ואיילה במטה אשר
P Princess 1 New member 16/12/02 #69 ל fresh mishmesh ../images/Emo13.gif תגידי - את מכירה את גל כי את היית במועצה שממנה הוא בא או שאת מבני שמעון?
ל fresh mishmesh ../images/Emo13.gif תגידי - את מכירה את גל כי את היית במועצה שממנה הוא בא או שאת מבני שמעון?
P Princess 1 New member 16/12/02 #67 אין לי שום קשר אבל אבל גל נעים היה גרעינר של ה"קבוצה" שלנו בטיול חנוכה! הוא ענק!
ו ווייטסון New member 16/12/02 #68 מידע אקסלוסיבי לכל מי שיש את החולצה של הפלמ"ח החבוב בתמונה של הפריצה נוצר בהשראתו של גל לדעתי
F fresh mishmesh New member 16/12/02 #60 נעם המחבל? כן, יש אילה, והיא בגרעין עודד מטה אשר על איזה נעם אתה מדבר?
ז זורקה New member 14/12/02 #7 אני זהר... אני ממושב מעלה גמלא- רמת הגולן- אימפריה!!! אני מדריכה שנה שנייה- מדמ"ית- מדמ"ים שולטים!!! עוד משהו? ויש לי שקסי בבית...
אני זהר... אני ממושב מעלה גמלא- רמת הגולן- אימפריה!!! אני מדריכה שנה שנייה- מדמ"ית- מדמ"ים שולטים!!! עוד משהו? ויש לי שקסי בבית...
J just stav New member 16/12/02 #64 גם אצלינו היו גרעינרים ממעלה גמלא בוריס!! (דורון, למי שלא יודע...) שנה שעברה. ולפני שנתיים נדמה לי שהיה ארנון אבל אני לא בטוחה...
גם אצלינו היו גרעינרים ממעלה גמלא בוריס!! (דורון, למי שלא יודע...) שנה שעברה. ולפני שנתיים נדמה לי שהיה ארנון אבל אני לא בטוחה...
C Charmed by love New member 16/12/02 #59 ברוררררררררררר!../images/Emo15.gif חבר של דוד שלי גר שם... מכירה אולי את משפחת שוסיוב? (אם ככה רושמים את זה...)
ברוררררררררררר!../images/Emo15.gif חבר של דוד שלי גר שם... מכירה אולי את משפחת שוסיוב? (אם ככה רושמים את זה...)
ז זורקה New member 17/12/02 #73 איזה מושב מפורסם ../images/Emo13.gif כן אני מכירה את משפחת שוסיוב.... וכן, ארנון באמת היה גרעינר בלב שרון לפני שנתיים
איזה מושב מפורסם ../images/Emo13.gif כן אני מכירה את משפחת שוסיוב.... וכן, ארנון באמת היה גרעינר בלב שרון לפני שנתיים
P Princess 1 New member 17/12/02 #75 בקשר למשפחת שוסיוב תקנו אותי אם אני טועה אבל יש להם ילד שעונה לשם נמרוד? מד"ח שנה שעברה ? יכול להיות?
בקשר למשפחת שוסיוב תקנו אותי אם אני טועה אבל יש להם ילד שעונה לשם נמרוד? מד"ח שנה שעברה ? יכול להיות?
מ מ ו ר ע ל New member 17/12/02 #77 אתם ממש מושב מפוסם ברחבי הארץ! אז כמובן שאסור לשכוח את עומר רגב הרי הוא אח של קשת שהיה גרעינר בעמק יזרעאל ואיתו בא הכינוי קפטן הרי הוא קפטן פלאנט הנודע! השנה בעמק עוד לא החליטו אם יש קפטן בגרעין
אתם ממש מושב מפוסם ברחבי הארץ! אז כמובן שאסור לשכוח את עומר רגב הרי הוא אח של קשת שהיה גרעינר בעמק יזרעאל ואיתו בא הכינוי קפטן הרי הוא קפטן פלאנט הנודע! השנה בעמק עוד לא החליטו אם יש קפטן בגרעין
ז זורקה New member 17/12/02 #83 רוצות שאני אמסור לו משהו? יענו לשוסיוב אתן נשמעות מאוד נלהבות לגביו... (וכן, אנחנו מיצאים הרבה גרעינרים)
רוצות שאני אמסור לו משהו? יענו לשוסיוב אתן נשמעות מאוד נלהבות לגביו... (וכן, אנחנו מיצאים הרבה גרעינרים)
מ מדמים לשלטון New member 17/12/02 #84 לא צריך... לא סתם הוא היה איתי בקבוצה במסע חוף... וגם שנינו היינו פעילים בהתיישבות אבל זה היה לפני שנים... הוא בטוח לא זוכר אותי... הוא אבל היה חמוד...
לא צריך... לא סתם הוא היה איתי בקבוצה במסע חוף... וגם שנינו היינו פעילים בהתיישבות אבל זה היה לפני שנים... הוא בטוח לא זוכר אותי... הוא אבל היה חמוד...