התפקדות!

בישי89

New member
התפקדות!

לרגל פסח... אני פותחת בשאלון א-ר-ו-ך במיוחד! הגיע הזמן ללכת צעד קדימה במערכת היחסים שלנו ולהכיר אחד את השני הרבה הרבה יותר טוב
. דיר באלק למי שלא עונה! עבדתי קשה כדי לחפש כל מיני שאלות מכל מיני מקומות ולהוסיף כמה משלי...
*השאלון כתוב לפעמים בלשון זכר, לפעמים נקבה ולפעמים בלשון רבים אך מיועד לכל המיני כאחד שם מלא: גיל: אזור מגורים: מעו"ז: כיתה: תפקיד: מייספייס/בלוג/אתר/אחר: שיר שמתנגן ברקע: מידת נעליים: מאכל הכי אהוב: מאכל הכי שנוא: פאדיחה אחרונה: צבע אהוב: צבע שנוא: האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? חשבת פעם על התאבדות? לקחת סמים מתישהו? את מעשנת? מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? יש לך עדשות/משקפיים? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? מה תמיד צריך להיות בכיס? מה נמצא אצלך במקרר כרגע? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את מתגברת על באסה? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה חג אהוב עלייך? מאמינים באהבה וירטואלית? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? איזה צלצול יש לכם בפלאפון? איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? איזו שפה אתם הכי אוהבים? פריקים או פאקצות? אתה נרתע מזקנים? המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: מה יש לך על דלת החדר? כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? בנאדם של יום או של לילה? האם אתה נכנע ללחץ חברתי? פוחדת מרעמים? משקה חם: מאמין באמונות תפלות? איזה? מאמינה בחייזרים? מה חשוב יותר אופי או יופי? השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? שליפים במבחנים, בעד או נגד? האם אתה מבריז משיעורים? הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? כאב בטן או ראש? תלתלים או חלק? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? ברוקולי או גזר? מה יש לכם על הקירות בחדר? מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? מה יש לך להגיד לאנושות? מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? שיר שגורם לכם לבכות: סרט שאתם שמחים שראיתם: אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? כשאגדל אהיה: כמה ילדים תרצה שיהיו לך? איפה תרצי לגור בעתיד? חיות מחמד כן או לא? ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: טוב.... התעייפתי.... אז נסיים כאן....

השעמום הורג אותי..

שם מלא: אור אלקס גיל: 16 וחצי אזור מגורים: צפון השומרון
מעו"ז: שקד כיתה: י' תפקיד: מדריכה ו-ז מייספייס/בלוג/אתר/אחר: גם לחוסר חיים שלי יש גבול שיר שמתנגן ברקע: כל מה שרצית מידת נעליים: 37 מאכל הכי אהוב: קוסקוס ומפרום
מאכל הכי שנוא: חלווה פאדיחה אחרונה: עזבו
צבע אהוב: ורוד צבע שנוא: סגול האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחח לא חשבת פעם על התאבדות?
לא לקחת סמים מתישהו? ממש לא.. את מעשנת?
מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? אוריה ידיד שלי.. כי הוא בא אלי באמצע המשחק אתמול ועמד מול הטלויזיה כמו דביל.. מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? אח שלי.. כי הוא הביא לי קולה מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? אסתר ומעין ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? אסתר.. ומזה מה כתוב בו?! צנעת הפרט
יש לך עדשות/משקפיים? יאפ מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? צבע עיניים.. אני רוצה עיניים חומות.. ובפנימיות? להיות פחות תמימה
מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? עקשנות.. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? מאיפה לי? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חופש =) למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? את כולם אני מעריכה מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון
מה נמצא אצלך במקרר כרגע? אוכל מן הסתם.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? נייקי שוקס [?] מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "זה לא את, זה אני"
איך את מתגברת על באסה? מדברת עם אסתר שעותתתתת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבים על כלום. איזה חג אהוב עלייך? שבועות ניראה לי.. מאמינים באהבה וירטואלית? שווווו?! החיים טובים לדעתך? מעולים מעולים
מה תעשה כשתסיים את השאלון? הולכת לסדר ת'חדר.. איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? פלאפון.. איזה צלצול יש לכם בפלאפון? עוד לילה, לאט לאט, סקאר טישו.. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? גרמנית.. איזו שפה אתם הכי אוהבים? צרפתית.. פריקים או פאקצות? לא זה ולא זה אתה נרתע מזקנים? מה?! לא.. מה יש לך על דלת החדר? סטיקרים.. כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? המון
בנאדם של יום או של לילה? לילה.. האם אתה נכנע ללחץ חברתי? לא ולא.. פוחדת מרעמים? לא משקה חם: שוקו מאמין באמונות תפלות? איזה? לא מאמינה.. מאמינה בחייזרים? אני מאמינה בעודד, זה אומר משהו, לא? מה חשוב יותר אופי או יופי? אופי השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? כל שיחה עם אסתר.. שעות של שיחה
מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? הם לא באמת מעניינים אותי מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? היה לי 400 ומשהו בחנוכה.. שליפים במבחנים, בעד או נגד? בעד, ברור בעד.. האם אתה מבריז משיעורים? כמובן.. הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? אני לא הולכת מכות עם אנשים, הם יפרקו אותי >.< מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? זה באמת משנה? כאב בטן או ראש? היה לי יותר מדי משניהם בשבוע האחרון.. תלתלים או חלק? תלתלים.. חלק זה מכוער.. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע.. ברוקולי או גזר? שונאת את שניהם.. מה יש לכם על הקירות בחדר? תמונות[?] מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? איזה מהם? יש שניים מה יש לך להגיד לאנושות? אני שונאת את פסח! זה חג חסר אוכל
מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? המכתבים היחידים ששולחים לי זה מאורט.. אין לי רצון וסיבה לשמור אותם.. משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: עייפות זה הדבר היחיד שמצאתי בהם.. הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? חוזרת לישון.. החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? מבולגן
אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? גיטרה.. שיר שגורם לכם לבכות: יש הרבה
סרט שאתם שמחים שראיתם: כל סרט עם בן סטילר אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: דוד.. מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: נחמד לי בביורפואה.. אני לא מחפשת משהו אחר. מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: ספרות! שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? מזל.. כשאגדל אהיה: גדולה כמה ילדים תרצה שיהיו לך? 3 איפה תרצי לגור בעתיד? נתניה או ירושלים חיות מחמד כן או לא? כל זמן שהם לא חתולים אז כן.. ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: אני כמעט לא רואה טלויזיה..

JaboGirl

New member
מתפקדת ../images/Emo194.gif

שם מלא: ציפי הרשקוביץ גיל: 17 וחצי אזור מגורים: רעננה מעו"ז: רעננה כיתה: י"ב תפקיד: מדריכה שיר שמתנגן ברקע: Welcome To The Black Parade/ My Chemical Romance מידת נעליים: 37 מאכל הכי אהוב: סושי מאכל הכי שנוא: רגל קרושה
ניסיתי לטעום פעם וזאת הייתה זוועת עולם. פאדיחה אחרונה: עשית את הסעיף הזה במיוחד בשבילי אה ממזרה? ככה.. אתמול בישי, אני ועוד שתי חברות יצאנו לקניון.. אז בישי באה לאסוף אותי ברכב.. כמובן שהבחורה לא יודעת מימינה ומשמאלה ואם אני חשבתי שאין לי חוש ניווט בשיט אז כנראה שיש כאלה עם מצב הרבה יותר גרוע(לא להאמין). באודי מכוונת אותה בטלפון("ישר, עוד עוד עוד עוד עוד עוד... הנה אני") היא אומרת "אני רואה אותך" ואז עוצרת מולי מכונית.. בתמימות אני ניגשת למכונית ופותחת את הדלת בשביל לגלות שזאת בכלל לא אבישג במכונית אלא זוג בחורות שלא מוכרות לי. כמובן שאמרתי סליחה וטרקתי את הדלת ואז ראיתי את אבישג במכונית אחרת נקרעת לה מצחוק בלי בושה. צבע אהוב: ורוד, אדום צבע שנוא: כתום האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם הפלאפון חשבת פעם על התאבדות? רק כשאני מסתובבת עם אבישג לקחת סמים מתישהו? לא את מעשנת? לא מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? בטח אח שלי, אבל בשביל זה לא צריך סיבה. מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? אתמול חברה שחגגה 18 מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? אמא אני מניחה.. ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? אור: "לא מבריזה מבטיחה לך;)". מה שכבר לא רלוונטי למחר! יש לך עדשות/משקפיים? עדשות לראייה.. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כמה ס"מ למרות שלא מפריע לי יותר מדי ובפנימיות? להיות יותר סבלנית.. מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? צביעות איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? בשנת 2027 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ראש מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון מה נמצא אצלך במקרר כרגע? הרבה דברים.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אני חושבת ששמלה של 6000 שקל שלבשתי ערב אחד.. איך את מתגברת על באסה? שומעת מוזיקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות איזה חג אהוב עלייך? פורים מאמינים באהבה וירטואלית? לא החיים טובים לדעתך? יאפ מה תעשה כשתסיים את השאלון? אני רוצה ללכת לראות את צבי הנינג'ה החדש.. יש מתנדבים? איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? NOKIA N73 של סלקום איזה צלצול יש לכם בפלאפון? לזוז של הדג נחש איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? פרסית.. באמת כשאני שומעת את נשיא איראן זה מחרפן אותי(טוב אולי התוכן תורם לזה קצת
). איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית!!!!! פריקים או פאקצות? פאקצות אתה נרתע מזקנים? המממ? המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדרי מה יש לך על דלת החדר? לב כזה ורוד שכתוב עליו "החדר של ציפי" והכנתי בערך כשהייתי בת 8.. מסביב הרבה סטיקרים וכאלה.. כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? לא לאחרונה בנאדם של יום או של לילה? לילה, בהחלט. האם אתה נכנע ללחץ חברתי? לא חושבת פוחדת מרעמים? לא משקה חם: קפה מאמין באמונות תפלות? איזה? לא כל כך.. אולי רק נמנעת מלדבר על דברים לפני שזה בטוח מתוך חשש כלשהו לעין הרע מאמינה בחייזרים? אני אפילו מכירה כמה מה חשוב יותר אופי או יופי? אופי השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? 5 שעות מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? האמת, כלום.. מה החשבון פלאפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? הכי גדול 800 אבל בד"כ זה נע על ה500. שליפים במבחנים, בעד או נגד? בעד אבל רק כשאתה יודע לעשות את זה.. אני אישית גרועה. העתקתי ב3 מבחנים בחיים שלי(פעמיים כיתה ה', פעם אחת ב-ח') ובכולם נתפסתי. מאז אני לא מנסה בכלל. האם אתה מבריז משיעורים? כן. אבל לא יותר. למה? כי נגמר! נגמר!!!
הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? לא מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? אחת גדולה כאב בטן או ראש? עדיף שלא יכאב תלתלים או חלק? חלק סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע ברוקולי או גזר? ברוקולי
מה יש לכם על הקירות בחדר? עד לפני שנה וחצי ככה הכל היה פוסטרים בלי שראו בכלל קיר.. אבל תלשתי את כולם כי נמאס לי.. עכשיו סתם תמונות פה ושם וכל מיני שטויות מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? מצד אחד מרפסת ומהשני עצים מה יש לך להגיד לאנושות? מאיפה להתחיל... משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: למה להזכיר נושא רגיש
הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבה את המזגן החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? מבולגן(שוב.. נושא רגיש) אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? אורגן מעט מאוד שיר שגורם לכם לבכות: לבכות זה מוגזם.. אבל שירים מרגשים: אף פעם לא תדעי/שלמה ארצי, לילה/שלום חנוך, דמעות של מלאכים/אריק איינשטיין סרט שאתם שמחים שראיתם: לאחרונה.. "החופשה". אחלה סרט.. וג'וד לאו.. כל מילה מיותרת. אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: יונתן מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: לא יודעת אם יש כזה באמת.. אולי ספורט. וגם זה בסופו של דבר רק להגיש עבודה לבגרות
בדיחה. שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? גם וגם כשאגדל אהיה: זקנה כמה ילדים תרצה שיהיו לך? 3 איפה תרצי לגור בעתיד? תל אביב, נראה לי. חיות מחמד כן או לא? כן ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: יאללה תודו שאף אחד לא מזפזפ הלאה כשהוא שם לב שיש "ארתור" בערוץ הילדים!!

בישי89

New member
שלי!

שם מלא: אבישג זליגמן גיל: 18 אזור מגורים: רעננה מעו"ז: רעננה כיתה: י"ב תפקיד: מדריכה מייספייס/בלוג/אתר/אחר: קישור- בלוג שיר שמתנגן ברקע: אמא של סטייסי (stacy's mom has got it going on) מידת נעליים: 39 ולפעמים 40.... מאכל הכי אהוב: ג'חנון מאכל הכי שנוא: כבד פאדיחה אחרונה: חזרתי הבייתה דיי מאוחר אתמול והיה ממש חשוך... והייתי בטוחה שיש מקק על הריצפה (אייכסס!!) וקפצתי והתחלתי לצעוק... בסוף מסתבר שזה היה רק עלה נידף ברוח והשכן שלי עמד שם בצד וצחק עליי.... צבע אהוב: שחור ואדום צבע שנוא: ירוק נזלת האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן
חשבת פעם על התאבדות? לצערי כן... לקחת סמים מתישהו? לא את מעשנת? לא מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? הרבצתי לאחותי הגדולה כי היא עשתה פרצוף לא יפה על מתנה שדודה שלי נתנה לי ליום הולדת... מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? חברה שלי, ליז. כי היה לה יום הולדת ובגלל שאני ממש אוהבת אותה
מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? אמא ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? מליז: "תודה. אני אוהבת אותך" יש לך עדשות/משקפיים? כן מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כרגע, כלום ובפנימיות? להתמיד יותר בלימודים מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? אנוכיות. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? יושבת בסטודיו שלי (שיהיה חלק מהבית) ומעצבת בגדים בארץ (בגדים שיימכרו ברחבי כל העולם) בזמן שהילדים שלי יתרוצצו בבית ליד עם הבעל ואני אוכל להשקיף עליהם בנחת מהחלון של הסטודיו שלי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? באאאאאאזיליקום!!! (אף פעם לא שמתי לב כמה שהמילה הזאת ממש מצחיקה
) למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? אני ממש מעריכה חברה שלי מחברון שאבא שלה נרצח בידי ערבי (שמשום סיבה דקר אותו ברחוב) לפני כמה שנים ועם זאת היא עדיין נשארה אנושית לשכניה הערבים אפילו ששאר המשפחה שלה יורקת על ערבים כל פעם שהם רואים אותם... מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפתחות של הבית, וארנק מה נמצא אצלך במקרר כרגע? לא הרבה... פסח... כל האוכל נעלם ואמא שלי מסרבת ללכת לקניות עד פסח מה הפריט הכי יקר שיש לך? כרית לב שקיבלתי מחברה שלי סתם יום בהיר אחד כי התחשק לה להראות לי שהיא אוהבת אותי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "אבישג, הגעתי למסקנה שאת פשוט חברה שמתאימה לכל מצב. כשרע לי את כתף תומכת, כשמשעמם לי את משעשעת, כשקשה לי תמיד יש לך איזו עצה טובה, כשאני בודדה את תמיד נמצאת שם בשבילי. באמת שמאז שהכרתי אותך אין לי צורך בחברות נוספות." איך את מתגברת על באסה? מתקשרת לחברה טובה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חטטנות איזה חג אהוב עלייך? פסח מאמינים באהבה וירטואלית? לא החיים טובים לדעתך? טובים מאוד! מה תעשה כשתסיים את השאלון? אדפוק חתיכת אנחה.... איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? נוקיה. הגרסה של לפני קום המידנה. חברת אורנג'. איזה צלצול יש לכם בפלאפון? שיר הפתיחה של סקס והעיר הגדולה איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? גרמנית בלעעע איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית פריקים או פאקצות? פריקים אתה נרתע מזקנים? מאוד! המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר שלי מה יש לך על דלת החדר? "כשר לפסח!" כי בדיוק סיימתי לנקות את החדר שלי כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? 10 פעמים בממוצע לשעה בנאדם של יום או של לילה? ואם אני בכלל לא בנאדם
האם אתה נכנע ללחץ חברתי? לא (חוץ ממקרה חד פעמי שאירע לא מזמן... אני טוענת לשפיות זמנית....) פוחדת מרעמים? לפעמים... משקה חם: שוקו מאמין באמונות תפלות? איזה? לא מאמינה באמונות טפלות מאמינה בחייזרים? כן מה חשוב יותר אופי או יופי? אופי בוודאי! השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? 6 שעות של דיונים פילוסופיים עם ידיד מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? איזה חמודים
מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? הכי גדול 150 ₪. והכי קטן 5 ₪. שליפים במבחנים, בעד או נגד? נגד האם אתה מבריז משיעורים? תלוי מאיזה שיעור
הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? חברה שלי, יעל. עמדנו בחוץ וקראתי לעצמי טיפשה בגלל משהו מטופש שעשיתי והיא נתנה לי סטירה (ממש ממש חזקה!) רק בגלל שקראתי לעצמי טיפשה... ואז אני החזרתי לה... והיא החזירה לי.... ויצאתי משם עם סימנים כחולים וסגולים... מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? מתנה אחת בעלת משמעות. כאב בטן או ראש? בטן.... (עם הכאבי ראש שאני חוויתי בחיי, כל דבר עדיף) תלתלים או חלק? לפעמים זה ולפעמים זה... תלוי בחשק. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע ברוקולי או גזר? גזר! מה יש לכם על הקירות בחדר? ציור בשחור לבן שציירתי, ציור צבעוני שציירתי, מראה, לוח שנה, בובה תלויה בצורה מוזרה שכזו, מדפים עם... עם... רמקולים וניירת ועוד כל מיני שטויות... מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? עלים של עץ דקל ופרחים לבנים וורודים
מה יש לך להגיד לאנושות? השטן נמצא בפרטים הקטנים מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? מכתב שקיבלתי מאחותי ביום הולדת שלי לפני שלוש שנים משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: פתק מזארה שאומר שהמשכורת שלי עלתה וממש הייתי צריכה את הפתק הזה לפני כמה חודשים ועכשיו זה כבר לא רלוונטי הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחת שיניים וחוזרת לישון החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? מבולגן בד"כ... כרגע הוא מבריק בגלל פסח אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? פסנתר, אצבעות, שיניים... שיר שגורם לכם לבכות: עונות / אביב גפן סרט שאתם שמחים שראיתם: אמריקן פאי (השני בעיקר) אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: דבורה הנביאה מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: שיעור דיון (ישראלים חייבים להתחיל ללמוד תרבות דיבור ודיון) מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: תעבורה שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? חוכמה כשאגדל אהיה: מעצבת אופנה כמה ילדים תרצה שיהיו לך? שתיים משלי ולאמץ כמה... איפה תרצי לגור בעתיד? בנגב חיות מחמד כן או לא? אולי... ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: ערוץ 8 – סטודיו למשחק

אני:)

שם מלא: הדר ביטן גיל: ביוםה שואה 15 אזור מגורים: בית שמש מעו"ז: בית שמש כיתה: ט' תפקיד: מדריכה ד', פשוט בתקופת מנוחה מייספייס/בלוג/אתר/אחר: שין .. שיר שמתנגן ברקע: שני סיפורי אהבה קטנים מידת נעליים: 38 מאכל הכי אהוב: סלט יווני , בהפוך [ מסעדה בבית שמש ] מאכל הכי שנוא: אפונה, וכל מי כאלה. פאדיחה אחרונה: הפאדיחה לא שלי , אבל היא הצחיקה אותי אתמול . ישבתי עם אסתר בערב באוטו , ומישהו ירד לזרוק זבל והוא הלך לצד מרוב שזה היה כבד לו צבע אהוב: אדום צבע שנוא: צהוב האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא חשבת פעם על התאבדות? כן לקחת סמים מתישהו? לא.. את מעשנת?לא... מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? שלומי, כי הוא חיקה אותי . מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? אסתר, כי נפרדו דרכנו חח מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? ליטל בן מוחה ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? אור גולני , "אהה למה שאלת " יש לך עדשות/משקפיים? לא , אבל אני רוצה..ואין לי מספר זה מסבך את העניין.. אני עובדת על זה בימים אלו מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? משקלללל.. או שזה פנימי כי השומן בפנים?חחח ובפנימיות? קרירות , והתחברות מהר לאנשים . מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? קרירות , אדישות איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? אמא לשני ילדים מקסימים מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ת"א למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? ליטל, היא מדהימה, היא חכמה יפה מוכשרת . מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף =] מה נמצא אצלך במקרר כרגע? יותר מידי דברים..חחח, במיני מקרר חבילת ארטיקים וקוביות קרח מה הפריט הכי יקר שיש לך? כל המתנות מסבא מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שמישהי אמרה לי שמחתי אותה איך את מתגברת על באסה? שירים מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצעוק , ולהגיד אחי לכל מה שזז .. איזה חג אהוב עלייך? ל"ג בעומר, סוף שנה . מאמינים באהבה וירטואלית? לא, אבל קשר וירטואלי תורם המוווווווון החיים טובים לדעתך? כן .. מה תעשה כשתסיים את השאלון? יברר שעות על הנסיעה עם אסתר מחר איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? telit , פלאפון . איזה צלצול יש לכם בפלאפון? תלואי למי יש אנשים שיש להם צלצולים מיוחדים איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? אמרהית איזו שפה אתם הכי אוהבים? אנגלית פריקים או פאקצות? פריקים אתה נרתע מזקנים? אני אוהבתתתתתתתתתת אותם, אני הולכת לבתי אבות שיש לי זמן חח =]] המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בכניסה לחדר בסוף המסדרון מה יש לך על דלת החדר? דבקיות כאלה שאמור להדביק עליהם לוח אבל לא בא לי להדביק חח כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? הרבה בנאדם של יום או של לילה? יום האם אתה נכנע ללחץ חברתי? לא, אבל אני עושה מהפכות, 5 חברות הפסיקו לעשן בגללי,
פוחדת מרעמים? לא משקה חם: שוקו מאמין באמונות תפלות? איזה? כן, כמעט הכל מאמינה בחייזרים? לא מה חשוב יותר אופי או יופי? אופי.. חכו תראו תאקס תבינו כמה אני אומרת את האמת
השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך?5 שעות בטלפון . באיסקיו לא זוכרת , ובפנים 10 שעות [ זה היה שישי בקורסים ] . מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? כלום מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? 14 שקל, ו980 . שליפים במבחנים, בעד או נגד? נגד.. האם אתה מבריז משיעורים? כן .. הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? לא רבתי ברצינות עם אף אחד אף פעם . מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? הרבה קטנות , דברים טובים באים באריזות קטנות
כאב בטן או ראש? ראש תלתלים או חלק? יש לי תלתלים, אני אוהבת חלק . סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? בקולנוע ברוקולי או גזר? גזר מה יש לכם על הקירות בחדר? בינתים כלום מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? בבית ממול ..חח מה יש לך להגיד לאנושות? שהזמן מרפא הכל .. מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? מדרור המושמוש בתל חי , מהאקס מכתב [ לא פרידה :] ] , ומליטל כל מיני קישקושים כאלה חח .. משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: כרטיס ברכה שנפל לי מאחורי הספרייה חח הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? בודקים שעה החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? מבולגן, עד שהמנקה באה יום רביעי ואז שוב מבולגן .. אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? לא, אני אתחיל ללמוד על גיטרה בקרוב שיר שגורם לכם לבכות: "הפעם שיר אהבה " של טיפקס. סרט שאתם שמחים שראיתם: עגבניות ירוקות מטוגנות אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: יפתח מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: צילום מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: מחשבים, אומנות . שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? ממממ רק כי זה המשחק של סבא, אז חוכמה... כשאגדל אהיה: עוד לא יודעת מה אני רוצה להיות ואם אני אגדל, כמה ילדים תרצה שיהיו לך? 3 איפה תרצי לגור בעתיד? בשביל העתיד של הילדים שלי, לא בבית שמש חיות מחמד כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: ויוה, זה לאנשיםחסרי חיים..חח

בישי89

New member
עוד שיר שגורם לי לבכות...

וציפי הייתה עדה פעם כשהתחלתי לבכות לה במסנג'ר כי שמעתי את זה.... "בלדה לחובש"
של יהורם גאון שלך עד יום מותך
.......... יבב אז הפצוע
אך
לא שמע מילה....
מן החובש....
אההההה אני הולכת לבכות פה עוד פעם!!!!! זה כזה עצוב.....

JaboGirl

New member
כן כן.. זה הכי אין שום ספק בכלל!

אם יש שיר שגירום לי לבכות, זה זה!

../images/Emo24.gif

שם מלא: ליטל בן מוחה גיל:17 אזור מגורים: בית שמש מעו"ז: בית שמש כיתה: יא' תפקיד: רכזת שכב"צ ומדריכה ז' מייספייס/בלוג/אתר/אחר:מממ השין שלי? http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=53380 שיר שמתנגן ברקע: משא ומתן של מוש בן ארי
מידת נעליים:38 מאכל הכי אהוב: פיצה מאכל הכי שנוא:מממ בשר וכדומה.. פאדיחה אחרונה: שלא תדעו חח צבע אהוב: כתום, ירוק, אדום
צבע שנוא: תורכיז חחח האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? ממש לא חשבת פעם על התאבדות? לאאא לקחת סמים מתישהו? כן כרגע את מעשנת? חס ושלום חס וחלילה. מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? חברה, היה לנו דו קרב חחחח מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? המדריכה שלי [מ-מ-ק-ו-ם ב-ל-ב חחח] היא עזרה לי מלא
מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? הדר ביטן? ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו?הדר..."תעני לי כוס אמק" או משו כזה חחחח יש לך עדשות/משקפיים? עד'שות חח מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל??? ובפנימיות?כדומה.. מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? שקרנים איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? מממ אין לי מושג מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מקלדת חח למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? לא עולה לי.. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסףףףף מה נמצא אצלך במקרר כרגע? מה לא? מה הפריט הכי יקר שיש לך? השרשרת והטבעת שלי :) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני צ'יטה חחחחח איך את מתגברת על באסה? חברות.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצרוח ברחובות כיאלו אין מחר חחח איזה חג אהוב עלייך? פורים מאמינים באהבה וירטואלית? ממש לא החיים טובים לדעתך? מצויינים!!! מה תעשה כשתסיים את השאלון? אשמח חח איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? סוני אריקסון של אורנג' חח איזה צלצול יש לכם בפלאפון? ארמגדון :) איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? ערבית חח איזו שפה אתם הכי אוהבים? אנגלית חח פריקים או פאקצות? פריקים חח אתה נרתע מזקנים? לאא..הם מאמי המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בחדר של אחותי מה יש לך על דלת החדר? כלום מה אני מושפעת להשים שלט חח כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? או או לא ספרתי בנאדם של יום או של לילה? תלוי האם אתה נכנע ללחץ חברתי? לאא פוחדת מרעמים? לאא משקה חם: שוקו של ארומה חח מאמין באמונות תפלות? איזה? לאאא מאמינה בחייזרים? לאאא מה חשוב יותר אופי או יופי? יופי פותח דלותות אופי מכניס אותך פנימה.. השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? המון וזה היה בטלפון בסביבות ה-4 שעות אם לא יותר מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? שהם חמודיםם!!! מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? יש לי טוקמן זה נחשב? חחחחחח שליפים במבחנים, בעד או נגד? נגד =] האם אתה מבריז משיעורים? כשצריך הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? חחחח רק בצחוק מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות?ממ תלוי מה המתנה הגדולה ומה הקטנות חח כאב בטן או ראש?ממ אי אפשר לבחור תלתלים או חלק? תלתלים?? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? סקולנוע הכי שוווה ברוקולי או גזר? גזר חח מה יש לכם על הקירות בחדר? תמונה, מראה וזהו חח מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? תחצר ואת הכביש וחצי מהשכונה חחח מה יש לך להגיד לאנושות? אנאערף מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? מלא מלא מכתבים שקיבלתי מכל מיני חברות וידידים מכיתה א' הם שמורים לי באיזה מזוודה קטנה כזאתת אני לא זורקת אותם
משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: חחח כלום הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אומרת מודה אני חח ועפה לצחצח שיניים החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? מבולגן ! אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה?לאא שיר שגורם לכם לבכות: תלוי באיזו סיטואציה סרט שאתם שמחים שראיתם: ארמגדוןןןןןן
אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: מממ כולם מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: לא יודעת מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר:ספורטטט |מקיא| שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? חכמה ברור כשאגדל אהיה: שופטת או רופאה כמה ילדים תרצה שיהיו לך? כמה שה' ירצה איפה תרצי לגור בעתיד? לא יודעת חיות מחמד כן או לא? רק דגים חח ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: מממממממממ 6 חח

ת'כלס השיעמום הורג..

שם מלא: לינוי יעקב גיל: 17.8 אזור מגורים: פ"ת מעו"ז: פ"ת כיתה: י"ב תפקיד: מדריכה כיתות ו' ורספי"ת מסדרים מייספייס/בלוג/אתר/אחר: שיר שמתנגן ברקע: אוהב רק את עצמי..של סינרגיה מידת נעליים: 39 מאכל הכי אהוב: אממממ יש הרבה אבל את הג'חנון של אמא חחח מאכל הכי שנוא: כבד אוויישש פאדיחה אחרונה: לא זכרת צבע אהוב: צהוב וירוק צבע שנוא: כחול לא הכי אוהבת האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? אממ כן שמשעממם חחח חשבת פעם על התאבדות? אמממ אולי.חחח לקחת סמים מתישהו? לא את מעשנת? לא מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? אח שלי עצבן אותי.. מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? עדידה..סתאם כי בא לי חחחח מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? אמממ.. ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? קיבלתי משו חחחח רק אני לא יודעת ממי ומה כתוב כי המסך דיי נדפק חחח יש לך עדשות/משקפיים? גם וגם מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אמממ יש כמה אבל נשאיר לעצמי חחח ובפנימיות? יותר ביטחון עצמי.. מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? יששש כל מיני לא עולה לי עכשיו.. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? אממממ עוד20 שנה ה' גדול מה שיהיה יהיה מקווה שלטובה.=] מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שלום חחח למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? אממממ מעריכה יש כמה כאלה סוגדת אני בספק רוצה להדמות לו אולי מבחינת אופי יש כמה מה תמיד צריך להיות בכיס? כספ פלאפון ולובלו.. מה נמצא אצלך במקרר כרגע? אמ וואיי כל מיני דברים חחח מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אמרו כמה דברים חחח איך את מתגברת על באסה? ע"י מוזיקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבים איזה חג אהוב עלייך? פסח מאמינים באהבה וירטואלית? לא החיים טובים לדעתך? אמממממ כן.למה לא אבל כרגע לא הכי מכמה בחינות.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? חחחח לא יודעת.. איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? נוקיה מעפן של סלקום איזה צלצול יש לכם בפלאפון? משו גם מעפן.. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? צרפתית גרמנית ועוד כמה איזו שפה אתם הכי אוהבים? ספרדית פריקים או פאקצות? לא זה ולא זה אבל אם צריך לבחור אז פקצות אתה נרתע מזקנים? נרתע..!?! לא ממש המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר של אחי מה יש לך על דלת החדר? אין כלום עליה כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? ואייי הרבה חחח בנאדם של יום או של לילה? יום האם אתה נכנע ללחץ חברתי? לא פוחדת מרעמים? לא משקה חם: נס קפה מאמין באמונות תפלות? איזה? אולי בכמה מאמינה בחייזרים? אמממ אולי..חחח מה חשוב יותר אופי או יופי? אופי השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? לא זוכרת מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? ואיייייי איזה כיפ להם...גם אני רוצה. מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? אייי לא רציני הכי הרבה 300 שקל שליפים במבחנים, בעד או נגד? בעד חייבים ציון טוב לא..!? האם אתה מבריז משיעורים? אמממ כן.לפעמים הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? לא מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? תלוי כאב בטן או ראש? ראש תלתלים או חלק? לי יש תלתלים אזזז מעדיפה אותם חחח סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע ברוקולי או גזר? גזר מה יש לכם על הקירות בחדר? בנתים אין כלום אבל יהיו מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? בניין גבה תקוע. מה יש לך להגיד לאנושות? תנצלו את החיים וחיו בסבבבות.. מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? כל מכתב/ מושמש שאני מקבלת אני שומרת משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: ואיייי היו הרבה חחחח הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מסתכלת במראה לראות איזה חבר חדש יש לי בפנים חחח החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? מסודר אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? לא שיר שגורם לכם לבכות: יש כמה אבל לא עולה לי עכשיו סרט שאתם שמחים שראיתם: אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: שמשון הגיבור חח מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: מוזיקה אבל בהשקעה כאילו מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: ספרות שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? גם וגם כשאגדל אהיה: בע"ה שחקנית זמרת. כמה ילדים תרצה שיהיו לך? 3 וכלב בע"ה איפה תרצי לגור בעתיד? לאאאא יודעת נו.. חיות מחמד כן או לא? ברור שכן ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים:

שלי....

שם מלא: חזי ברסי גיל: 19 ושליש ויום אזור מגורים: שפלה (לוד) מעו"ז: --- כיתה: שנה א', אוניברסיטה תפקיד: --- מייספייס/בלוג/אתר/אחר: שיר שמתנגן ברקע: "היא לא יודעת מה עובר עליי" מידת נעליים: 37 מאכל הכי אהוב: קרפ (למי שרוצה שאני אבוא אליו, יש רמז עבה) מאכל הכי שנוא: דג (לא משנה מאיזה סוג) פאדיחה אחרונה: קיבלתי לפ-טופ ובחורה מסוימת(לא מספרים מי) אמרה לי:"עכשיו תוכל תמיד לשאת אותי"(התכוונה שאני אשים תמונה שלה במחשב), ואני אמרתי לך:"לעשות אותך ? מה פתאום!!" צבע אהוב: כחול צבע שנוא: שחור האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן. עשיתי הלוויה לנעליים שאמא שלי זרקה לי (אחרי שתכננתי לשים בהם אדמה ולגדל שם דשא) חשבת פעם על התאבדות? כן. אפילו כתבתי צוואה, ובה את האוטו אני נותן לידידה ממש טובה.. לקחת סמים מתישהו? כן. מוקסיפן פורטה. אני מכור לסירופ. את מעשנת? אני לא מעשנת מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? ינה כי הרביצה לי בזמן נסיעה מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? ינה (אני פשוט בא ממנה) מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? נורית/נטלי - ידידות שלי אתם לא מכירות. ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? דיאנה הזמינה אותי לערב בוגרים + יום הולדת לפיליפ במעו"ז שלהם יש לך עדשות/משקפיים? כן. משקפיים. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? תכל'ס כלום. לא כי אני חתיך, אלא כי אין משהו ספציפי לשנות. ובפנימיות? להפסיק להיות קר ונטול רגשות מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? שאנשים שואלים מה לעשות, עושים בדיוק ההפך, ואז באים אליך בטענות. איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? ראש עיריית לוד מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אנטיוכוס למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? לא רוצה להידמות לאף אחד. מאוד מעריך את כל מי שקרוב אלייך והוא יודע את זה. מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק מה נמצא אצלך במקרר כרגע? הפרגיות של אחותי מה הפריט הכי יקר שיש לך? הלב שלי..חח...הלפ טופ שקיבלתי מהצבא.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאנשים היו רוצים להיות כמוני איך אתה מתגבר על באסה? בונה באר בחדר שלי...יש לי הוכחות רק אם תבקשו.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? נתב"ג - יפה, אבל לקח שנים לבנות.. איזה חג אהוב עלייך? פורים מאמינים באהבה וירטואלית? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא נעים להגיד... איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? נוקיה של סלקום (הצביקה פיק האנטיקה) איזה צלצול יש לכם בפלאפון? הרגיל. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? גרמנית. איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית. פריקים או פאקצות? פאקצות (זכר נעורים לדיאנה ולחיקוי הכי מוצלח שלי בכל הזמנים) אתה נרתע מזקנים? לא. דווקא מכבד. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: חדר שלי מה יש לך על דלת החדר? תכנית מגירה להקמת מפלגה בשם "הנוער למען לוד" כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? שואף לאינסוף... בנאדם של יום או של לילה? לילה. האם אתה נכנע ללחץ חברתי? לא. פוחדת מרעמים? לא. משקה חם? שוקו חם לאדוני... מאמין באמונות תפלות? איזה? לא. מאמינה בחייזרים? לא. מה חשוב יותר אופי או יופי? אופי. שאלה בנלית. השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? שעה וכמה דקות עם חבר שרבתי ריב ממש רציני, ועם החברות שהיו לי.. מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? למה אתם מאוהבים בפומבי ? take a room מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? 700 שקל מתי שעשיתי איזה פרויקט וכל השיחות היו מטלפון שלי, 150 שקל חודש אחרי שאבא הפעיל סנקציות, וחודש שעבר שאני התחלתי לשלם.. שליפים במבחנים, בעד או נגד? נגד - כי תחשבו על זה שרופא במבחני רפואה ירמה במבחן כדי לעבור. אתם רוצים שהרופא הזה יטפל בכם ? האם אתה מבריז משיעורים? באוניברסיטה זה יהיה מוזר אם לא תבריז. הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? עם ערסים בכיתה י"א. כי הם ערסים. מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? מה שבא לכם.. כאב בטן או ראש? ראש. הבטן הורגת אותי. תלתלים או חלק? חלק. אבל תמיד עדיף טבעי. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע. ברוקולי או גזר? גזר . טוב לעיניים (לא שזה עזר לי) מה יש לכם על הקירות בחדר? תמונה שלי עם סילבן שלום מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? את השכן שלי... מה יש לך להגיד לאנושות? אולמרט, תתפטר! מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? כל מכתב שאני מקבל ממישהו אני לא זורק אותו. חלק מהמכתבים כוללים תלונות עליי, ואותם אני קורא כל כמה חודשים. משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: נעל בית שאני מאוד אוהב... הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אומרים:"עומר,תתקשר אליי יותר מאוחר" החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? מבולגן, אבל עכשיו אני בנוהל פסח אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? לא. שיר שגורם לכם לבכות: יש כמה זמרים שגורמים לי לבכות מזה שהם צועקים... סרט שאתם שמחים שראיתם: "קום, לך ותהייה" או "אפקט הפרפר" אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: דוד המלך - בעיקר בקרב מול גלית מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: מורשת מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: חינוך שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? חוכמה כשאגדל אהיה: ראש עיריית לוד כמה ילדים תרצה שיהיו לך? כמה שיותר, הרי זה מבורך... איפה תרצי לגור בעתיד? בלוד חיות מחמד כן או לא? כן, כל עוד הם שקטות (ארנבונים או משהו כזה) ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: אין לי במה להתבייש

כנראה רק מי שאוהב אותי, קורא...

ציפי העמידה אותי על טעותי ומידת הנעליים שלי היא 42-3 ולא 37 (שזה המידת נעליים של אמא שלי, פשוט קניתי לה נעליים לא מזמן). לגבי שיעורים מיותרים - שיעור מורשת קיים לא אצל כולם, אבל זה ממש חשובה. הייתי גם מכניס שיעור לוגיקה לכולם ולא רק למחשבים. וכל השיעורי חינוך מבטל אותם אם עוד קיימים, כי זה שיעור צחוקים עם המורה.

אז אצלנו לא..

שום דבר לא מצחיק במורה, חוץ מהקול שלה שהיא מנסה לצעוק והיא מגיעה למצב שלא שומעים אותה. חינוך .. מסבירים לנו איך להיות אנשים טובים דוגמא : הציון שלנו התבסס על זה שביום טיול המורה בחנה מי עזר לנקות מי עזר לאנשים וכל מיני דברים כאלה שהוכנו מראש בלי שנדע . לדעתי אתה תותח בזה, שינוי רב בזכותך

למעלה