התקדמות!

S.Riddle

New member
קוס-מה? :0

טוב, אז- יש לי ~בדיוק~ 0% מהקוספליי שלי - הוא ייתפר לאחר שאסיים את הבחינות, מה שיהיה בתחילת אוגוסט D: אבל אני כן אעדכן על מה ש*כן* תפרתי- *יש לנו בערך 70% מהמעיל של סבטה (גילברט) מוכן - מלבד העיטורים והראפלס, we're pretty much done. *התלבושת פאנדורה של דנה (ברייק) עדיין בחלקים - המעיל עצמו תפור אבל עוד לא הכנסתי שרוולים כי זה קוץ בתחת, אז הייתי אומרת שאנחנו ב-40%. החלק השני זה חצאית, מה שלא צריך להיות יותר מדי בעיה... הגברים של פאנדורה, כה גבריים.
מעבר לזה אני שוקלת קוספליי די פסיכי לפוטושוטס (האנביי מ-SB2), בתנאי שיהיה לי זמן לעשות גם אותו וגם לסיים את הקוספליי שלי לכנס.... נראה מה יהיה, אם לא, יש לי קוספליי אחר שרציתי לעשות בכל מקרה.~ מצורפת תמונת התקדמות~ (אני לא מצליחה למצוא את התמונות של המעיל של דנה משום מה >_<)

Serf SaN

New member
מאיזה בד הז'קט? :ם (זה שסבטה לובשת)

הוא זוהר, אז הייתי אומר סאטן, אבל הוא נראה הרבה יותר עבה ועומד מסאטן. מה זה?

S.Riddle

New member
חס וכרפס סאטן! אבל הוא אכן שייני. :)

פחות או יותר הרסתי להם את החנות עד שהוא הוציא לי את הבד הזה... יש לו שיין סופר עדין, הוא עבה ונעים כזה.... ושכחתי לשאול את המוכר מה זה XD זה גם דפינטלי לא כותנה-סאטן כי זה היה זול ודקיק... קיצר מה שזה לא יהיה, זה היה כ"כ שווה את ה-30 ש"ח למטר.... אני לגמרי אחזור לשם ואשאל את שם הבד. איך לא חשבתי על זה קודם לא ברור לי >__>;;;

evening rose

New member
טוב, אז.. אפילו שכבר העלתי את התמונות..

רידיה, בלי הגלימות כי רק אתמול גזרתי אותן והתמונה צולמה לפני . P: עדיין לא ברור למתי.

evening rose

New member
ועוד יותר לא ברור למתי..

שרה.. הבגד לכאמ"י גם כמעט גמור, אבל אני מעדיפה לא להעלות עדיין. :)

Kienai Negai

New member
שרילל DD:

~מעתיקה מהפייסבוק~ טוב כי המון אנשים ביקשו ממני להראות את הקוספליי שריל שלי והפאה מוכנה סוףסוף אז אפשר להצטלם! אז.. שינויים בין איך שזה נראה באקספו ל..עכשיו XD: 1. באקספו הייתה לי פאה מתולתלת שנהפכה לג'יפה אחרי הטיסה כי סבתא שלי ארזהאותה לא נכון (בחיים שלי לא ארזתי מזוודה לבד נו מהה;;) אז נאלצתי לשטוף אותה ולסרק אותה יותר מידי זמן ~___~ (כל היום שישי שלי עבר על זה) עכשיו היא מהממת 3>אני אצטרך לתלתל אותה שוב (תמונות מהמתולתלת ז"ל בקרוב >:) 2. כחתי את החגורה שלי בניורק XDD ֿ 3. אני בלי המכנס והסטרפס וויניל מתחת אלא.. בוקסר מיקי מאוס שחור שהתאים לתמונה XDDD אני אעלה את הוויפ כשיהיה לי כוח >< הקוספליי הזה יותר מסובך מזה של פורים;;;

Serf SaN

New member
נו, מתי רואים תמונות מאקספו? P:

עבר כבר כמה זמן מאז שחזרת, לא? XD ומשום מה לא שמעתי חוויות ממך על ההופעה של מיין ומגומי.. איך היה? מה הן שרו? :)))

Kienai Negai

New member
כשיהיו לי אותן >:

רוב התמונות צולמו ע"י דוד שלי שגר בארה"ב וכרגע לא רואה זמן לשלוח לי אותן >>: והיה ממש מדהיםםםםםם@#@#$@#$ הן ממש יפות ו..גמדות XD הן שרו את רוב השירים, מגומי ביצעה גם שיר מהדיסק שלה (שעליו היא חתמה ביום שלא הייתי בווו >:) יוקו קאנו הייתה ממש מדהימה על הפסנתר וליוותה את כל ההופעה ובקיצור.. היה מדהים. 3>

Serf SaN

New member
אממ..

התקדמות לגבי הקוספליי לכאמ"י: אפס! התקדמות לגבי הקוספליי למפגש:... סיימתי את החולצה. רק עוד תיקון קטנטטטטטטטטטטטטן. ולהדביק את הכוכב. מכנסיים סיימתי ברובן, בערך.. 60 אחוז. לדרג את הפיאה קצת.

Serf SaN

New member
אוי, שיט

שכחתי שגם לא התחלתי לעבוד על הפרופ. ם-ם טוב, אז גם זה ב0% D:

למעלה