אפצי שם: אלעד גיל:13 שמות חיבה:--- (תמציאו לי כבר!) מקום מגורים: כדור הארץ
E elad2419 New member 4/11/05 #28 אפצי../images/Emo182.gif שם: אלעד גיל:13 שמות חיבה:--- (תמציאו לי כבר!) מקום מגורים: כדור הארץ
9 999שקד דגן New member 4/11/05 #34 בלה בלה בלה שם: שקד דגן גיל: שבוע הבא 15 מות חיבה מועדפים:אה...לאיודעת,מה נראה לכם? מקום מגורים: איפה שהוא בצפון...
בלה בלה בלה שם: שקד דגן גיל: שבוע הבא 15 מות חיבה מועדפים:אה...לאיודעת,מה נראה לכם? מקום מגורים: איפה שהוא בצפון...
ר רונלע New member 6/11/05 #42 היי../images/Emo9.gif שם: רונלי גיל: עוד חודשיים 14!! שמות חיבה מועדפים (שלכם): שמות חיבה יש המון. מודעפים? רונה מקור מגורים: לא רוצה
היי../images/Emo9.gif שם: רונלי גיל: עוד חודשיים 14!! שמות חיבה מועדפים (שלכם): שמות חיבה יש המון. מודעפים? רונה מקור מגורים: לא רוצה
ר רועי גבאי New member 6/11/05 #43 ממ אני? רועי גבאי בן 23 ישוב ראשון לציון תחביבים ירי בעיקר ירי מעשי. קורסיסט במד"א- מתנדב במשטרה במרחב יפת"ח ובמרחב שפלה. מתנדב בזק"א יחידת חיפוש נעדרים יחידת חילוץ הצלה... כרגע עובד באבטחת טיולים.
ממ אני? רועי גבאי בן 23 ישוב ראשון לציון תחביבים ירי בעיקר ירי מעשי. קורסיסט במד"א- מתנדב במשטרה במרחב יפת"ח ובמרחב שפלה. מתנדב בזק"א יחידת חיפוש נעדרים יחידת חילוץ הצלה... כרגע עובד באבטחת טיולים.
N noname202 New member 9/11/05 #51 אני../images/Emo9.gif שם:גלי גיל:14 שמות חיבה מועדפים (שלכם):קיווי מקור מגורים:קרית מוצקין