שלי
שם מלא:אַסתָר שטרית גיל:18 וחצי... אזור מגורים:בית-שמש מעו"ז:בית-שמש כיתה:שירות לאומי. תפקיד:סגנית מפקד מעו"ז,רכזת שכבת ביניים,מדריכה כיתה ט'. מייספייס/בלוג/אתר/אחר:-- שיר שמתנגן ברקע:because you loved me מידת נעליים:36 מאכל הכי אהוב:קוסקוס מאכל הכי שנוא:כל הבשרים המוזרים האלה...גרון וכו... פאדיחה אחרונה:חח וואו...יש הרבה... צבע אהוב:ורוד צבע שנוא:אין כזה דבר.. האם אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא חשבת פעם על התאבדות?לא לקחת סמים מתישהו?לא את מעשנת?לא מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה?אני לא זוכרת...אני לא מרביצה הרבה מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה?הדר מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה?אמא ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו?חברה שלי טובה,כתבה לי:"אמא שלי רוצה לעבור בית

היא מחפשת" יש לך עדשות/משקפיים?לא,ברוך ה'. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אממ ובפנימיות?לקחת דברים יותר בקלות מה התכונה שהכי מעצבנת אותך?קנאה איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה?בעזרת ה'...ה' יודע מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?שוקו למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה?לאף אחד מה תמיד צריך להיות בכיס?פל.. מה נמצא אצלך במקרר כרגע?וואו הרבה... מה הפריט הכי יקר שיש לך?יש הרבה...כל מה שיש לי בארנק והפל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני הדבר הכי טוב בעולם? איך את מתגברת על באסה?פשוט עוברת הלאה...או יוצאת לאנשהו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חום וחוסר בושה כזו... איזה חג אהוב עלייך?כל החגים מאמינים באהבה וירטואלית?-- החיים טובים לדעתך?ברוך ה' מה תעשה כשתסיים את השאלון?אממ יש לי שיחה לעשות.. איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה?נוקיה,סלקום,סליידר איזה צלצול יש לכם בפלאפון?הרבה זה קבוצות מתקשרים. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?כל שפה יש בה יופי מסויים. איזו שפה אתם הכי אוהבים?עברית ואז ספרדית ואז אנגלית וכו פריקים או פאקצות?-- אתה נרתע מזקנים?לא..אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת אותם. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב:דרום מערבית לקומה למטה...מה השאלה הזו? מה יש לך על דלת החדר?החדר של אסתר וכל מיני כאלה ציורים חמודים כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו?וואו המון-חוסר ריכוז מוחלט בנאדם של יום או של לילה?אממ תלוי אם אני צריכה להיות ערה באחד מהם אז כן... האם אתה נכנע ללחץ חברתי?לא פוחדת מרעמים?לא
משקה חם:כן ממש בא לי מאמין באמונות תפלות? איזה?לא מאמינה בחייזרים?לא מה חשוב יותר אופי או יופי?אופי,תשאלו את הדר אם אני צודקת...
השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך?וואו היו לי ממש מלא כאלה...נראה לי הכי ארוכה זה 4 שעות מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב?יאאאאאא איזה חמודים מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן?אוייש תשאלו את אבא נראה לי ממש מלא שליפים במבחנים, בעד או נגד?נגד לחלוטין. האם אתה מבריז משיעורים?אממ אכן עשיתי את זה בעבר..אבל לא הרבה כי זה סתם לא בסדר..... הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה?לא מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות?חחח שתיהן נחמד מאוד כאב בטן או ראש?לא זה ולא זה תלתלים או חלק?וואו שניהם סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע...זה הכי כיף האווירה ברוקולי או גזר?ברוקולי בתור מרק גזר סתם כזה חי מה יש לכם על הקירות בחדר?תמונות מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם?את הכביש ואת הבית כנסת מה יש לך להגיד לאנושות?תנו חיוך הכל לטובה,גם אם לא הכל טוב הכל לטובה. מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם?יש הרבה אני לא זורקת מכתבים. משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח:חח ברכה כזו.. הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מצחצחת שיניים ואקטימל

ואז תפילה... החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ?מסודר אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה?כן...פעם על אורגן
שיר שגורם לכם לבכות:
סרט שאתם שמחים שראיתם:"סיפור אהבה בלתי נשכח" אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך:יש הרבה..אבל ממש הרבה...שמשון,משה,יונתן, מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין:משפטים בתור מגמה. מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר:אין דבר כזה. שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה?גם וגם כשאגדל אהיה: כמה ילדים תרצה שיהיו לך?בעזרת ה'..כמה שה' ירצה וכמה שיהיה לי כוח... איפה תרצי לגור בעתיד?אני לא יודעת יש הרבה מקומות יפים בארץ. חיות מחמד כן או לא?ברור... ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: אין כזה דבר.