התקדמות!

Kienai Negai

New member
דווקא לצאת היה ממש קל.

להכנס.. זה מה שהיה קשה. אני אגיד 8 XDDD (אני חושבת שזה ישתנה כשאני אוסיף את השרוולים XD)

saarshemer

New member
השאלה המתבקשת היא....

כמה מים את חושבת שתאבדי תוך 30 דק' בתוך הדבר הזה?

Grell

New member
לאדעת אני מתאימה לפי פרופורציות

לא אשמתי שלוינסנט יש מותן של דוגמנית

Grell

New member
אני יודעתת, גם לירון אמרה לי XD

אבל אני כל כך עצלנית ללבוש את זה כי זה כל כך חםםם ;A;

rocket

New member
חכי לכנס עצמו :p

(גם לי הולך להיות חם ........ בגד שחור אחרי הכל)

SHE RA

New member
אמממ

בעיקרון אין התקדמות.. כי אין לי מכונת תפירה ואין לי שמץ איך לתפור... (זה נכנס לרשימת הדברים שצריך עוד ללמוד! :) ) אבל הכנתי את המסכה של טובי מהאקצקי מהסדרה נארוטו

WayToDawn

New member
ממממ טוב! אז ככה <:

גאקפויד גרסאת סטסוגטסוקה. מה שאמור להיות למפגש שכרגע גורלו לא ידוע. בערך ב....ממ...50% יש חולצה, יש חגורה, יש בסיס של כפפה, וכרגע אני בשלבי צביעת הג'קט [בתמונה] אני כל כך אוהבת תפרחים האלה ♥

WayToDawn

New member
אסתר~

[שזה בכלל לארון ואין שום סיבה שאני אעבוד על זה עכשיו .ם.] ופה יש לי סיפור טראגי, שאשלוף מארון הטראומות שלי כדי לחלוק. אז עבדתי על הצלב שבתמונה משהו כומ 6 שעות. נתתי לחרא הזה תנשמה שלי וניסיתי כמה שיותר להעתיק כל פרט ופרט. שמתי בתנור, כיוונתי, הכל היה טוב ויפה. ואז הטיימר לא צפצף וכל הצלב נשרף ונהרס ;A; עכשיו מוטיבציה מחודשת לזה כבר יש לי, אבל זמן לבזבז על זה לא, אז ממ....זה יצטרך לחכות.

WayToDawn

New member
וג'ק ♥

לול לא ממש התחלתי XD עיצבתי לעצמי תפאה לגמרי, ואז פירקתי תצמה כי היא הייתה עקומה והלמעלה שלה לא יצא טוב מספיק לדעתי. אז אני צריכה לעשות אותה מחדש, רק שאין לי ראש בבית לזה D:" אולי נעצב על אמא .ם. ו...עיצבתי פאות של הקאסט בינתיים, וינסנט אליוט ואכו, אז גם זה משהו אני מניחה XD הצבתי לעצמי ששבוע הבא מתחילים לעבוד עליו

למעלה