התקדמות יומית 21/09

gate11Maccabi

New member
התקדמות יומית 21/09

טוב אז עד 12 בצהריים אנחנו מושבתים, אבל לפי השמועות בעיות הלאגים הולכות להיפטר, נקסון אגב הודיעו שהולכים לעשות שדרוג מאסיבי בשרתים שלא נעשה כמוהו כבר שנים בנוסף הביאו מס' עובדים מנקסון קוריאה בכדי להכין את הסרברים כמו שצריך לג'אמפ, נקווה לטוב, אולי עוד נוכל לעשות PVP ביום מן הימים!

JackyE

New member
תיקון טעות

אנחנו מושבתים עד 14 בצהריים...הם דיי ברגע האחרון דחו את הSC לשתיים בלילה שלנו מה שאומר שהוא ימשיך על 14 בצהריים שלנו Pacific: 4:00 PM Tuesday, September 20, 2011 - 4:00 AM Wednesday, September 21, 2011 Eastern: 7:00 PM Tuesday, September 20, 2011 - 7:00 AM Wednesday, September 21, 201 בינתיים יש לי להגיע עד רמה 145 (2 לבלים) כדי להשיג מספיק נקודות ולהיות מסוגל להשתמש בספק אכיליס30 בשביל לא להצטרך למצוא ספר לדארק אימפייל! :)

MomerS

New member
נקסון נותנים בונוס של NX

אם קונים דרך Pay By Cash אז נקסון הנחמדים ייתנו לנו בונוס אם קונים 30K אז מרבלים 3K בבונוס עכשיו אם אני קונה NX אני מקבל 2 קודים של 10K אם אני אשיג 3 קודים של 10K אני עדיין אקבל את הבונוס או שזה רק אם יש לי קוד אחד של 30K אם זה נכון אז אני אולי אקנה לי תקאש..... (לא יודע לא כ"כ בטוח שאני אבזבז 280 שקל במכה אחת.... אבל סתם לדעת
) קישור: http://maplestory.nexon.net/News/News.aspx?boardNo=101&contentNo=00Cw1&pageIndex=1

אבישי ר

New member
תחשוב יותר רחוק

אולי אחת ולתמיד יפתרו את הבעיה של הצ'אנלים הזוגיים

MomerS

New member
אוי הלוואי ../images/Emo69.gif

אני מת שהם יתקנו את זה.... אני תמיד מקבל DC כשאני הולך לFM 1 אבל בגלל בדבר המעצבן הזה אני לא יכול לעבור לCC2 אז אני חייב ללכת לשרת 3 ומה לראות שם? 2 שאנים AFK ואיש של גיים טראקאר מפרסם את האתר שלו.....

Hasselblad

New member
צר לי לאכזב

אבל הם לא יתקנו את זה כי זה לא קשור אליהם... זה משהו שקשור לספקיות האינטרנט בארץ בכלל....

אבישי ר

New member
סיון היקרה

אני ולוטן כרגע הצלחנו להתחבר על צ'אנל זוגי
אז כנראה שהבעיה כן נפתרה

מצטערת להרוס לך ;_;

על המיין לא רק שאני לא מצליחה להתחבר לערוץ זוגי, אני גם לא יכולה להשתמש בסקילים עכשיו בערוצים אי זוגיים.

לבל 65 ../images/Emo69.gif

אני יכול להריח את העבודה השלישית. אוייי! זה לא מריח כמו עבודה שלישית!!

לבל 65 ../images/Emo69.gif

אני יכול להריח את העבודה השלישית. אוייי! זה לא מריח כמו עבודה שלישית!!

מ י ל ר

New member
לי אין שום בעיה ב-pvp

כאילו, זה משעמם אש ואף אחד לא במשחק בזה, אבל עדיין. גם אין לי בעיה בערוצים זוגיים :) הוסבר פה כמה פעמים שזה לא בעיה של נקסון. הספקיות אינטרנט בארץ כאלה טובות שהם פותחות לך רק חלק מהפורטים לחול..

miss_t

New member
אני עדיין לא הבנתי אם זה תלוי בספק או בתשתית

אבל אם זה תלוי בספק- כדאי מאוד להודיע להם על זה- ושאם הם לא פותרים את הבעיה ללא תשלום- לבקש להתנתק!!! ככה זה עבד אצלי... כלומר- באמת רציתי להתנתק- כי היה לי עוד משתמש- אבל הם פשוט הציעו משהו הרבה יותר טוב במחיר מצחיק...

JackyE

New member
אני בטוח שזה קשור לספק../images/Emo4.gif

התשתית היא רק הכלי שמאפשר לך פיזית את הגלישה באינטרנט הספק זה מי שקונה את הכבלים האלה שעוברים על הריצפה בים ונותנים לך את הרוחב פס ואת המהירות... אוי ימי המאושרים בבזק בינלאומי
אגב לי אין בעיה כזאתי של ערוצים זוגיים גם כשעוד שיחקתי במחשב פנטיום 4 חד ליבה ישן וזקן... אני גולש באמצעות בזק ו012 שזה מצחיק כי הם נחשבים הכי פחות איכותיים אולי כולם בפורום יעשו השוואה עם איזה ספק הם גולשים ונראה אולי יש ספק אחד שהוא הבעייתי כאן... כי עוד כשעבדתי בבזק בינ"ל היה ידוע שהם חוסמים כל מיני פורטים וכדו'.

דווקא כשאני ממש חולה ואני בבית יש SC לול.

בכ"א אני רוצה להעלות את הקוסמת שלי כמה רמות ומהר בשביל לפתוח את אייס דימון ל-30. אני חושבת שעשיתי טעות רצינית כשבחרתי למקסס את אלקינס לפניו, זה לא זמן טוב, אני צריכה לפתוח את אייס דימון ל30 לפני הג'אמפ...
ככה שאני עוזבת את אלקינס עם 22 נק' בינתיים ועוברת לאייס דימון.

Don Nirtin

New member
בהצלחה!../images/Emo267.gif

המממ..... גם אני צריך להתחיל להתאמן קצת... הבעיה שממש ממש לא בא לי LHC ואין מקום אחר כדי לטוס........... אז כנראה שזה יהיה המקום הזה ששונא קוסמי קרח.

למעלה