התקדמות יומית 21/09

../images/Emo45.gif דפוק משו:/

146. ואיזה כישלון...../images/Emo6.gif

קודם כל, הייתי בפארטי -בערוץ 16- עם אנשים נחמדים ועם WH ברמה 199 והיה מאוד נחמד. עוד 3 רמות ואני יכולה לפתוח את אייס דימון ל30.
[ד"א אם האייס דימון פתוח לי ל30-בג'אמפ עם הגליישל צ'יין יהיה פתוח ל30?] אח"כ, אחרי שעליתי, שמתי את הAP בSTR ולא בINT.
ידעתי שזה יקרה לי, פשוט ידעתי. בגלל שרוב הזמן הייתי על הTB ואני אוטומטית שמה נק' בSTR שם...
אבל לא נורא, יש לי תוספת גדולה של +INT ואני לא דואגת כ"כ, זו רק פעם אחת, וזה לא יחזור על עצמו...לא כמו הימים הטובים, שבאמת שמתי נק' בSTR כל הזמן כי רציתי שהקוסמת "תהיה חזקה".

וגם, הTB עלתה ל30...../images/Emo3.gif

אני אנסה להמשיך ל35-40 מחר. הרמות הנמוכות קשות לי.

Gen3siS

New member
איזו יפה היא ../images/Emo3.gif

גמני מנסה להעלות קצת TB...אבל אני גם חייב עזרה בLHC עם הקוסם...אהם אהם =]

בוא לBW! ../images/Emo3.gif

יודע מה, אם אני אספיק לעלות עוד 3 רמות לפני הג'אמפ אני אתאמן במיוחד בשבילך בקרוקיז.

NO MORE MAPLE.

הייתי צריך לדעת.. כל פעם שהם אומרים שהם משפרים משהו - הוא נהרס! ימח שימם של ה"טכנאי אינטרנט הקוריאנים המומחים" שהם הביאו.. אני לא רואה את עצמי משחק מייפל ברצינות בזמן הקרוב.. חבל.

JackyE

New member
טוב עכשיו כבר שום דבר לא עובד לי

בהצלחה זה התחבר לי רק לצ'אנלים זוגיים אבל גם אז היה מתנתק מהמשחק אחרי כמה דק' ועכשיו אני לא מצליח להתחבר למשחק בכלל כלומר, אני מגיע למסך בחירת דמויות מזין את הפיק ובשלב שזה אמור לטעון ולהעלותא ת המשחק זה קורס... מישהו? הצילו?
(מקודם היה ת'רד על תוכנה אבל הוא נעלם משום מה...)

JackyE

New member
ובכלל אל כדאי להשתמש בה?

כי קראתי מקודם שלאנשים זה עובד מצויין...

אבישי ר

New member
התוכנה הזאת כן עוזרת לבעיה

אבל לא מומלצת לאנשים שמפחדים מפריצות אוו שפוחדים שיקרה משהו למחשב שלהם... בכל תוכנה כזאת יש סוג של סיכון, אני לא אכפת לי לקחת את הסיכון כי אני יודע שאם יקרה משהו למחשב אני יוכל לפרמט בכמה דקות או שאם יפרצו לי לשחקן (מה שלא יעשו) או יתנו לי באן (סיכויים אפסיים) זה פשוט יהיה סימן הבעיה בתוכנה הזאת שגם אם אתה עושה טעות אחת אתה יכול לנעול את המשתמש שלך ואם אין לך גישה לאימייל המשתמש אבוד לך (אם יש אז פשוט הכל הולך כרגיל)

JackyE

New member
ובכן יש לי גישה למייל הזה

אבל יש סיכוי שנקסון יתנו לי באן בגללה?

למעלה