התפקדות!

לא יודע

אני כבר לא זוכר את התפקדתי בפעם שעברה אבל זה בטוח לא היה ע"י צ'ק אישי, בין השאר משום שלעולם לא היה לי פנקס צ'קים אישי.

vinney

Well-known member
די להיות קטנוני

מעולם לא היה לך פנקס שיקים? אשרי המאמין. החוק קובע שאסור לאחר לשלם בשמך על ההתפקדות, אין דרך טובה יותר משיק אישי עם הפרטים האישיים שלך לוודא זאת אם ההתפקדות נעשית, כפי שנעשית פה, בדואר.

אשרת

New member
אז למה הם לא מאפשרים להגיע לבית

המפלגה ולשלם שם במזומן?

אשרת

New member
עד כמה שאני יודעת לא.

אבל יכול להיות שאני טועה.. כי גם על מזומן יכולים להוציא קבלה, לא?

jak44

New member
איתי שלום

האם בהיתפקדות זו מתחילים לספור מחדש את חודשי החברות או נילקחת בחשבון תקופת החברות הקודמת??

אשרת

New member
נלקחת בחשבון התקופה הקודמת.

זאת אומרת שתקופת האכשרה נספרת.

אכן כן. למעשה ההתפקדות הזאת

היא בהתאם לתקנון שינוי. יש סעיף שאומר שדמי החבר יקבעו על פי "מעת לעת" ע"י המזכירות או משהו דומה, למעשה, מבחינה תקנונית, המועצה החליטה על "מפקד" (דבר חסר משמעות למעשה) והמזכירות החליטה על קביעת דמי חבר לשנת 2006. מדובר פשוט בתשלום שהחברים נדרשים לו, מי שלא משלם, מפסיק להיות חבר, זו לא "הרשמות מחדש" למעשה.

אכן. מבחינת מי שאינו רשום

למעשה אין משמעות למהלך. הוא יכול היה להתפקד קודם לכן והוא יוכל להתפקד לאחר מכן.

World Of Music

New member
בנוגע לחיילים - ועוד שאלה...

1. האם לחיילים מותר להתפקד למפלגה בזמן שירות? 2. האם התשלום הוא חד פעמי? או שבהמשך אצטרך לשלם על דברים נוספים? 3. במידה ואין ברשותי המחאות, האם ניתן לשלם בדרך אחרת? תודה.

אשרת

New member
איזה אורח ../images/Emo13.gif

1. יכול להיות, נדמה לי, שמותר להתפקד אבל אסור להיות פעיל על מדים. אם מישהו יודע אחרת, הוא מוזמן לתקן אותי כמובן. 2. כן. התשלום הוא חד פעמי. עד כמה שאני יודעת, אין צורך לשלום על דברים נוספים, אלא אם אתה מצטרף לכל מיני סמינרים, ואז התשלום הוא סמלי יחסית. אבל זה כמובן אינו חובה. 3. המחאה בנקית, כמדומני. לגבי זה אני ממליצה להתקשר למפלגה עצמה, ולשאול לגבי חלופות להמחאות.

vinney

Well-known member
אשרת, חשבתי שזה הפורום הרשמי

של המפלגה, לא? למה את שולחת את כולם להתקשר לבית מפלגה? אולי פשוט תתקשרי את (או אחד המנהלים האחרים), תארגנו את כל המידע ושימו פה בהודעה את כל דרכי תשלום, למי לשלוח, איפה ואיך לשלם במזומן, למי מותר ולמי אסור להתפקד, וכו? או לפחות, תעשו אירוח של מי שאחראי על ההתפקדות, שיענה על שאלות הצופים

eitangn

New member
חיילים

מותר לחייל להיות חבר מפלגה מן השורה, אסור להיות פעיל פוליטי או בעל תפקיד. מותר לחייל להשתתף פסיבית בפעילות, הפגנה לדוגמה, ללא מדים. אסור לחייל להיות במדים או להזכיר את היותו חייל בהקשר פוליטי.

אשרת

New member
שלח לי במסרים, את כתובת

הדוא"ל שלך, ואוכל להחזיר לך את זה עם הקובץ.

jak44

New member
מעניין מאוד אני לא קיבלתי את הטופס

אבל הזמנה לתשעב באב בצותא ידעו לשלוח במייל ולכן אני ממתין .

למעלה