התקדמות יומית 17.3.07

ToryMaster

New member
התקדמות יומית 17.3.07

מלא זמן לא שיחקתי. אגב, אם אתם רואים שאני או יעל שכחנו לפתוח, אתם יכולים לפתוח בעצמכם, כן?

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifאתם יכולים לעזור לי?

מה זה הדבר שהדגשתי שם באדום?

אויש../images/Emo87.gif

אלא אם אתה לא מספיק חזק, אל תנסה אפילו. מדובר בעיקרון בקווסט שבה עלייך לצוד 50 צמידים זוהרים מן פטריות זומביות ואז לתת את זה למנג'י והיא תיתן לך את הדבר הזה. את הדבר הזה תיתני חזרה לסופיה.

לא להיבהל../images/Emo87.gif

פטריות זומביות. הן בדגנ'ון בעיקר. הקטנות. לא הגדולות
ומנג'י זאת אחת שישבת למעלה. קצת מעל לחנות השיקויים. לבדוק.

לא הייתי מנחש../images/Emo87.gif

בגלל השמלה המוזרה הזו שהוא לובש. קוקסינל במסווה של MS?

MR Lordi

New member
חזרתי לגנב בבלוקאן ../images/Emo13.gif

עליתי לרמה 29
אני 15%

דרושים../images/Emo87.gif

זה. וגם ההודעה הצמודה- הסברים איך אני משיג את החומרים. כל העוזר- יהיה מבורך וחמוד

ToryMaster

New member
אהמ בברוא כן?

יש לי אמרלד או שניים לדעתי, אתה צריך לקחת עשרה וללטש אותם אצל הבחור בפריון [Mr. Smith, לא העוזר שלו]. עשר עופרות [או מחצבים, זה ore בעברית] הופכים לאבן מלוטשת אחת, שזה מה שאתה צריך. פלטת פלדה אתה משיג באותה צורה, רק עם עשר עופרות פלדה. את שני המחצבים אתה מקבל בdrops ממפלצות שונות [בטח בהידן סטריט תגלה איפה] או שאתה יכול לקנות ממישהו. ברגים קיבלתי באחת המשימות של נלה בקרנינג, אבל אפשר גם ליצור כאלה עם כמה פלטות של מתכת וברונזה.

ברה../images/Emo9.gif../images/Emo87.gif

ודברי באנגלית. איזה חפצים בדיוק הופכים את מה שאני צריך?

ToryMaster

New member
הלכתי להידן סטריט בשבילך

עופרות אמרלד [לא המלוטש] נופלות מהמפלצות הבאות: Stump, Green Mushroom, Rocky Mask, Zombie Mushroom, Bubble Fish, Leatty, Jr. Lioner, Lupin, King Bloctopus, Toy Trojan, Nependeath, Plateon, Extra B, Lioner, Dark Yeti, Soul Teddy, Officer Skeleton, Buffoon, Phantom Watch. תמצא פירוט כאן -http://global.hidden-street.net/items/jewelores.php רק רד קצת למטה
עופרות סטיל מפילות המפלצות הבאות: Blue Snail, Dark Stump, Stirge, Dark Axe Stump, Cicle, Rocky Mask, Green Trixter, Bubble Fish, Brown Teddy, Drum Bunny, Fire Boar, Mask Fish, Leatty, Jr. Grupin, Star Pixie, Jr. Boogie, Cold Eye, Ratz, Tweeter, Barnard Gray, Jr. Cerebes, Wraith, Block Golem, Jr. Effy, Grupin, Hector, Minor Zombie, Pepe, Buffy, Klock, Yeti & Pepe, Lycanthrope, Dark Yeti & Pepe, Bone Fish, Spirit Viking, Grim Phantom Watch, Gate Keeper ושוב, רד קצת למטה בעמוד הזה: http://global.hidden-street.net/items/mineores.php תיקון בעניין הברגים - אתה יכול להשיג אותם אחרי שהשלמת את הקווסט של ג'ון והפרחים הורודים [הג'אמפ קווסט הראשון], או דרך מר סמית' בפריון ובשביל זה אתה צריך פלטת פלדה [steel] ופלטת ברונזה [bronze]. שכחתי משהו?

נו כן../images/Emo87.gif

מכרתי את הברגים האלה מרוב טיפשותי. אני בינתיים מתאמן על חזירי בר. עד שיימאס ואעבור לאליניה לבקר את הפטריות הנחמדות. ושמעי סיפור מעצבן- רציתי לעזור למישהו אז נתנתי לו את 2 האזמרלד שהיו לי + יהלום כתום. כשהתברר שזה לא מה שהוא רוצה ביקשתי שיחזיר לי אותם אבל המפגר אמר שאם אין לי ככה וככה אז הוא לא יחזיר
ככה שיצאתי פראייר ומחוסר אמרלדים.

ToryMaster

New member
זה לא יפה מצידו o_O

מישהי ניסתה לעבוד עלי ולמכור לי fame או משהו, והיה לי נורא שקוף שזה מה שהיא רוצה לעשות, אבל אמרתי לעצמי שמי שמספיק נואש [או מטומטם] כדי לעבוד על מישהו בשביל 5000 מזוס, כנראה באמת צריך את זה, אז נתתי לה

../images/Emo87.gif ../images/Emo6.gif

זה אומר שיש הרבה נובים. ויש הרבה חסרי חיים שלא מנסים להתאמץ. אני למשל מתאמץ עכשיו על השיפור של השרביט שלי~_~ מה שלא הולך בנקל במיוחד.

miss_t

New member
תגיד, לא עדיף לקנות את השרביט במקום

להכין אותה?

למעלה