היום הארוסה שלי התגרשה ממני =[ וגיליתי שאחת הסגנות שלי בגילד היא גאה.. חח.
A Amit Avigour New member 18/3/07 #31 היום הארוסה שלי התגרשה ממני =[ וגיליתי שאחת הסגנות שלי בגילד היא גאה.. חח.
T tomyoyo New member 18/3/07 #32 בואו לא נגיד התקדמות נגיד אכזבה! פרצו לי לבאנדיט (DEX LEES ששוה עם כל החפצים 100M) ויומיים אחרי למיול (היה שם 53 M ) ((( לקחו לי את שניהם ( אז אני כבר כנראה יפרוש GOOD BYE MAPLE
בואו לא נגיד התקדמות נגיד אכזבה! פרצו לי לבאנדיט (DEX LEES ששוה עם כל החפצים 100M) ויומיים אחרי למיול (היה שם 53 M ) ((( לקחו לי את שניהם ( אז אני כבר כנראה יפרוש GOOD BYE MAPLE
T tomyoyo New member 18/3/07 #33 התמונה האחרונה: דרך אגה היה אצלו (נשמר) לרמה 43 MAPLE WANGER +5 LUK 72 ATT שווה 70M ועוד כמה דברים
J jenniecat New member 18/3/07 #35 ../images/Emo7.gif ../images/Emo80.gif לא חייבים לפרוש.. תמיד אפשר להתחיל מחדש לא? נ.ב. איך לעזאזל פרצו לך?? נתת למישהו את הפרטים או משהו?
../images/Emo7.gif ../images/Emo80.gif לא חייבים לפרוש.. תמיד אפשר להתחיל מחדש לא? נ.ב. איך לעזאזל פרצו לך?? נתת למישהו את הפרטים או משהו?
T tomyoyo New member 18/3/07 #37 סתם שחקן להתחיל לא.. אני רוצה שחקן חזק LUK LESS או DEX LESS ואין לי כסף להתחיל אחד חדש ואין טעם לפתוח שתם שחקן ואם כן זה יהיה סתם ככה בשביל החבר'ה. ואין לי שמץ של מושג איך פרצו לי
סתם שחקן להתחיל לא.. אני רוצה שחקן חזק LUK LESS או DEX LESS ואין לי כסף להתחיל אחד חדש ואין טעם לפתוח שתם שחקן ואם כן זה יהיה סתם ככה בשביל החבר'ה. ואין לי שמץ של מושג איך פרצו לי
S sapir aloud555 New member 19/3/07 #43 ~ ../images/Emo121.gif אני מניחה שכדאי שתבדוק רוגלות למקרה שפרצו לך ע"י קיילוג.. ובלע, זה באמת חבל כשפורצים לך למשתמש, מצטערת.
~ ../images/Emo121.gif אני מניחה שכדאי שתבדוק רוגלות למקרה שפרצו לך ע"י קיילוג.. ובלע, זה באמת חבל כשפורצים לך למשתמש, מצטערת.
J jenniecat New member 18/3/07 #36 עדיין תקועה ברמה 34 ../images/Emo7.gif ../images/Emo80.gif אוף אני מתה כבר להגיע לרמה 35... כ"כ הרבה בגדים חדשים.. וקווסטים.. והכי חשוב - PQ!!
עדיין תקועה ברמה 34 ../images/Emo7.gif ../images/Emo80.gif אוף אני מתה כבר להגיע לרמה 35... כ"כ הרבה בגדים חדשים.. וקווסטים.. והכי חשוב - PQ!!