התפקדות!

בישי89

New member
דרור... אני חייבת לשאול....

הופ? ערוץ הילדים אני יכולה להבין.... יש סדרות שלנצח אני אראה מידי פעם כמו ארתור, הצלצול הגואל, פוקימון.... אבל מה יש בהופ?

מעניין אותי כל התוכניות האלה

שמסבירות לילדים כל מיני דברים, כמו איך יודעים מה השעה...(יש את זה כל שעה עגולה לגבי אותה שעה, זה נחמד) אגב, הייתה לי פאדיחה מה זה גדולה עם זה...יום אחד באו אלי חברים מבית הספר (לא מהישוב שמכירים אותי טוב) והם באו והופ היה פתוח אצלי בחדר בקול רם ולא שמעתי שהם נכנסו לחדר כי הייתי כל כך מרוכז... עד היום בערך לא שוכחים לי את זה..

אנוכי

שם מלא: צופיה ליפשיץ גיל: כמעט 16 אזור מגורים: ארץ ישראל (לא ברור בדיוק איפה) מעו"ז: מבוא דותן כיתה: י' תפקיד: מדריכה מייספייס/בלוג/אתר/אחר: סרוג למעוניינים: www.saroog.co.il שיר שמתנגן ברקע:נחירות.... סתם לא אבל אין שום שיר. מידת נעליים: אמממממ 43אבל זה קצת גדול כי לא היה 42 מאכל הכי אהוב: המרק של סבתא ז"ל מאכל הכי שנוא: שניצל תירס! פאדיחה אחרונה: אווווו עבדתי עם עוד מישהי על חברות שלי והם פידחו אותי עם זה... אבל ממש, אמנע מלפרט. צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד (אור מצטערת- זה פשוט צבע איכס של בנות!) האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים אבל בדמיון חשבת פעם על התאבדות? כן
לקחת סמים מתישהו? לאאאאא את מעשנת? לאאאאאא מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? או אבא שלי או אחי.... וסתם כי אנחנו אוהבים ללכת מכות אחד מול השני. מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? נראה לי אח שלי הקטן כי הוא פשוט ילד מתוק מאין כמוהו!!! מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? אנשים לא יודעים עלי כמעט כלום... גם לא הקרובים לי ביותר. ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? מהמפקדת מעו"ז... סתם משהו..... יש לך עדשות/משקפיים?ב"ה לא מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? תודה לה' שבזכותו נולדתי בריאה ושלמה יותר מזה לא צריך! ובפנימיות? וואו יש כמה תכונות מרגיזות... אבל אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מין העין... מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? רגזנות.... איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? על גבעה עם כמה זעטוטים. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? עמיחי. (אחי החמוד) למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? רחלי עברון, אתם לא מכירים אבל בת אדם שתורמת ונותנת כ"כ הרבה, שירבו כמותה בישראל. מה תמיד צריך להיות בכיס? צדקה... מה נמצא אצלך במקרר כרגע? אין לי כוח לבדוק מה הפריט הכי יקר שיש לך? התנ"ך שלי והסידור מאבא ואמא מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את מתגברת על באסה? זה עובר לבד אחרי כמה דקות (ב"ה.) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עזרה אחד לשני, בכל דבר, אפילו בשנורר לשוק פורים, איזה עם יש לנו.... אשרינו שזכינו. איזה חג אהוב עלייך? סוכות, ישנים בסוכה.... מאמינים באהבה וירטואלית? לא החיים טובים לדעתך? ב"ה... תודה ה'. מה תעשה כשתסיים את השאלון? ילך להתקלח אחרי שכולי צבועה מהצביעה שצבענו היום- רואים שפסח באויר. איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? סלקום איזה צלצול יש לכם בפלאפון? חברות שלי אומרות שהוא מעיק.... איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? אנגלית.... איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית פריקים או פאקצות? ------- עמ"י קדושים הם. אתה נרתע מזקנים? לא המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: סלון הצבוע במעשה ידי מה יש לך על דלת החדר? שלט רעוע מלפני פול זמן כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? הרבה בנאדם של יום או של לילה? בדר"כ יום האם אתה נכנע ללחץ חברתי? לא יודעת מקווה שלא... נראה לי גם שלא. פוחדת מרעמים?לא משקה חם: תה מאמין באמונות תפלות? איזה? לא מאמינה בחייזרים? לא מה חשוב יותר אופי או יופי? אופי השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? אני חושבת שכשחזרתי מהטיול השנתי וזה היה עם חברה שלי (3 וחצי או4 שעות(, ובטלפון- עם המורה שלי (3/4 שעה) מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? אם הם דוסים אני תמיד מחייכת ואומרת למי שלידי... "איזה חמודים" וזה לא אומר שאם הם לא דתיים הם לא חמודים מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? 120 אבל לא משימוש אישי בלבד. שאלה טובה.... שליפים במבחנים, בעד או נגד? נגד. האם אתה מבריז משיעורים? תלוי.
אבל לטובת מתמטיקה (יוצאים מספרות ונכנסים למתמטיקה
) הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? כן... אבל תמיד רק בשביל ההנאה. עם אבא עם עמיחי עם חברה וכו... מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? גדולה תרתי משמע... כאב בטן או ראש? לא זה ולא זה. תלתלים או חלק? מה זה משנה. סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע - למרות שחוץ מהאושפזין אף פעם לא הלכתי לשם. ברוקולי או גזר? גזר מה יש לכם על הקירות בחדר? אווו את זה אפשר לשאול מחר... מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם?עץ זית וכביסה על החבל ואת הפרדסים של אבא... אה ואת המחסנים. מה יש לך להגיד לאנושות? תחייכו ותשמחו תמיד מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? אמממ קצת אישי. משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: עלה בצורת לב שחברה שלי הביאה לי בטיול השנתי ואמרה לי לא לזרוק ומאז הוא שמור אצלי ותהיתי לאחרונה איפה הוא.... עד שהיום מצאתיו. הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מודה אני ונוטלת ידיים החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? חחחחח בלאגן שלם...... אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? כן, על אורגן ומפוחית וקצת על גיטרה... שיר שגורם לכם לבכות: "תפילה לעני" סרט שאתם שמחים שראיתם: תעביר את זה הלאה. אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: שמשון מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: חקלאות מעשית. מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: אנגלית שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? גם וגם... מכורה לזה כשאגדל אהיה: גדולה כמה ילדים תרצה שיהיו לך? הרבה. איפה תרצי לגור בעתיד? על אחת הגבעות בארץ ישראל. חיות מחמד כן או לא? כן ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: אם אני לא מעיזה אז אני יספר?

ASTAR3

New member
שלי:)

שם מלא:אַסתָר שטרית גיל:18 וחצי... אזור מגורים:בית-שמש מעו"ז:בית-שמש כיתה:שירות לאומי. תפקיד:סגנית מפקד מעו"ז,רכזת שכבת ביניים,מדריכה כיתה ט'. מייספייס/בלוג/אתר/אחר:-- שיר שמתנגן ברקע:because you loved me מידת נעליים:36 מאכל הכי אהוב:קוסקוס מאכל הכי שנוא:כל הבשרים המוזרים האלה...גרון וכו... פאדיחה אחרונה:חח וואו...יש הרבה... צבע אהוב:ורוד צבע שנוא:אין כזה דבר.. האם אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא חשבת פעם על התאבדות?לא לקחת סמים מתישהו?לא את מעשנת?לא מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה?אני לא זוכרת...אני לא מרביצה הרבה מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה?הדר מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה?אמא ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו?חברה שלי טובה,כתבה לי:"אמא שלי רוצה לעבור בית:( היא מחפשת" יש לך עדשות/משקפיים?לא,ברוך ה'. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אממ ובפנימיות?לקחת דברים יותר בקלות מה התכונה שהכי מעצבנת אותך?קנאה איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה?בעזרת ה'...ה' יודע מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?שוקו למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה?לאף אחד מה תמיד צריך להיות בכיס?פל.. מה נמצא אצלך במקרר כרגע?וואו הרבה... מה הפריט הכי יקר שיש לך?יש הרבה...כל מה שיש לי בארנק והפל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני הדבר הכי טוב בעולם? איך את מתגברת על באסה?פשוט עוברת הלאה...או יוצאת לאנשהו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חום וחוסר בושה כזו... איזה חג אהוב עלייך?כל החגים מאמינים באהבה וירטואלית?-- החיים טובים לדעתך?ברוך ה' מה תעשה כשתסיים את השאלון?אממ יש לי שיחה לעשות.. איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה?נוקיה,סלקום,סליידר איזה צלצול יש לכם בפלאפון?הרבה זה קבוצות מתקשרים. איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה?כל שפה יש בה יופי מסויים. איזו שפה אתם הכי אוהבים?עברית ואז ספרדית ואז אנגלית וכו פריקים או פאקצות?-- אתה נרתע מזקנים?לא..אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת אותם. המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב:דרום מערבית לקומה למטה...מה השאלה הזו? מה יש לך על דלת החדר?החדר של אסתר וכל מיני כאלה ציורים חמודים כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו?וואו המון-חוסר ריכוז מוחלט בנאדם של יום או של לילה?אממ תלוי אם אני צריכה להיות ערה באחד מהם אז כן... האם אתה נכנע ללחץ חברתי?לא פוחדת מרעמים?לא
משקה חם:כן ממש בא לי מאמין באמונות תפלות? איזה?לא מאמינה בחייזרים?לא מה חשוב יותר אופי או יופי?אופי,תשאלו את הדר אם אני צודקת...
השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך?וואו היו לי ממש מלא כאלה...נראה לי הכי ארוכה זה 4 שעות מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב?יאאאאאא איזה חמודים מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן?אוייש תשאלו את אבא נראה לי ממש מלא שליפים במבחנים, בעד או נגד?נגד לחלוטין. האם אתה מבריז משיעורים?אממ אכן עשיתי את זה בעבר..אבל לא הרבה כי זה סתם לא בסדר..... הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה?לא מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות?חחח שתיהן נחמד מאוד כאב בטן או ראש?לא זה ולא זה תלתלים או חלק?וואו שניהם סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?קולנוע...זה הכי כיף האווירה ברוקולי או גזר?ברוקולי בתור מרק גזר סתם כזה חי מה יש לכם על הקירות בחדר?תמונות מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם?את הכביש ואת הבית כנסת מה יש לך להגיד לאנושות?תנו חיוך הכל לטובה,גם אם לא הכל טוב הכל לטובה. מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם?יש הרבה אני לא זורקת מכתבים. משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח:חח ברכה כזו.. הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מצחצחת שיניים ואקטימל:)ואז תפילה... החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ?מסודר אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה?כן...פעם על אורגן
שיר שגורם לכם לבכות:
סרט שאתם שמחים שראיתם:"סיפור אהבה בלתי נשכח" אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך:יש הרבה..אבל ממש הרבה...שמשון,משה,יונתן, מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין:משפטים בתור מגמה. מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר:אין דבר כזה. שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה?גם וגם כשאגדל אהיה: כמה ילדים תרצה שיהיו לך?בעזרת ה'..כמה שה' ירצה וכמה שיהיה לי כוח... איפה תרצי לגור בעתיד?אני לא יודעת יש הרבה מקומות יפים בארץ. חיות מחמד כן או לא?ברור... ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: אין כזה דבר.

יש לך פלזמה בבית

ומכשירים דיגטלים שקולטים כל דבר והמסך גדול [ אפילו יותר גדול ממנייי
] ואת בכל זאת לא מספרת להם שאת רואה ארתור ? , כל אחד רוצה לראות את בינקי בגדלים כאלו

../images/Emo6.gif

הדר, הרגת אותי מצחוק היום יא פאדחניתת מה את הולכת יחפה באמצע ת"א?!

=]

זה היה היום אחד המצחיקים~!!@# אור אני אוהבת אותך המון . כל המאמצים שעשיתי לבוא היו שווים את זה, אז ככה, הגענו בשלוש לת"א , אנט החליטה שנלך לטייל כמובן שהלכנו בצחוקים ובכיף [ הם בכיף, לי לא היה נוח ] ובגלל שאור הייתה עסוקה בפלאפון של אסתר היא לא שמה לב שטעינו ובגלל שהייתי על עקב לא היה לי נוח אז החלטתי שאם אני חוזרת תדרך אני מורידה את הנעל כמובן שלא הייתה ברירה אלא לחזור, ולי לא הייתה ברירה אז חלצתי נעליים במהלך הסיור שלנו ברחובות ת"א אנט נכנסה לחנות נעליים [קנתה לבת שלה זוג ממש יפה
בגודל אצבע] אני התחלתי למדוד נעליים ולהסריח אותם בזבל של ת"א . ואז שהגענו לקופה מצאתי שם תרסיס שמנקה נעלים והתתחלתי לרסס על הרגל ולנגב שם בשטיחים. כן אני בהחלט ילדה מסריחה, אבל היה מצחיק בטירוףף

אני לא שמתי לב שטעינו?!

הלכתם כמו חבורה של סתומים.. אני לא הסתכלתי על הדרך בכלל.. הלכתי אחריכם.. חחח מזל שהיה שם את אסתר שהייתה שפוייה... וגם אני אוהבת אותך.. למרות שאת חסרת טקט ברמות

ASTAR3

New member
וואי הדר ואור...

היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש כיף....עזבו את זה שכמעט נדרסנו...

LPgirl

New member
Damm Girl זה ארוך!!!

שם מלא: נועה סרי גיל: 17 וחצי אזור מגורים: פתח תקווה מעו"ז: פתח תקווה כיתה: י"ב תפקיד: חח חלוץ מייספייס/בלוג/אתר/אחר: היה.. זכרונו לברכה שיר שמתנגן ברקע: Ring the Alarm- Beyonce מידת נעליים: 38 וחצי מאכל הכי אהוב: סטייק אנטריקוט !! בשר !! מאכל הכי שנוא: בצל, קישואים פאדיחה אחרונה: התיישבתי לחברה שלי על המשקפיים חחחחח צבע אהוב: ירוק בהיר ושחור צבע שנוא: כתום !! בלי שום קשר להתנתקות חחח האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחח לא... רק עם הכלב חשבת פעם על התאבדות? כן אחרי כל טסט כושל ופרידה לקחת סמים מתישהו? ------- את מעשנת? כן מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? לידיד שלי ירון הוא אמר משהו לא במקום מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? אממ.. אותו ידיד הנ"ל.. הוא רוצה שנלך יחדיו לנשף מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? חבר לשעבר.. עומרי ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? חברה שלי - שלחתי לה בהצלחה והיא ענתה "חח תודה כוסית שלי אבל המגן שלי מחר בובה, אזמחר תשלחי הודעה מיוחדת!" (לפני חצי שעה) יש לך עדשות/משקפיים? עדשות צבע.. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? צבע עיניים ! ובפנימיות? פחות עצבים מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? שקרנים! - צביעות- איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? וואוו.. נשואה עם שתיים וחצי ילדים ולגבי עבודה אני עוד לא יודעת מה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? עכשיו למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? טלושקה- החדר שלה תמיד נקי והיא עברה טסט מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתחות פלאפון וסיגריות מה נמצא אצלך במקרר כרגע? עוגת קרם מדהימה שהכנתי מה הפריט הכי יקר שיש לך? הכי יקר?... אוטו והמערכת הכוללת של המחשב מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אני קם בבוקר וחושב עלייך איך את מתגברת על באסה? לא מתגברת.. זה עובר לבד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לטבול את העוגיה בקפה של מישהו אחרררר איזה חג אהוב עלייך? פורים!!! מאמינים באהבה וירטואלית? לא , צריך להיפגש ולהסתכל לאדם בעיניים החיים טובים לדעתך? כן יכול היות יותר גרוע.. יהי טוב בעזרת השם! מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לנקות לפסח או אלך לאכול עם חברות איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? לאחרונה החלפתי - samsung E360 איזה צלצול יש לכם בפלאפון? sean paul- temperature איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? ערבית !!! ותאילנדית איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית אנגלית ו.. חחח רוסית פריקים או פאקצות? פריקים אתה נרתע מזקנים? לא הם חמודים המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: בסלון בבית מה יש לך על דלת החדר? ציור שמן של עץ ופיה אחותי ציירה כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? כמה פעמים בשעה האחרונה או בכלל?? בנאדם של יום או של לילה? לילה האם אתה נכנע ללחץ חברתי? לאאא חחח אני זו שמפעילה או אותו פוחדת מרעמים? לא משקה חם: תה- צ'אי מסאלה מאמין באמונות תפלות? איזה? כן - אם אתה חולם על ניקוי של הבית זה אומר שמישהו קרוב ימות מאמינה בחייזרים? חח לא מה חשוב יותר אופי או יופי? נו מה אתם מכשילים תביאו יותר ונחדיר לו אופי השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? 5 וחצי שעות בטלפון עם ידיד שלי אל תוך הלילה מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? גמאני רוצההההההההה מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? 1700 שקל חח והכי קטן 130 בחודש השני שהיה לי פלא בכתה ד שליפים במבחנים, בעד או נגד? בעד בתנאי שזה רק לרענון הזכרון האם אתה מבריז משיעורים? כשאני מגיעה אלהים אז כן! הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? וואוו נראה לי פעם אחרונה שהלכתי מכות הייתה בכתה ז' עם ילדה שהקניטה אותי מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? אחת גדולה עם הרבה קטנות מסביב כאב בטן או ראש? ראש תלתלים או חלק? תלתלים סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? קולנוע ברוקולי או גזר? גזר מה יש לכם על הקירות בחדר? ציורים שאני ואחותי ציירנו אם לא הבנתם עדיין אחותי אומנית מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? חחח את הבנין ממול והיונים על הגג מה יש לך להגיד לאנושות? עדיף לומר את האמת גם כשהיא כואבת מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? מכתבים מהמשפחה ששלחו לי לפולין חח כמה בכיתי באותו ערב. משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: יומן משנה שעברה עם ציוני דרך מעוררי זכרונות עצובים הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? חוזרת לישון החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? מבולגן אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? ניגנתי פעם על גיטרה שיר שגורם לכם לבכות: High -Lighthouse Family סרט שאתם שמחים שראיתם: חמש ילדות יפות אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: היתה אחת יעל הזונה שרצחה שר מלחמה!! מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: שיעור בישול (כלכלת בית) היה פעם בכתה ח' מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: חינוך וספורט שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? גם וגם יותר חוכמה כשאגדל אהיה: הבוסית של כולכם כמה ילדים תרצה שיהיו לך? 2 וחצי איפה תרצי לגור בעתיד? בשכונה שקטה ליד העיר חיות מחמד כן או לא? כןןןןןןןןןןןןן ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: פעם הייתי רואה השמינייה לבד ובבושת פנים

בישי89

New member
יעל לא הייתה זונה....

יעל הייתה אשת חבר הקיני שפיתתה את סיסרא אליה הביתה, השקתה אותו בחלב (לפי מפרשים חלב פירושו יין לבן) עד שישן ואז תקעה לו יתד בראש. רחב לעומת זאת.... הייתה זונה

למעלה