התקדמות יומית 21/09

miss_t

New member
רמה 138

הלכתי לLHC והיה כרגיל משעמם.... הייתי על 65% ועליתי אחרי פחות מחצי שעה.

JackyE

New member
קרוקיז או מנ-בר-פיג?

סליחה בר-וולפס

JackyE

New member
שאלה על בילדינג לקראת הפאץ'

יש לכם מושג אם אנשים כבר עשו מדריכי בילדינג לדמויות בהתאם לשינויים של האקספלוררז בפאץ'? (שיבוא עלינו לטובה ב"ה שבוע הבא ולא יאוחר מזה ולא באגיםבלגאניםולאגים?) כי ובכן אנחנו מקבלים מגילות איפוס SP ואני כנראה אבצע כמה שינויים בסקילים כי מתקפה אחת שאני נורא לא סובל הולכת להשתפר (סקריפייס, הולכת להוריד לי רק 5% חיים על כל מכה במקום 10% ואאל"ט היא גם תעשה יותר נזק) וחוץ מזה עוד סקילים שיתווספו ודברים שישתנו ונראה לכם יתנו לנו מגילת איפוס AP?

מצבניק

New member
זה לעולם לא יקרה...

אבל הייתי ממש רוצה איפוס SP העלית כמה נקודות בטעות שלא מתאימות לרמה שלי

JackyE

New member
כן אבל את זה תמיד אפשר לסדר אחרי כמה לבלים

לא? איזה רמה אתה אגב?

מצבניק

New member
רמה 125.

אבל מה שמרגיז זה שתמיד זה קורה לי כשאני עובד עם הבילד. אגב אני חושש שהבילד שיש בבאסיל לא מספיק טוב... לא יודע למה.., גם אין מלא אראנים סביבי שאוכל לקבל הדרכה... לרוב אראנים סנובים ופלצנים...

אני חושבת שברמות האלו

אתה צריך להעלות נק' בסקילים לפי מה שהכי חיוני לך. לא יודעת איך זה עובד עם אראנים כי אני לא מכירה את הסקילים, אבל אם אתה לא סומך על בילד ב100% תלך על מה שנכון לדעתך, לא תמיד הבילד שטוב לבנאדם אחר טוב גם בשבילך, זה לפי מה שנראה לך. וגם נראה לי שבעבודה רביעית פחות נחוץ ללכת לפי בילד מסויים ופשוט לעשות מה שטוב בשבילך.

JackyE

New member
אהמאולי זה קשור לאנשים שבוחרים בדמות הזאתאהמ

סתאאאם
הייתי עוזר לך אבל אני לא מבין באראנים, אבל תמיד אפשר למצוא עוד מדריכים באמצעות חברנו גוגל ולהשוות ביניהם, גם הרבה מדריכים שאני רואה מסבירים למה דווקא בחרו בדברים כאלה ואחרים ומפרטים, ואנשים משאירים להם תגובות והם עונים להם בחזרה

gate11Maccabi

New member
לוטן צודקת

אני לא משתמש בכלל בבילד, אני עובד לפי הראש שלי ומנ שנכון לי, למשל בדיבי שלי העדפתי למקסס טורנס בשביל האנטי קונקבק לגולמס לפני הפיינאל קאט, זה הכל תלוי בך בעבודה רביעית.

ה5K מייפלפוינטס שלי הגיעו סופסוף...

יש לי סיכוי לקבל את ה5K הנוספים? כי הייתי מחוברת ליותר משעה גם בשבוע השני... אני ממש צריכה עוד 5K, תכננתי כבר מה לעשות עם הכל. ):

ד"א יש לי כמה לאגים ממש מעצבנים על המיין../images/Emo69.gif

הם לא אמרו שהם מתקנים דברים? כי אני לא יכולה להשתמש בסקילים, הבאדיליסט והגילד מופיעים בדיליי של 5 דק'...>< וזה בערוצים אי-זוגיים.

שמעו משהו מצחיק

ניסיתי עם המיין להתחבר לערוץ אי זוגי הרבה פעמים-לא הצליח לי. ניסיתי להתחבר על ערוץ זוגי-מצליח והכל עובד. אם עכשיו נדפקו לי הערוצים האי זוגיים אני באמת אשתגע...
בלי ערוץ 1? ._.

לול כן אני לא יכולה להתחבר על ערוצים איזוגיים

בדקתי הרגע. עם המיין לפחות, אני לא יכולה לעשות כלום בערוצים אי זוגיים. וזאת בעיה רצינית, אין לי מה לעשות בלי ערוצים אי זוגיים, זאת בעיה יותר גדולה מערוצים זוגיים.

אבישי ר

New member
חחחחחחחחח נו כל כך רצית ערוצים זוגיים

ועכשיו נקסון נתנו לך את זה עם בונוס

למעלה