אל תבני על זה, זו הדיאגנוזה הכי מדוייקת שאני מכיר
פ פעם 3 סוכריה New member 11/8/11 #67 סקניה לא קרסה כבר מלא זמן טפו טפו טפו..... אז בטח ברה נדבקה ממישהו אחר.
H Hasselblad New member 11/8/11 #68 חחחח ברה התחילה כבר לפני כמה זמן את לא יודעת לנקסון לוקח הרבה זמן להעביר עולם?
מ מ י ל ר New member 11/8/11 #9 מה זה המקום הזה? זה באל נט מעולם לא יכלתי להכנס לשם.. יש למישהו מושג מה זה?
מ מצבניק New member 11/8/11 #49 אני יודע מה זה המקום הזה! זהו המקום שאליו אתה נכנס לעשות את אחד המשימות כדי להשיג את הזאב של האראן לרמה 150! בכל אופן זה מקום בלעדי לאראן.
אני יודע מה זה המקום הזה! זהו המקום שאליו אתה נכנס לעשות את אחד המשימות כדי להשיג את הזאב של האראן לרמה 150! בכל אופן זה מקום בלעדי לאראן.
מ מ י ל ר New member 11/8/11 #11 יש מישהו בברה איזה מתלהב אחד כול הזמן מפרסם את הנשק שלו איזה מתלהב אחד כול פעם עושה סמגות.. סתם נשק מעפאן אני לא מבין על מה ההתלהבות
יש מישהו בברה איזה מתלהב אחד כול הזמן מפרסם את הנשק שלו איזה מתלהב אחד כול פעם עושה סמגות.. סתם נשק מעפאן אני לא מבין על מה ההתלהבות
פ פעם 3 סוכריה New member 11/8/11 #14 אני לא מבינה על מה ההתלהבות כולה 192 אטק דאגר מזל טוב סיוון ! פשוט דאגר מדהים !
M miss_t New member 11/8/11 #44 כל בן- לעבודת כפיים קשה בזיעת אפיך תאכל לחם יאלל אני רעבה, תביא לי לחם, יא גבר.
צ צ ל י ל 8 New member 11/8/11 #42 סמדר, אני נסחפתי עם כולם ../images/Emo3.gif אני יודעת שהיא של סיון
פ פעם 3 סוכריה New member 11/8/11 #48 מכינה לי עוד ../images/Emo96.gif זה בדיוק הזמן לפרוש מהשירשור.... הולכת להסתפר ... אני ביום חופש. אין מייפל אז זה הזמן לעשות דברים מועילים. אולי גם חדר כושר....
מכינה לי עוד ../images/Emo96.gif זה בדיוק הזמן לפרוש מהשירשור.... הולכת להסתפר ... אני ביום חופש. אין מייפל אז זה הזמן לעשות דברים מועילים. אולי גם חדר כושר....