התפקדות

shooala

New member
לא

ולמען האמת אני לא לומדת בבי"ס (אקסטרני), כך שגם אם הייתי רוצה - הייתי צריכה לעשות הרבה כדי לקבל את האפשרות..

shooala

New member
אני לא לומדת בבי"ס

, אלא באקסטרני (במכינות של מכללת ספיר). לגדנ"ע בד"כ יוצאים במסגרת הבי"ס...

רשר

Well-known member
מנהל
מה שלום המרתף

בבית תנועת המושבים שמלא "בלגן" שלכם? כן כן כשנכנסים מהחניה ב 1- מצד ימין.

kedeman

New member
הוא בשיפוצים

אין שם אנשים עכשיו ה"מרתף" עבר לקומה 6 של בניין אחר... בכל אופן מי את/ה???

קשתונה

New member
אני קשת וגם אני ממעלה גמלא...

או כמו שנאמר... מעלה גמלא רמת הגולן אימפריה:) אני מד"מית, מדריכה שנה שניה, כיתות ו ז ח וזהו:) אה וכן...גמלא זה באמת מקום יפה...כן יצאים מפה מלא גרעינרים... וכן זורקה היא כוסית:) (קצת יחצ"נות)

patito ƒeo

New member
אני רותם..../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

אני חניכה (
) ממועצה אזורית גלבוע.. אם מישו מכיר

ה מ ש י ח

New member
אני המשיח

ואני לא ממש בתנועה הזו באופן פעיל. כעקרון אני מהנוע"ל ומחיפה.. טוב, כבר לא. אני בת 17 וקצת ויש לי ותק של שנתיים בהדרכה. אני חדשה בגבעת יואב שברמת הגולן, (כן כן, יצא לי להכיר את עמית סגל.. ואת דגן מקדמת צבי שעכשיו בנח"ל בגרעין מפתח..) ואני לא יודעת אם אני רוצה להצטרף לתנועה הזו ולהדריך בה. שכנעו אותי?..

זורקה

New member
המשיח!

את שונית אולי? או זאת שעם שונית? או משהו בסגנון?? או שלא קשור....

זורקה

New member
לקשת ושונית!!

אז את שונית נכון? קיצר אלעד (הריס) דיבר על זה שאת חדשה ויש עוד אחת ו....לא כ"כ הבנתי מה.... והוא אמר שהוא ואהוד ואת רוצים לצאת למשצ"ים כדי לחנך את הילדים בגבעת יואב.... וקשת זה היה לפני איזה חודש באחת הפעמים שהיו לי שלוש שעות ראשונות חופשי ולא טרחו להודיע לנו, כשישבתי עם אלעד ודימה גם ככה לא הבנתי על מי הם מדברים.... קיצר היי שונית (אם זאת באמת את), אני זהר (כמו שכבר כתבתי בעבר) ואני נשאתי את שמך לשווא.... ברוכה הבאה לגולן! :)

ה מ ש י ח

New member
הריס בהמה. מה הוא מדבר עלי?!

סתם, ילד חמוד. בלונדיני משהו
הילדה השניה (נגה) סתם עברה לגור, בערך, אצל אהוד וזה היה לפני כשבועיים בכלל, ובלי קשר לתנועה. חוץ מזה היא מקצרין.. לא הבעתי שום רצון לצאת למש"צים. בכלל, עם הריס דיברתי רק על זה שאולי אני אחליף אותו בהדרכה כי, כידוע, הוא פרש. מה רע בחינוך הנוכחי של הילדים בגבעת יואב? טוב, אז זהר, נייס טו מיט יו, ותודה על הקבלת פנים!! וזה בסדר שתשאי את שמי, אבל ממש בבקשה- לא לשווא.
יום טוב.

גם אני גם אני גם אני

אז ככה...... אני עמית ואני מדצי"ת....מדריכה כיתה ו´ ....מעצמה אזורית לב השרון (כן כן אני יודעת כמה אוהבים אותנו....) שמישהו (כמו שי למשל או מישהו אחר)יעשה סימן שהוא ראה שהתפקדתי כדי שאני ארגיש שזה לא היה לחינם..הא?..:)

בילבלתי אותכם עם 2 שמות זהו ניגמר

אז זהו שבגלל בעיות במחשב שלי אני עושה הכל שוב..ואפילו לא תאמינו מתפקדת שוב אז ככה......יש לי שם חדש כאן וכרטיס חדש ותכתבו לי לשם אני עמית ואני מדצי"ת....מדריכה כיתה ו´ ....מעצמה אזורית לב השרון (כן כן אני יודעת כמה אוהבים אותנו....) שמישהו (כמו שי למשל או מישהו אחר)יעשה סימן שהוא ראה שהתפקדתי כדי שאני ארגיש שזה לא היה לחינם..הא?..:)

למעלה