התפקדות!

אשרת

New member
התפקדות!

בשעה טובה ומוצלחת מרבית החברים הרשומים קבלתו את טופס ההתפקדות (הישן-חדש). גם אני קבלתי היום את הטופס, ומן הסתם אני הולכת להתפקד למפלגה. ייתכן ויהיו פה אנשים שירצו להתפקד אבל הם אינם רשומים כרגע בפנקסים של 'שינוי' ועל כן לא קבלו את הטופס לבית, לכן סרקתי את המסמך למחשב, אבל מסיבות טכניות (אפשר לעלות עד חצי מגה, והסריקה יצאה לי יותר ממגה, ואין לי שמץ של מושג כיצד מקטינים אותה) אני לא יכולה להעלות אותה לפה. מי שמעוניין , יכול לשלוח לי מסר עם כתובת המייל שלו, ואני אשלח לו עותק במייל. אל דאגה, אחרי שאני אשלח, מבטיחה למחוק את המייל ממאגר השמות שלי. דמי החבר: צעירים מתחת לגיל 25 וגמלאים מעל גיל 65= 60 ש"ח. (רונית אומרת שהנוער פטור מדמי חבר). וכל השאר - 120 ש"ח. הטופס אמור להגיע למשרדי שינוי עד יומו האחרון של חודש ספטמבר 2006. הכתובת: לכבוד: שינוי באמצעות סניף הדואר החשמונאים תא דואר 98423 תל אביב 61200

תמיר1991

New member
גמאני, אבל אני אשלח את הטופס שאשרת

שלחה לי במייל
תמיר.

אשרת

New member
יש להם שיטה מוזרה לשלוח את המכתבים.

כל פעם זה נשלח לאזור אחר בארץ ... מקסימום תתקשרי לשם, ותבקשי שישלחו או שתשלחי לי את המייל שלך ואני אשלח לך.

אני קיבלתי בזכות עומר

עומר גרם לחיי להראות טוב יותר ואני לא מגזים. אחת הסיבות שאני מלא תקווה היא שינוי הודות לעומר קבלתי את הטופס והתפקדתי

gershon17

New member
זה די מוזר מצד שינוי

למה אשרת חייבת לשלוח את הטפסים במייל למי שלא קיבל אותם? למה אין את הטופס באתר של המפלגה?

אשרת

New member
כי ללמפלגה עדין אין אתר...

למרות הבטחותיו של לוינטל. אז עד שיהיה אתר.. מנצלים את מה שיש.

אשרת

New member
צריך לממן את זה ממקום כלשהו.

יש כוונה להחזיר את האתר באוויר, ללפי דבריו של רון. מתי? אין לי מושג.

אני לא מבין

סשקה לא אמרה לפני 4 חודשים שאוטוטו עולה לאויר האתר החדש של שינוי? ולגבי המימון, זו שטות מוחלטת. בשביל להעלות אתר בסיסי עם כמה עמודים אינפורמטיבים, לא צריכים יותר מ 50 ש"ח בחודש כולל כל ההוצאות הנלוות. אז... שלא יעבדו עליכם.

SilentMike

New member
זהו?

זה הכל? 120 ש"ח זה הרבה כסף. למה כדאי לי להתפקד? שכנעי אותי. (כמובן שאני לא הענין ולא חשוב במיוחד, אבל אני בטוח שיש הרבה אנשים שמנסים למצוא איזושהי סיבה להתפקד למפלגה שלמרבה הצער לא נראית כמו הרבה בזמן האחרון)

אשרת

New member
אם אני חושבת על זה...

זה אותם דמי התפקדות כמו פעם שעברה...
כמו שנאמר לך, זה סכום חד פעמי, ויותר אינך נדרש לשלם כלום.

למעלה