התקדמות יומית - 11/8

מ י ל ר

New member
למי שלא הבין!

זה הנשק של סיוון שהוא כרגע במצב מושלם כמו שהיא רשמה בסמגה, שהיא סיימה אל תגיבו בצרורות זה בסדר, בטח לכולכם יש כזה נשק שזה כבר לא מלהיב אתכם.

צ ל י ל 8

New member
הבנו הבנו, אבל אתה התחלת עם הציניות

ואנחנו רק המשכנו. ברור שזה נשק מדהים מאין כמוהו. כל בר-דעת מבין את זה. כל הכבוד לסיוון

miss_t

New member
יצאתי נעל../images/Emo70.gif

עליתי עם ה-DB לרמה 79, התאמנתי באזור ממולץ של העקרבים והעכברי חול, לקראת 1 בלילה כבר לא החזקתי מעמד והרגשתי שאני עוצמת עיניים מול המקלדת. עם כל הWILL POWER שלי לעלות את הדמות לרמה 80................. ביום א' נגמר האיוונט עם המסיכה...... למישהו יש מושג לאיזה שעה זה מוגבל? עד 10 בבוקר שלנו? או שזה בעצם עד יום שני ב-10 בבוקר? הסופ"ש שלי הולך להיות עמוס בחיים מחוץ למשחק וגם אם יש לי קצת זמן לשחק - אני כנראה אהיה עייפה מאוד אני כנראה אשתה קפה שחור חזק במוצאי שבת (כשאחזור מבילויי הסופ"ש) ואעלה את האחוזים הנותרים. לא יכולה להסתמך על הספק הזה של תאריך סיום האיוונט.

miss_t

New member
אבן לב../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

(כן, הייתי בתחילה היום רמה 72....)

מ י ל ר

New member
איך אני אוהב אבן לב

חבל שמצאתי רק פעמיים, ואני נכשל שאני חוצב אותה

גם אני תמיד נכשלת איתה

אבל אוטוטו , עוד בערך 3000 מסטרי החוצבת שלי תהיה דרגה 10. ואז נראה מה האבן הזו מסתירה.....אני מקווה שאגלה שהיא זורקת 20 פלטות של גולד למשל....

מ י ל ר

New member
חחח בטח

אם החציבה רמה גבוהה אז את יכולה לחצוב אבנים ברמה גבוהה..

10 הכי גבוה.

סת'כל ב SS שלי יש שם את התכשיטן דרגה 10.... עכשיו אם אני מייצרת תכשיטים, המסטרי לא עולה יותר. בדיוק כמו שההרואית שלי כבר מזמן יכלה להיות דרגה 202....רק שנקסון הפריעו ....

miss_t

New member
גם אני נכשלתי פעמיים

אבל היא מוציאה מלא ore fragmnet ועוד דברים לשמדונים

מ י ל ר

New member
חחח הפעלת דאבל נווב D:

נו קיבלת את המסיכה? למה לא עלית לרמה 80!! היית צריכה לזמן את הזימון 2 הצמות, שהם יעזרו לך D:

miss_t

New member
כן, דאבל נוב

נו, יש נקודות בREP, אני לא אשמתמש? נרדמתי אסף!!! נרדמתי!!!! לא הצלחתי להחזיק!! קצת אחרי שהלכת לזאקום, אני הייתי במיטה!! הלוואי והייתי יכולה לזמן את ה2 צמות, אבל היא אחות של הDB אז היא לא יכולה לעזור לו (נו אתה יודע את זה!!)

למעלה