התקדמותיישן

אבל

נכון, יש לי עכשיו עוד נקודה לשים בביגינר, אוקיי אבל פה במדריך שנתת כתוב לבל 8 - לשים נקודה. את מבינה מה הבעיה? אני עכשיו לבל 8 ויש לי רק נקודה אחת. אז היא שייכת לביגינר? שם השקעתי רק חמש בינתיים? אבל אז לא יהיה לי מה לשים בסקילס של לבל 8

somebodddy

New member
לא לא לא!

יש לך נקודה אחת של בגינר, ונקודה אחת של סקילים רגילים. זאת לא אותה נקודה. אם תשימי נקודה על סקיל של קוסם - תראי שכתוב לך למטה שיש לך אפס נקודות. אבל אם אחרי זה תלכי לטבלת הסקילים של בגינר, תראי שעדיין נשארה לך נקודה אחת שאת יכולה לשים. בכל אופן, זה לא כל כך משנה. הסקיל של זריקת החלזונות שימושי רק בשביל לעזור לקוסמים וגנבים להגיע לרמה של עבודה ראשונה. סביר להניח שלא תשתמשי בו יותר - אלא אם את רוצה ללכת על "הבילד מהגיהנום"(במקרה הזה כדאי לך כרגע לשמור אותו על 2). ואת לא רוצה ללכת על הבילד מהגיהנום! הבילד מהגיהנום נסבל - וגם זה רק בקושי - רק אם מתמלא אחד מהתנאים הבאים: *את מכירה פראייר שיעזור לך להתאמן עד רמה 17. *יש לך כמה מאות מליונים מדמות קודמת, ואת יכולה לקנות דברים בשביל הטרייד קווסט באורביס. *יש לך המון נקסון קאש, ואת יכולה לשים הרבה נקודות בSTR ולהעביר אותם לINT ו/או LUK ברמה 17. *את האקרית. לא נראה לי שאת ממלאת אחד מהתנאים הללו(חברי הפורום שנמצאים בסקאניה הם לא פראיירים שיעזרו לך להתאמן עד רמה 17), לכן בחירה בבילד מהגיהנום אומרת חודשיים מתסכלים של הריגת חלזונות כחולים. ומה התמורה על הבחירה הזאת? עוד שלוש מאות MP? מה זה כבר משנה?

אני רוצה אני רוצה אני רוצה!

בילד מהגיהינום! יאי! וואי, עכשיו הבנתי. זה לא אותם נקודות! בביגינר זה נקודה, ובסקילס של הקוסם זה נקודה. וזה סתם מרגיש כאילו זו אותה נקודה אבל זה לא. איזה אדיר שהצלחת להסביר לי. תודה כל כך. יש לי כמה חברים שאוהבים להתאמן איתי במייפל סטורי, אני בטוחה שאני לא אצטרך להתאמץ בכדי למצוא אנשים שיעזרו לי, אין לי מאות מליונים ואני לא יודעת מה זה הטרייד קווסט באורביס(אפשר הסבר?). ואני לא האקרית ואין לי נקסון קאש
יש סיכוי שאני אצליח? אה ויש לי המון המון סבלנות.

somebodddy

New member
התחלקת על כל השכל או רק על חלק?

בשביל להגיע מרמה 8 לרמה 17 צריך פי 27 יותר EXP ממה שצריך בשביל להגיע מרמה 1 לרמה 8! ואת לא הולכת להיות הרבה יותר חזקה ברמות האלו(נכון, את יכולה לקנות נשק יותר טוב, אבל זה לא כזה משמעותי) - כלומר את עדיין תתאמני על חלזונות כחולים. אבל זה יהיה יותר קשה, כי בויקטוריה יש גם אנשים ברמות גבוהות ומפלצות חזקות שיפריעו לך, וגם קראתי איפשהו שככל שהרמה עולה מקבלים פחות EXP על אותן מפלצות - כלומר יקח לך לפחות פי 30 מהזמן שלקח לך להפוך לקוסמת עד שתוכלי לתקוף כמו שצריך... ומה תקבלי בתמורה? עוד איזה 300 MP... ואני די נדיב בהערכה הזאת. בהתחשב בעובדה שלקוסמים יש אלפי נקודות מאנה, 300 MP זה כלום. הרי במילא בזמן קרב יש לקוסמים(או לכל עבודה אחרת, בדר"כ) 100% MP רק אחרי שהם משתמשים בשיקוי שמעלה יותר MP ממה שהם צריכים. אז מה זה יתן לך? שתוכלי להיפגע מקרימזון בלרוג כשהמגיק גארד שלך פועל ואת עם חיים מלאים ומאנה מלאה ולהישאר בלי מאנה ועם 25 חיים שתי רמות לפני כל קוסם אחר? בקיצור - הבילד מהגיהנום הוא סתם בזבוז זמן. לגבי הטרייד קווסט - זה קווסט באורביס שאפשר לעשות כמה פעמים שרוצים. צריך לאסוף 100 דברים מאחד מסוגי הדברים שיש ברשימה שם, ובתמורה מקבלים 500 EXP ושיקויים.

אוקיי

אם זה באמת בזבוז זמן, למה זה ככ מפורסם ומוזכר באתר? אני באמת רוצה להבין. אני רוצה קוסמת הכי חזקה שאפשר ואני מוכנה להשקיע הכול.

somebodddy

New member
הבילד הזה נחשב ל"קוסם מושלם"

אבל זה לא אומר שהוא יהיה יותר חזק מקוסם אחר או שהוא יעלה רמות יותר מהר. זה פשוט אומר שיהיה לו קצת יותר MP. לדעתי זה לא כל כך משנה...

somebodddy

New member
שום דילמה ושום נעליים

"קוסם מושלם" זה שטויות. לכי על בילד נורמאלי.

אבל מושלם נשמע נוצץ

ואני רוצה להגיע ללבל ממש גבוה ולהיות חזקה בטירוף. אני יושבת וחושבת על זה במקום לשחק :|

כן, אבל ההל בילד הוא עוד יותר מצוין

חח בלי להעליב או משהו כזה. אני פשוט רוצה ללכת לפיו. הוא נראה לי מושלם. התחלתי כבר. זה קשה לאללה. ומשעמם. אבל יהיה בסדר.

ToryMaster

New member
'צמעי

בעיקרון, לי נשמע שאת עושה לעצמך קצת הרבה עבודה מיותרת, אבל לכי על מה שעושה לך טוב, אם ההבדל הוא באמת רק בכמה MP [ולפי ההגיון, זה ההבדל], זה לא כל כך משנה.

morosh1234

New member
שיעמום מהנה ../images/Emo4.gif

את עושה לעצמך עבודה מיותרת כמו שאמרו.. קוסם מושלם יכול להיות גם בלי זה.

XxXFireBoyXxX

New member
הבילד שלי

הוא הבילד של הגיהינום שאתה מדבר עליו. לא היו לי סקילים להתקפה עד בערך רמה 15 או 13.. לא זוכר. ועוד אז לא היה את הסקיל של החלזונות, אז תחשוב. =D

XxXFireBoyXxX

New member
וגם

זה לא היה מהאקים או ביזבוז קאש, אחותי אימנה אותי וממינה לי את האימונים עד הרמה הזאת

למעלה