התפקדות

fresh mishmesh

New member
אני ניצן

אני בכיתה י"א, מבאר טוביה. כרגע אני מדריכת מו"ח במושב אחרי שהדרכתי שנתיים את אותה קבוצה (חשבון מהיר יראה שכן, הדרכתי בכיתה ט´- התנסות שווה). אממ... זהו...

sOrCeReSs

New member
בכל מקרה...

אני עדי קול, מבאר טוביה מדריכת ט´טניקים ללא הצלחה (לא באשמתי!!!) ומד"מית יום טוב!:)

עדי

יא עדי אני מכירה אותך!! לא ידעתי שזאת את עד שכתבת ת´שם משפחה...
אבל לא נראה לי שאת יודעת מי אני... בכל אופן תמסרי לנועה, חן ובת-אל ד"ש מהילה!

sOrCeReSs

New member
רגע!

עם את מי שאני חושבת שאת ( שיער בלונדי במקרה?) חלקנו מקלחת במד´מים? או אולי מדצ´ים? :) ותמסרי ד´ש חם לשירה!

../images/Emo68.gifאכן זאת אני...

כן אכן אני בלונדינית... ואכן חלקנו מקלחת נראה לי זה היה במד"צים... וואי מלא אנשים יוצא לי להכיר במקלחת...
אבל אותך ראיתי גם בהתיישבות (אם אנלא טועה) היית פעילה של באר טוביה לא? אני ימסור לשירה ד"ש ברגע שאני יראה אותה נכון לעכשיו אני חולה ומחר יש לי צו ראשון!
ככה שיגיע מתישהו... ולחן מוסקוביץ´ מעזר...

sOrCeReSs

New member
:)

אני אמסור! ומקלחת זה מקום טוב להכיריות...
מקווה שהלך טוב בצו הראשון... ( יש עוד הרבה זמן עד שלי:) תהיי בריאה!!

מקום מעולה... ../images/Emo13.gif

כן הא? מקום מעולה להכרויות!!
צו ראשון מחר אני יגיד לך איך היה... מתי שלך? ותודה!!!
אני כבר יותר טוב... וגם אני ימסור!!!

עדי!!!! ../images/Emo98.gif

מסרתי לשירה ד"ש ממך והיא נורא שמחה ושאלה איפה ראיתי אותך...
אבל אנלא זוכרת אם היא אמרה לי למסור לך חזרה כי אני קצת לא מאופסת היום...
אה והצו ראשון היה לי ממש נחמד!! יש לי פרופיל 97!!!
לא אמרת לי מתי שלך...

sOrCeReSs

New member

סבבה! מסרתי גם לנועה וחן הם מסרו חזרה! והייתה לי לפני 3 שבועות יומהולדת.. אז אני משערת שעוד הרבה זמן:) ושמחה שהלך בסדר!!!!

תודה...!
שירה נורא התלהבה לשמוע שאני מדברת איתך פה... היא אמרה שהיא ניסתה להתקשר אלייך כמה פעמים לפלאפון ואת לא עונה... לא יודעת... והיא גם זכרה שהיתה לך יומולדת ב- 28 בנובמבר!
אה והיא אמרה גם שאת נורא חמודה!!!

שקסי

New member
אז ככה!

אני עדי (שקסי) אני מדרום שרון או יותר נכון מגני עם- המושב הכי קטן בעולם!! (אבל תמיד אומרים- זה הקטן עוד גדול יהיה) אני מדמ"ית- 13 אימפריה (אגב גם במדצ"ים הייתי 13) אני מדריכה כיתה ד´ במועדון (קן,סניף)- נגי"ע- זה אומר- נווה ירק , גני-עם , ירקונה ועדנים... נגי"ע-עוצמה!!! ואני נמוכה וקטנה אבל עושה המון רעש... ונראה לי שלא צריך יותר... אה ועוד משהו שתמיד חשוב- אוהבת אותכם מאוד!!! תבואו לבקר- any time! וזהו...

s h e e p i t

New member
אני...

אני עדיין בתהליך לגלות מי אני... אני רותם (הכבשה חשוב לציין..) אני חניכה מלב השרון משועממת... ו... אמ... אני... גם יוסי ! סובלת מפיצול אישיות

גם אני מתפקד...

אני מורן, מדריך שנה 4(מדריך מכיתה ט´), מש"צ במושב מעונה-מועצה אזורית מעלה יוסף. כמו שהבנתם שייך לקטגוריית "האח של", ולא כל כך אוהב את זה. מעריץ אנשים שנלחמים בתופעה...!(קדם,טוקר,וכו...) משתדל להגיע לכל פעילות תנועתית,ושייך לפורום משצי"ם! לפעצים יש לי בעיות עם הפורום החדש,אז לכמה אנשים יש זכות להגיב בשמי(כמו שכבר הבנתם).

נ ו ם

New member
למה השיר?

ברנס בובי למה השיר הזה בחתימה שלך? כאילו, הוא יפה אבל מה ההקשר?? נעם

למעלה