התקדמות יומית 17.3.07

K o n C h

New member
../images/Emo191.gifאמ כמה שאלות

~בערך שאלות~ להתקדם אני לא מצליחה גם ככהp: טוב מה זה lmao ? מלא אנשים אומרים את זה... וגם track ? זה הרשימה של האנשים שנכנסו לPQ? ואם יש לי את השמות איך אני יכולה לדעת איפה הם? ויש לי 2 pets scrolls איך אני גורמת להם לעבוד על החיה שלי p: ? תודה

jenniecat

New member
../images/Emo80.gif

lmao ענו track = בפארטי קווסט אפשר לעשות /find ואז אתה יודע באיזה שלב הקבוצה שבפנים.. אממ לא הסברתי כ"כ טוב.. בקיצור זה שם של מישהו או יותר מהקבוצה שעכשיו בPQ לגבי הסקרולים נראה לי תלחצי E ותגררי אותם על איפה שיש לך את החיה למטה שם...

דחוף =[[[[[../images/Emo205.gif

אני רוצה להכין נעליים לרמה 30 כבר השגתי 50 leathers בחינם חח וחסר לי 15 screws אבל את זה אני יכולה להשיג בקלות ! הדבר היחידי שאני לא מצליחה להשיג זה 2 garnetz (לא היהלומים יש לי 92 כאלו
) מישהי הדריפה ולקחה=[ אם למישהו יש והוא בסקניה אז תיצור איתי קשר, MissShiky שאלה שניה - איך אפשר להשיג את זה בכלל? (אם אני יכולה להשיג לבד?) בעניין אחר, אני מרגישה שאני מה זה מבזבזת משהו היה לי 4.6 מיל ועכשיו יש לי 4.3 בזמן האחרוןן אני מבזבזת המון חחחח מתערבת על כסף וזה

תודה=]../images/Emo205.gif

כולם אומרים לי שהשמלה יותר יפה. אני קונה מתישהו גם עיניים אבל נראה לי שאני לא אקנה כי : אני קונה 5k ועם בחירה זה 5,100 אז אני לא יכולה =[ אז נראה לי שאני אשנה צבע.. כמה עולה צבע עם בחירה? נראה לי אני אבחר ירוק

הכי בא לי להראות ככה:../images/Emo205.gif

ואני קונה עיניים אולי אבל בלי בחירה ואם יצא לי מכוער? בגלל זה אולי אני לא אקנה אלו העיינים שהכי בא לי>> אבל יש עוד כמה יפות אבל יש מלא מכוערותתתת אז אני קצת פוחדת אבל בלודי אני לא עושה אני אחפש מקום טוב=] ואז אולי אני אעשה.. (אגב הכתב שלי יותר יפה פשוט בצייר הוא יוצא לי מעוות כי זה קשה חח )

karyn

New member
העיניים האלו ממש יפות 3>../images/Emo210.gif

אבל במאת כדי לך לקנות לבחירה... אם יצא לך משהו שאת לא אוהבת? זה ישאר לתמיד!!

אבל|פיל\

לא בא לי לקנות מלא כמו אחים שלי אני רוצה רק 20 שקל. ועם בחירה זה 5100 ו-20 שקל זה 5000 ואני לא יכולה להוסיף 100 או משהו אני יכולה להוסיף רק עוד 5000

jenniecat

New member
../images/Emo80.gifאני הכי אוהבת את העינים בהתחלה

העיניים האלה שיש כשמתחילים את המשחק.. הגדולות האלה.. אבל גם אלה מאוד יפות.. מה שבטוח אל תקני רנדומלי! יש איזה 90% מהעיניים ממש מכוער כמו בסגנון של born2kiss הזאתי ואת לא רוצה להתקע עם משהו כזה נכון?? עדיף או לקנות בחירה או לא לקנות בכלל.. את יכולה גם לקנות צבע זה ממש יפה ומאיפה השגת NX??? חשבתי שחסמו את ישראל O.ם

jenniecat

New member
אהבתי את השמלה עם הסוכריה../images/Emo80.gif

ואיך השגת NX קאש?? חשבתי שחסמו אותנו

למעלה