התקבלתי לאגודה

Moralida

New member
התקבלתי לאגודה

התקבלתי לאגודת High-IQ society, אבל זה נראה לי ממש עלוב כי הם מבקשים כסף על חברות באגודה (וכרגע אני רשום כממתין). האם זה אומר שאני מחונן ?

guidethescud

New member
הערה אישית (לא חובה לשים לב)

שמעתי שההרשמה לאגודה לא שווה את הכסף שהיא עולה.. שהפורומים לא ברמה כו' (נדמה לי שאפילו קראתי את זה באחת מההודעות כאן בפורום הנוכחי) בכל אופן, אם אתה אוהב כאלה דברים, תרשם למנסה, זה עולה פחות ושווה יותר. בעיקר כי יש לך סניף בארץ ויש עם מי לדבר. נראה לי קצת מוזר העסק הוירטואלי הזה של האגודה הבינ"ל לאינטליגנציה גבוהה. בקשר לשאלתך, אין לי מושג מה זה אומר, ואני גם לא יודע לגבי הדיוק של המבחנים שלהם. אבל אני מקווה שיענו לך האנשים האחרים כאן.

neko

New member
דרישות הקבלה לארגון הHIGH IQ

עלובות יחסית (IQ של 120 או משהו כזה, ואין בעיה לעשות את המבחן שלהם פעמיים ולשפר ציון). בקיצור, סתם דרך להוציא כסף מאנשים שלא התקבלו למנסה ורוצים להרגיש שהם חכמים
.

MelodicTruth

New member
בשנה-שנתיים האחרונות

יצא ל-IHIQS שם רע במיוחד. כל האנשים האיכותיים עזבו לקבוצות מעניינות ואקסלוסיביות יותר, שמעתי שכרגע הפורומים מוצפים בילדים משועממים(ולא ממש אינטליגנטים) שמורידים את הרמה בצורה משמעותית. עזוב, יש ברשת עשרות קבוצות שנועדו לאנשים עם IQ גבוה, חלקן איכותיות ביותר...אם אתה מתעקש, כדאי שתנסה אותן

MelodicTruth

New member
בקשר למבחנים

הייתי לוקח ברצינות רק את ה-Test for exceptional intelligence

MelodicTruth

New member
דרישות הקבלה=IQ 126

סה"כ 6 נקודות מתחת לרמה של מנסה, לא מדובר בהפרש משמעותי. קצת הזכרת לי את ההתנשאות של חלק מהאנשים ב-Ultranet כשהם מדברים על מנסה(הפרש של 32 נקודות!). באותה מידה ניתן לומר שמנסה היא דרך להוציא כסף מאנשים שלא התקבלו לקבוצות של 164 IQ, ועדיין רוצים להרגיש חכמים.

Moralida

New member
ברור

סתם עשיתי את המבחן ופתאום הם אומרים לי "אנו מציעים לך להצטרף.." זה לא היה כדי להתקבל לשם, או משהו בסגנון. חוץ מזה, שאם קיבלתי במבחן שלהם 136 זה לא אומר שבמבחן של מנסה אני אקבל 136..

neko

New member
זו לא התנשאות בגלל הדרישת IQ,

יש הרבה ארגונים ברמה מאד גבוהה שאין להם שום דרישות קבלה. מה שמטריד הוא המסחור הברור מאליו שלהם - בדיוק מספיק כדי לגרום לאנשים להרגיש "שווים", ועם זאת מספיק אנשים יכולים להתקבל כדי שיצא להם מזה רווח יפה (10% מהאוכלוסיה, אם אני זוכר נכון). לא מכובד במיוחד. ובכלל, למה צריך 50$ מכל מנוי כדי להחזיק אתר קטן באינטרנט?

MelodicTruth

New member
אגב

מדובר ב-5%, לא 10%. התשלום(50$?) הוא חד פעמי, בניגוד להרבה קבוצות(מנסה, ISPE, TNS, Prometheus, Ultranet, Sigma וכו') שדורשות תשלום שנתי.

neko

New member
טוב, לפחות זה משהו.

ובכלל, הכי טוב GIGA SOCIETY וזהו...

MelodicTruth

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

מתערב איתך שלפחות שלושה מהם לא עוברים את ה-180 IQ!

Moralida

New member
.

לפי מה שאני יודע, Mega society הם אגודה שמתאחדת כדי לעשות דברים למען האנושות, שתשפיע גם עוד הרבה זמן.

Moralida

New member
אגב

אני לא ממש רוצה להכנס לשום אגודה, כי אני מסתדר יופי עם החברה הנורמלית, ואני מצליח לתקשר אחלה עם אנשים בגילי שהם ממצים את הפוטנציאל שלהם הרבה פחות ממני. לדעתי יש 3 סיבות לכניסה לאגודה: 1. אתה רוצה לעשות שינוי או לעזור לאנושות 2. קשה לך ליצור קשר חברתי עם אנשים, ואתה מחפש קבוצה עם מכנה משותף כמו שלך 3. אתה רוצה להוכיח שאתה חכם. אני יכול לעשות איקס על שלושת הסיבות, ולכן איני רוצה\צריך להכנס לאגודה. שיהיה לכולם אחלה יום, -רועי.

guidethescud

New member
אגב, יש עוד סיבות

אבל בגלל שאין לי כוח לפרט אותם, ולפי הטון המתנשא שלך, אתה גם בטח לא מתעניין לשמוע אותן, אז אני לא אעשה זאת.

Moralida

New member
תגובה

אני מצטער אם זה נשמע ככה, אבל ממש ממש לא התכוונתי להתנשא, ואני כן מעוניין לשמוע.

guidethescud

New member
אהה אוקיי, אני מצטער אם הבנתי לא

נכון.. :) תראה, אני לא אכחיש שאני חבר מנסה.. וכשנרשמתי לשם לא היה לי מושג למה אני עושה את זה. את המבחן עשיתי מתוך סקרנות לראות אם אני אתאים, ולדעת מה הIQ שלי (למרות שכבר עשו לי אבחון, אבל כשהייתי כזה קטן
) עכשיו, אחרי שאני חבר כבר מספר חודשים, אני מבין שיש יתרונות בחברות. העיקרית היא שאתה פוגש אנשים שלך תדע אם היית פוגש אותם אחרת... בפורום של האתר יש דיונים מעניינים בכל מיני נושאים, והרבה פעמים מפנים אותך לאתרים באינטרנט, או ספרים, או כל מיני הרצאות. קיצר, זה נחמד, וזה אמור להיות יותר נחמד ככל שיהיו יותר חברים. (קח לדוגמה את מנסה ארה"ב, עם יותר מ 40,000 חברים, יש להם קבוצות עניין ענקיות שמארגנות מפגשים וכל מיני דברים אחרים שאין לי מושג מה הם) מקווה שנתתי לך תשובה, או לפחות את התירוץ שלי :)

Moralida

New member
ובכן

אני מכיר אנשים מאוד מאוד חכמים (ואני לא אכחיש שאחד מהם הוא אבא שלי :)), ויש לי גישה למאגר ספרים גדול בעברית, ועצום (בערך 100,000 ספרים) באנגלית ושפות אחרות. איך הסתדרת עם החברה הרגילה ? למדת בבית ספר רגיל ?

guidethescud

New member
אפשר גישה למאגר?!?! בבקשה!! ../images/Emo9.gif

חחח, סתם אני חובב ספרים. זה לא שאני לא מסתדר עם אנשים בעלי IQ נמוך יותר. יש לי חברים מכל הסוגים והמינים, למרות שרובם באמת בעלי IQ יותר גבוה מהממוצע (וזה נובע מהסביבה שבה אני לומד, שזה אמנם בי"ס רגיל, אבל אחד הטובים בארץ לדעתי..) ז"א, זה לא שלא הכרתי אנשים לפני שהצטרפתי למנסה, פשוט אני שמח להכיר עוד.

למעלה