התפקדות!

איזה מגעיל זה...

" בגלל זה את נראת כמו שאת נראת "

לא.

אבישג, את כולה מקום 3. הידידה שלי היא ממקומות 1-2. חוץ מזה, אני רוצה שהאוטו שלי ימשיך לנסוע גם אחרי שאני אמות..... ועם איך שנהגת בפעם האחרונה לא הייתי נותן לך את האוטו (כל הנסיעה היה מישהו מאחוריך שעשה לך אורות גבוהים ולא הפסיק לצפור לך!!)

בישי89

New member
../images/Emo2.gif

תאונה לא עשיתי! אפילו שריטה לא!! וזה לא כזה מפחיד לנסוע איתי... נכון ציפ? (ציפ, תשקרי... תעזרי לי פה
) ובכלל, מי רוצה את המכונית שלך.... הילוכים לא עושה לי את זה
ומה זה כולה מקום 3? איזה זלזול? ועוד אח"כ רוצה שאני אהיה אחותך.... עם יחס כזה... מה זה זה?

JaboGirl

New member
מחוויותיי באוטו עם אבישג(= טראומות)

קודם כל בגלל שהיא פספסה פרסה אחת כשהיא הסיעה אותי, היא המשיכה ונכנסה עמוק אל תוך הרצליה בשביל לחפש פרסה בחזרה לרעננה.. זה היה משעשע ביותר. אבל לא משעשע כמו המילמולים שלה בזמן שהיא פנתה בפרסה הזאת..("הלוואי-שאני-אצליח-הלוואי-שאני-אצליח-הלוואי-שאני-אצליח"). מטריד.

בישי89

New member
ציפ!!! את אמורה לשקר!!

אגב כשעזבתי אותך ונסעתי עם שרון... מצאתי פרסה עוד לפני זאת שפיספסתי איתך... כלומר איתך פספסתי 2 פרסות...
אבל יש הבדל בין כושר ניווט חרא לנסיעה גרועה! הרי הגעת הבייתה בשלום, לא?

בישי89

New member
אגב חזי.. בוא לא נשכח את הנהיגה שלך

אני עוד זוכרת כמה חוויות מפחידות איתך... משהו על חניון והתדרדרות אחורה וכל מיני צפירות שצפרת בעיר (שלא על מנת למנוע תאונה) ואורות גבוהים כשהיה אסור ותזכיר לי, כמה פעמים נכבה לך המנוע?

תגוובת להאשמות החסרות שחר:

1. באוטו שלי היה בעיה של קלאץ' גבוהה ופיח במנוע. כתוצאה מכך, הטורים של האוטו היו נמוכים, ולכן נגמרו באוטו מספר בעיות: א. האוטו נכבה מהר מכיוון שיש צורך שיגיע מספיק גז לאחר שחרור המצמד - והיות והטורים נמוכים הדבר לא קרה. ב. כשהאוטו נכבה, ואתה נמצא בעליה, סביר להניח שהאוטו יתדרדר. לשמחתי ולשמחת כולם - הבעיה תוקנה ברובה, והאוטו שלי עמד בגבורה אפילו בעליות של ירושלים, הקסטל, וקרית שאול עם אפס פעמים שהוא נכבה לי. 2.לגבי הצפירות שצפרתי בעיר ואורות גבוהים, זה היה כשנסעתי אחרייך ורציתי להזהיר את כל הסביבה שלא יעשו משהו מהיר שעלול לסכן את חייהם כאשר ההגה בידיים שלך. אבישג. טוב שההגה בידיים של אבא.

בישי89

New member
תירוצים תירוצים ../images/Emo3.gif

ואיזה תרוץ יש לך על זה שניסית להרוג אותי בחניון (בעליה הקטנה הזו שהחלטת לנסוע למטה ופשוט לתת לאוטו להתדרדר אחורה...)? אני יודעת שאתה לא אוהב אותי במיוחד אבל למה לנסות להרוג אותי? עשיתי לך משהו? פגעתי? העלבתי? הפלתי עלייך משהו? זרקתי עלייך משהו? גרמתי לך לבעיות (נפשיות או פיזיות)?

זה היה מתוכנן....

את לא זוכרת שעליתי על העליה הזאת, ואז שמתי ניוט-רל, ואמרתי לך:"אבישג,תחזיקי חזק.." או משהו בסגנון.... דווקא אותו מהלך מלמד על ניסיון בנהיגה... אני לא מבוהל שפוחד מהדברים האלה....

טוב, עכשיו שלי:

שם מלא: דרור מירב גיל: 17 אזור מגורים: שומרון מעו"ז: ברקן כיתה: י"א תפקיד: מדריך קבוצת בוגרים (רכז בוגרים?!) מייספייס/בלוג/אתר/אחר: ---- שיר שמתנגן ברקע: "תענה לי"/ היהודים מידת נעליים: 46/7 מאכל הכי אהוב: שניצל מאכל הכי שנוא: קיווי רך מידי פאדיחה אחרונה: הייתי קלמזי לרגע וכמעט נפלתי לעייני הרבה אנשים/ באתי לצאת מהכיתה ונכנסתי בדלת בטעות צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: צהוב בננה האם אתה נוהג לדבר עם חפצים? לשיר להם... חשבת פעם על התאבדות? לא לקחת סמים מתישהו? לא את מעשנת? את??? לא! מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו ולמה? הכלב של שחף.. אהה זה לא בנאדם. אולי בכיתה ח' חבר שהרגיז מי הבנאדם האחרון שחיבקת ולמה? בר נוימן, כי היא הביאה לי שוקולד בצורת לב מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? נוי (נוי זה גם שם של בן!) ממי הSMS האחרון שקיבלת ומה כתוב בו? מ"לחמן"- שמי שנרשם לפסיכומטרי בתיכון מקבל מיקודית חינם. יש לך עדשות/משקפיים? משקפיים מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אף קטן יותר, למרות שהוא דווקא סבבה... ובפנימיות? להיות פחות מרוקאי לפעמים מה התכונה שהכי מעצבנת אותך? טיפשות, יהירות, צביעות, פאסימיות איפה את רואה את עצמך בעוד 20 שנה? באחד הישובים בשומרון או בגולן עם ילדיי (שתכף תלו כמה ארצה) מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לאונדרו למי מבין החברים אתה סוגד או מעריך או סתם רוצה להדמות לו? ולמה? אף אחד (ולא מתוך התנשאות..) מה תמיד צריך להיות בכיס? אצלי קבוע: פלא', בד לניקוי משקפיים, מסטיקים- אורביט ירוק, ולרוב- מפתחות של המעו"ז ,חר בוגרים, מזכירות ברקן) מה נמצא אצלך במקרר כרגע? אוו אהה המוווווןן מה הפריט הכי יקר שיש לך? בבית? בחדר?? עלי?? במה מדובר? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? היה הרבה אבל אחד הארונים שריגשו אותי "דרור, אתה מדריך מה זה טוב, באמת, לא יודעת איך אני הייתי מצליחה להעביר פעולה כזאת" (תגובת חניכה שלי אחרי הפעולה של שבוע שעבר) זה ריגש אותי.... איך את מתגברת על באסה? שוב את?! ...מממ אני שר ויוצא למעו"ז מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לשנוא את הממסד, את השלטון, את התקשורת את המדינה את ההתנהלות ובעצם הכל- ואז לבוא ולשאול מה הכי ישראלי בעיניי? איזה חג אהוב עלייך? חנוכה, פסח מאמינים באהבה וירטואלית? כן החיים טובים לדעתך? התשובה תלויה בתקופה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אנסה שוב לשלוח הודעה לחזי ושהוא יענה איזה פלאפון יש לכם? של איזו חברה? מוטורולה V3x של אורנג' איזה צלצול יש לכם בפלאפון? טרוטון של "המתוקות האחרונות" איזו שפה הכי מעצבנת לשמיעה? גרמנית איזו שפה אתם הכי אוהבים? עברית צחה פריקים או פאקצות? פריקים אתה נרתע מזקנים? לא המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב: פינת טלויזיה... בערך? מה יש לך על דלת החדר? לוח לכתוב בטושים מחיקים לתזכורות וכאלה כמה פעמים מצאת את עצמך בחדר ושכחת למה נכנסת אליו? לפחות פעם ביום בנאדם של יום או של לילה? יום, מת על היום האם אתה נכנע ללחץ חברתי? בכלל לא!!! יעידו כל חבריי פוחדת מרעמים? תלוי בעוצמתם משקה חם: תה מתוק מאמין באמונות תפלות? איזה? לא מאמינה בחייזרים? לא מה חשוב יותר אופי או יופי? אופי השיחה הכי ארוכה שאי פעם הייתה לך? התחילה בסביבות 22:00 והסתיימה עם עלות השחר (בטלפון כן?) מה אתה חושב כשאתה רואה זוג מאוהב ברחוב? מקנא?.. מה החשבון טלפון הכי גדול שאי פעם היה לך? והכי קטן? גדול- נראה לי 400 , קטן 2 ש"ח (אבל עם תשלום חודשי קבוע של 60 ש"ח) שליפים במבחנים, בעד או נגד? לא שליפים..אבל לכתוב על השולחן זה סבבה האם אתה מבריז משיעורים? בדר"כ לא אבל תלוי במצב רוח (ואם כבר אז רק מתנ"ך או אנגלית) הלכת מכות עם מישהו לאחרונה? עם מי ועל מה? לא הייתי שאלה כזו כבר? מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות קטנות? גדולה כאב בטן או ראש? בטן (לפחות ככה אני לא אוכל...) תלתלים או חלק? חלק סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? רק קולנוע! בחיים לא הורדתי ולא ואוריד (גם שירים...כבר שנתיים ומשהו) ברוקולי או גזר? ברוקולי במרק, גזר חיי מה יש לכם על הקירות בחדר? כל מיני ציורים מגניבים, ציורים שציירו אותי, שני שעונים אחד לא עובד מה אתם רואים כשאתם מסתכלים דרך החלון בחדר שלכם? חצר, עצי פרי, מחסן, בתים של שכנים, חתולים מה יש לך להגיד לאנושות? תהיו בריאים מכתב שבחיים לא תזרקו... ממי? ומתי קיבלתם? מאחותי כשהייתה בהודו משהו שחיפשתם ומצאתם רק עכשיו בזמן הניקיונות של פסח: לא התחלי האמת..אין לי זמן לכלום הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? נשאר במיטה עוד 5 דק', מתקלח החדר שלכם מסודר או מבולגן בד"כ? מבולגן בדר"כ. מסודר רק שבוע מהרגע שסידרתי אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהו? על מה? על העצבים בדר"כ (של הדר) שיר שגורם לכם לבכות: זכיתי לאהוב, במקומי סרט שאתם שמחים שראיתם: פרל הרבור אישיות שאתם אוהבים מהתנ"ך: אליהו, כי כמה שהוא היה מנייאק בסוף הוא זכה להגיע על הסוס... מקצוע שהייתם רוצים שיהיה בבי"ס (או כל מוסד לימודי אחר) ואין עדיין: חובה להוסיף- "איך להיות בני אדם" מקצוע שיש בבי"ס שאתם חושבים שהוא מיותר: חינוך תעבורתי שש-בש זה משחק של מזל או של חוכמה? מזל כשאגדל אהיה: אל תשאלו...יש לי הרבה רצונות, כל שנה אני מחליף מקצוע לפי מה שאני רואה בינתיים כמה ילדים תרצה שיהיו לך? 6 איפה תרצי לגור בעתיד? גולן, שומרון חיות מחמד כן או לא? כן!!!!!! המון!! ערוץ/סדרה שאתם לא מעזים לספר לאנשים שאתם רואים: הופ

אחרי שקראתי את השאלון שלך

אם הייתי רוצה חיה בבית זה רק אותך . אני עדיין שונאת אותך ממקודם

למעלה