התקדמותיישן

ווינגז

New member
התקדמותיישן../images/Emo221.gif

סיימת קווסט? קניתם משהו? עליתם lvl? זה המקום להתלהב. שיחקתי היום אחרי שבוע וחצי של לחץ מטורף מביצפר, סיימתי את ה-jump quest של lvl 31, הללויה
)

השלב השני של זפ"ק הוא ג'אמפ T_T

ועוד של כמה חלקים!! =_=;; ואם כבר ג'אמפ קווסטים. למה הזה של רמה חמישים הרבה יותר קשה מזה של 60? ;;________;;

miss_t

New member
אני רואה שאני עושה השראות ../images/Emo9.gif

גם אני ניסיתי לעשות את השלב השני ונפלתי- ממש פחדתי למות שם (זה אפשרי, נכון?) ומילאתי מלא מלא שיקויים של MP גרררררררררר ויתרתי על זה :-\ התאמנתי בזומביים שעה עם איזה סין (הרמיט) רמה 70 ומשהו - 20% יותר
איזה חמוד שהוא עזר לי... PQ עם הלוחמת - אני רמה 39, 75% רק מ-PQ :) בא לי כבר להיות 40!!!!

יש לי קוסמת :):

סוף סוף יש לי קוסמת בסקאניה. פתחתי אחת בברוא בעזרת ספיר אבל כול מי שאני מכירה בסקאניה אז אתמול והיום עשיתי אחת בסקאניה והיא מושלמת. חח. לבל 9. בדיוק קיבלתי AP ואני לא יודעת במה להשקיע. אני החלטתי ללכת לפי המדריך הזה : http://www.maplewiki.net/index.php/Magician אבל גם שם הם נותנים 3 אפשרויות לקוסם. נראה לי שאני אלך על האפשרות האחרונה,הקשה ביותר, אבל מצד שני יהיה לי קוסמת חזקה ביותר.

נראה לי שמשהו לא בסדר

לפני שיצאתי ממיפל איילנד היה לי עוד AP אחד להשקיע, בrecovery היה לי 3 ובזריקת חלזונות 2. השארתי את זה ככה, הלכתי לויקטוריה, הפכתי לקוסמת. יש לי עדיין AP להשקיע, ואני אמורה כבר לשים אותו בסקילס של הקוסמת לא? אבל מה אז ישאר לי רק 2 בזריקת חלזונות? אוף אני ממש לא יודעת מה לעשות ואני מפחדת שאני עשיתי טעות ואטרך שוב מהתחלה :(

miss_t

New member
היי לא עשית טעות

בעבודה של ביגינר יש לך 6 נקודות ואת יכולה לשים אותן רק שם- זה SP ולא AP. AP זה לSTAT - אם את קוסמת - str 4 dex 4 luk = LVL+3 int= כל השאר לשם. בקשר לסקילים אני לא יודעת עד כמה ויקפדיה טובים במדריכים שלהם אני אחפש ברשת ואגיד לך מה נכון

miss_t

New member
סקילים קוסם >>

Level 8: +1 Energy Bolt Level 9: +3 MP Recovery Level 10: +2 MP Recovery, +1 MP increase Level 11: +3 MP Increase Level 12: +3 MP Increase Level 13: +3 MP Increase Level 14: +3 MP Recovery level 15: +3 MP Recovery Level 16: +3 MP Recovery Level 17: +2 MP Recovery, +1 Magic Claw Level 18: +3 Magic Claw Level 19: +3 Magic Claw Level 20: +3 Magic Claw Level 21: Save your Skill Points to save money (this is because magic claw doubles in MP requirment after this) Level 22: Save your Skill Points to save money (this is beacuse magic claw doubles in MP requirment after this) Level 23: +9 Magic Claw Level 24: +1 Magic Claw, +2 Magic Guard Level 25: +3 Magic Guard Level 26: +3 Magic Guard Level 27: +3 Magic Guard Level 28: +3 Magic Guard Level 29: +3 Magic Guard Level 30: +3 Magic Guard

למעלה