התקדמות יומית 22/9

Don Nirtin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

טלללללללללללל אתה גורם לי לעשות פיפי במכנסיים עם מה שכתבת הרגע
גאד. תבורך.

miss_t

New member
יאללה../images/Emo70.gif כסחו אותה!

או אותו קפטן לטינקה? זה לא שם של בת?

icy woman

New member
סוף סוף סוף

נכנסתי למשחק ולא היו לי לאגים. היי! יכלתי לשחק! אחרי למעלה משבועיים של נכנסת- מתבעסת-יוצאת. אז שיחקתי איזה שעתיים כמו מסוממת- לא דיברתי, לא הגבתי, רק מדי פעם קוראת את השיחה ניר- נעמה- סיוון- גלית-טל = וממשיכה להכות בגרדיאנס. אז חבר'ה! סליחה על הסוציופטיות שלי, אבל הייתי צריכה להשלים חסרים... ודפנה- מזל טוב על עבודה שלישית

deisy

New member
../images/Emo99.gif

שמחתי לארות אותך מחוברת! האמת שלא ממש הסתכלתי על הצאטים הייתי קרועה מעייפות
אבל העליתי גילד וכשראיתי אותך שם חייכתי

icy woman

New member
פעם קודמת חשבתי שכן

כי הגדלתי מהירות גלישה והחלפתי פילטר וזה הסתדר. אבל, אחרי כשלושה שבועות, שוב חזרו הלאגים בגדול- ולא מצאתי שום פיתרון. פתאום אתמול הצלחתי לזוז ולשחק

GינGית

New member
אני מיואשת לגמרי, נראה לי שאני פורשת

מהמשחק עדכנתי חבילה +גיימרים וזה לא עובד

deisy

New member
החלפת פילטר בנקודה בקיר?

אולי תחליפי ראוטר? דרך מי את מחוברת? נסי לנקות את המחשב שלך מקוקיז וקבצים זמניים למינהם.... אל תתיאשי כל כך מהר!

miss_t

New member
../images/Emo45.gif וגם.........

סריקת וירוסים, רוגולות וכו'. לי, בצורה מוזרה, הופחתו הלאגים לאחר מציאת מספר וירוסים...

GינGית

New member
החלפתי פילטר אף על פי שזה לא קשור כי

אני מחוברת עם הוט החלפתי מודם ניקיתי קוקיז וכו'

deisy

New member
תבקשי מהוט

להחליף לך ראוטר....יש מצב שהוא לא ממש תקין ... ועוד משהוא, על כמה מגה את גולשת? אולי כדאי לעלות את מגה הגלישה?

אולי באמת וירוסים?

את משתמשת בתוכנות לשיתוף קבצים? מורידה דברים או מעלה? איך המהירות שם? ואם את רואה טלביזיה בזרימה (נגיד באתרים של קשת ורשת, שאפשר לצפות בתכניות באתר), האם שם יש לך לאגים?

GינGית

New member
עשיתי ניקוי וירוסים ועשיתי בדיקה מול נטויזן

והוט שאני מקבלת את המהירות שאני צריכה אני אבדוק את עיניין הטלביזיה במחשב

deisy

New member
לדעתי

לדבר עם הוט.. להחליף ראוטר, לנקות וירוסים ולשקול לעלות את הקו, לפחות לבדיקה ל 4 מגה.. זה מה שאני הייתי עושה..

GינGית

New member
הראוטר לא של הוט הטכנאי שלי התקין אותו

דיברתי עם הטכנאי ונתתי לו את האתר של נקסון הוא אמר שיבדוק שם אם יש משהו מיוחד שצריך אתמול עשינו נסיון לעבוד ללא הרשת (חברתי ישירות למודם) בלי הראוטר, היה שיפור הצלחתי לשחק בשחקנית רמה 50 ומשהו שלי (מה שאני לא יכולה עם הראוטר) אבל עם השחקנית רמה 65 שלי אני לא ממש מצליחה כל פעולה לוקחת לי מלא זמן, לעבור ממפה למפה יש לי זמן לפיפי

מבחינת רוחב פס לא אמורה להיות בעיה

אנחנו משחקות עם שני מחשבים יחד על אותו חיבור של 1.5 מגה כבר שנתיים. כשיש לאגים רציניים זה בגלל שמישהי שוכחת אימיול פתוח. היתה לנו תקופה של לאגים שעד היום לא ברור ממה הם היו, אבל היא עברה מזמן. בחבילה של 2.5 + גיימרים ממש לא אמורה להיות בעיה של רוחב פס. פתאום עלה לי עוד רעיון. הראוטר מוגן בסיסמה? אולי איזה שכן חצוף מתחבר לך על הקו ומוריד סרטים? עוד רעיון, שאני לא יודעת אם קשור, אבל לא יכול להזיק- לפתוח את המחשב ולנקות אותו פיזית. כלומר, להסיר את החיפוי החיצוני של המארז (לשים לב איזה בורג יצא מאיפה), לשאוב אבק, לוודא שכרטיס הרשת מחובר פיזית ולא זז ממקומו, לוודא שהחוטים מחוברים ושהמאווררים נקיים (ככל שניתן לנקות אותם, זה מעצבן), ולהחזיר את החיפוי למקומו. אולי כל הבעיה היא בגלל שפיזית זז חלק, או שאחד המאווררים סתום באבק (או פרווה של בעל חיים) ובקושי מקרר.

Jolteon

New member
רמה 62, 50%

מקווה מאד לעלות ל63 בפעם הבאה שאני אתחבר (לא אמור לקחת יותר מדי זמן). ואז רמה 70 מתקרבת בעוד צעד... אני לא יכול לחכות XD

אההההההההה../images/Emo70.gif רמה 65../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עשיתי את זה
אתמול עשיתי את זה
היו לי 30% לעלות, עליתי אותם
והנה רמה 65
YAYYYYYYYYYYY עוד קצת עבודה שלישית

למעלה