התקדמותיישן

XxXFireBoyXxX

New member
האמת

הרמות האלו היו מאוד מהירות.. אבל אם הם לא היו אני מניח שלא, ושעדיף להתחיל עם Bolt D=

lior732

New member
אני רמה 38 וכבר אכשיו (אחרי 5 שעות)

אני 51% וגם סיימתי 3 קווסטים

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifהיום פגשתי את אהובי

לאחר זמן רב שלא פגשתי אותו..

enjye

New member
שימו לב לבלונדיני המטומטם

לפני המשפט שהוא אמר בתמונה הזאתי הוא אמר *מקיא* כשהקורל הזאת עמדה לפניו. הוא והחברות שלו אמרו כל מיני דברים כמו "יש יותר יהודים מהאקרים" "צריכים לפוצץ להם את הארץ" וכו' מה דעתכם? הייתי מביאה יותר תמונות אבל לא יכולתי לשמוע יותר. ודרך אגב, הכל בסקניה.

morosh1234

New member
זו אחת הסיבות שחשבתי לפרוש בגללה..

ראיתי כ"כ הרבה אנטישמים! יש כאלו שאמרו שאנחנו טרוריסטים וכו'. לפעמים זה ממש לא נעים אפילו לראות את זה, לא משנה אם זה נכון/לא נכון - יש אנשים בעולם שזה מה שהם חושבים עלינו, וזה פשוט עצוב

ToryMaster

New member
תכל'ס עצוב ../images/Emo10.gif

בכלל, גזענות והכללות זה עצוב, פויה.

sapir aloud555

New member
משום מה ../images/Emo121.gif

אני לא נתקלתי בכאלו. אולי היו ממש מעט, והאמת.. היה לי חבר ערבי, הוא היה אחד החברים הטובים שלי במייפל, וכשהכרנו הוא שאל אותי אם אני שונאת אותו על המוצא [אחרי שידענו שהוא ערבי ואני לא] , כשעניתי לו שלא - הכרתי הרבה חברים שלו מהמציאות במשחק וכאלו. הם היו ממש נחמדים :[ הוא נעלם כשמישהו פרץ לו כנראה, למשתמש. ..T-T [סיפור מרגש.. >.<]

enjye

New member
גם לי קרה משהו דומה [=

פגשתי מישהו שהיה ערבי מהמוצא אבל גר באמריקה. O.O והוא היה ממש נחמד עד שיום אחד הוא הביא לי את הפלאפון וביקש שאני אתקשר אליו XP משהו שלא הייתי עושה בחיים. אני חושבת שהוא מחק אותי אח"כ, אבל זה היה מזמן. תכל'ס עד עכשיו פגשתי שני אנטישמים (תודה לאל שרק 2 >.<) ושניהם היו אמריקאים. ידעתי שיש הרבה אמריקאים כאלה אבל אף פעם זה לא הגיע למצב שבו הכרתי מישהו כזה אישית.

miss_t

New member
Report GM

ואל תתיחסו / תדברו איתם זו הדעה שלהם- אתם לא תוכלו לשנות אותה אחרי שהם יקבלו כמה ריפוטים הם יקבלו באן

Shaby Sababy

New member
במגפונים כל הזמן

מקללים יהודים. פחות יוצא לי להיתקל בהם במשחק, אבל זה מאוד עצוב שכשמישהו כותב משהו כזה Wizen ו- Nexon לא מביאים לו באן או הזהרה.

ToryMaster

New member
לא שמתי לב אף פעם

הם לא נותנים באן או אזהרות על גילויים אחרים של גזענות ושנאה, נכון שהם אמורים, אבל אני לא חושבת שזה כל כך שונה.

Shaby Sababy

New member
לפי מה שהבנתי

לפי הפירוט שלהם ב-user abuse הם נותנים אזהרה/באן של מספר ימים על כזה דבר, אבל כרגע הם יותר מתרכזים בלתת באנים להאקרים. כשמישהו אומר את זה במגאפון אז בכלל, צריך לתת לו באן במקום, לפי דעתי.

roni93

New member
מוזר..

אני מבין שרוב מהגזענות הזאת נמצאת בסקניה, שאני שיחקתי בסקניה אף פעם לא ראיתי גזענות ושעכשיו אני משחק בברואה ראיתי רק אחד כזה וגם לא בטוח שהוא אנטישמי הוא אמר שהוא לא אוהב יהודים בגלל שרובם אקרים מצד אחד הוא צודק...... רוב מהישראלים האקרים. **אני נמצא בגילד שקוראים לי ישראלP:**

morosh1234

New member
בקאיני פגשתי כמה אנשים

שאמרו שהם שונאים ישראלים כי הם האקרים ולא יודעים לעשות PQ נורמלי

למעלה