התפקדות!

מה אתם רוצים? זה סכום חד פעמי!

אהה רגע, זה לא גם מה שאמרו לנו בפעם שעברה שהתפקדנו? שזה סכום חד פעמי? אז אם זה סכום חד פעמי, אז למה אני צריך לשלם שוב סכום חד פעמי? האם התכונה החשובה ביותר של סכום חד פעמי היא לא שמשלמים אותו רק פעם אחת? האם אחד מדגליה של שינוי כמפלגה אזרחית וליברלית הוא שסכום חד פעמי הוא סכום אשר צריך להיות משולם פעמיים? כי אני לא ראיתי כל אזכור של זה במצע המפלגה, וקראתי אותו פעם אחת מתחילתו ועד סופו(שזה אומר לפי מונחי שינוי שקראתי אותו פעמיים). יש לי חבר שהתפקד למפלגה רק לפני כמה חודשים. הוא שילם 120 ש"ח כדי להתפקד(סכום חד פעמי, כזכור) ועכשיו הוא נדרש שוב לשלם 120 ש"ח כדי להשאר במפלגה. ואני שואל, WTF???

אשרת

New member
הפוסק...

אתה יודע איפה לאתר את לווינטל יותר טוב ממני. במקום להשיב להודעות שלי בסרקיסטיות משהו (התגובות שלך יותר עוקצניות מזה של איתן(, אתה מוזמן להפנות את השאלות שלך אליו.

אשרת

New member
אני גרועה בשכנועים האמת ../images/Emo13.gif

אבל אני חושבת שמי שהאדיאילוגיה של שינוי חשובה שלו, ומעוניין לקחת חלק בשיקומה, גיבושה של המפלגה לקראת המאבקים השונים , ובכדי שהדגל הליברלי ימשיך להתנוסס בחפוליטיקה הישראלית, צריך להתפקד ולעזור מבפנים באמת לשקם את המפלגה.

דללה

New member
אני חושבת שמייק צודק...

לשלם 120 ש"ח עבור התפקדות למפלגה שאין לנו מושג מה יהיה גורלה בעוד חצי שנה-שנה זה מוגזם..

דללה

New member
אבל לכל השאר זה לא בחינם.

ואשרת, לא אמרתי שאת קובעת את דמי ההתפקדות

אשרת

New member
לא אמרתי שאת אמרת.

זה קצת יקר, אבל מי שהמפלגה באמת חשובה לו ורוצה, אז ... בסופו של דבר זאת החלטה אינדבדואלית.

תמיר1991

New member
זה לא קצת, זה מאוד יקר...

ושוב, לאסף, לשני, לטל, לי וכו' זה בחינם, ככה שזה לא נוגע לפחות לעניינינו - אבל אני חושב שאם זה היה עולה לי כסף לא הייתי מתפקד - גביית סכומים כאלה זו חוצפה. תמיר.

אשרת

New member
לא יודעת אם זאת חוצפה.

אל תשכח שחלק מהציוד ומהפעילויות שהמפלגה ממנת למשל לנוער שינוי, באים מאותם 120 ש"ח , שהבוגרים משלמים. כאשר אתה צריך לשלם דמי חבר, זה מונע ממך להיות חבר במפלגה אחרת. יש מצב שהיו גם צריכים לעשות מחיר לסטודנטים.

vinney

Well-known member
זה לא מה שמונע ממך להיות חברה

במפלגה אחרת, החוק מונע. אסור להיות רשום בשתי מפלגות בו זמנית. זה לא משנה שזה לא נאכף על אף אחד מחברי קדימה או חץ (כמה מהם טרחו להודיע למפלגות הקודמות שלהם על עזיבה?), אבל זה החוק.

תפתחי את הקובץ באמצעות הצייר

או תוכנה דומה, ותשמרי אותו כ JPG, זה אמור לקבץ אותו לגודל של 100-200k.

eitangn

New member
והציבור הרחב???

האם ההתפקדות הנה רק לרשומים? כלום לא אמורה להיות פנייה לציבור?

אשרת

New member
כאשר האתר יעלה, יהיה שם לינק

לטופס. כרגע אני מפרסמת פה את הטופס לכל מי שמעוניין להתפקד למפלגה.

eitangn

New member
הציבור הרחב

זה לא אתר ולא החברים בפורום. לא היה ראוי שיהיו מודעות בעיתונים?

אשרת

New member
האם אני נראית לך רון לונטל?

אם יש לך השגות, אני יודעת שאתה יודע מה כתובת בית המפלגה. אתה מוזמן להתקשר אליהם ולשאול. אני העלתי את זה פה לכל קוראי הפורום. בנתיים, זה הביא כנראה כמה מתפקדים חדשים. כמה שיותר חדשים, זה 'דם' חדש למפלגה, ותקווה חדשה.

צ'ק אישי?

מאיפה יש לי צ'ק אישי? מי משתמש בצ'קים היום? כשאני הולך לחתונה או משהו כזה, אני לוקח צ'ק של אמא שלי ונותן לה מזומן. עכשיו אני צריך להוציא במיוחד פנקס צ'קים כדי להתפקד למפלגה? ואני שואל, WTF???

אשרת

New member
זה לא משהו חדש.

וזה כנראה על מנת למנוע התפקדות פיקטיבית.

למעלה