו מוסיקה שהוא אוהב.

מתביישת להגיד אבל אין לו כבר שנים התקפי זעם

אם הוא עצבני הוא מצטט קצת מילים של נופת צופים ("תגידי, חסר לך בורג בראש?") ולרוב אני מתעלמת, אלא אם זה בלתי נסבל או גובל בחוצפה.

dina199

New member
מצויין

סימן שאתם בדרך הנכונה. ורק לידע כללי : נ"טים מתחצפים יותר

inventor

New member
על איזה גיל מדובר? שלי בן 13

ולי יש כמה דרכים להתמודד בגיל זה אבל אני לא יודעת אם יתאימו לך כי הן קצת מוזרות ושונות, טוב גם אני קצת מוזרה ושונה וכך מערכת היחסים בינינו

למעלה