לא יכולתי לא לשתף
A ailag New member 4/11/05 #20 לסמן ../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif (ה"פ השישי) אבל יופי, נדמה לי שזה היה אחד הניחושים שלי
• •°• נעמה•°• New member 4/11/05 #22 זה לא היה ספוילר ../images/Emo2.gif לא אמרתי מי מת נראה לך שהייתי מגלה?! אני בעצמי סבלתי מהספויילרים הארורים האלו
זה לא היה ספוילר ../images/Emo2.gif לא אמרתי מי מת נראה לך שהייתי מגלה?! אני בעצמי סבלתי מהספויילרים הארורים האלו
A ailag New member 7/11/05 #46 אה , חשבתי שה"פ מת.. אגב, היתה כתבה על מישהו שהתאבד כי ספיילרו לו את הסוף. צריך להזהר.
N noyil New member 4/11/05 #23 מכחיש קשר להודעה זו../images/Emo128.gif שם: נוי גיל: 13.5 שמות חיבה מועדפים (שלכם): אף אחד לא מועדף, אבל דור ולאקי מרבים בלקרוא לי נולי, זונע מרבה בלקרוא לי נויל ועוד. מקור מגורים: ישראל
מכחיש קשר להודעה זו../images/Emo128.gif שם: נוי גיל: 13.5 שמות חיבה מועדפים (שלכם): אף אחד לא מועדף, אבל דור ולאקי מרבים בלקרוא לי נולי, זונע מרבה בלקרוא לי נויל ועוד. מקור מגורים: ישראל
ס סוניק הקיפוד New member 4/11/05 #25 מה../images/Emo118.gif שם: מיכאל גיל: 15 ו3 חודשים שמות חיבה מועדפים (שלכם): מיכה/מיך מקור מגורים: Planet Earth
מה../images/Emo118.gif שם: מיכאל גיל: 15 ו3 חודשים שמות חיבה מועדפים (שלכם): מיכה/מיך מקור מגורים: Planet Earth
A Adidush וזהו New member 4/11/05 #26 גמאני פה ../images/Emo9.gif די סמויה, אבל פה... שם: עדי גיל: בעזרת השם עוד חודשיים 16. שמות חיבה מועדפים (שלכם): אין מקור מגורים: ת"א
גמאני פה ../images/Emo9.gif די סמויה, אבל פה... שם: עדי גיל: בעזרת השם עוד חודשיים 16. שמות חיבה מועדפים (שלכם): אין מקור מגורים: ת"א
C CrazyYoYo New member 4/11/05 #29 למה להיות סמויה?../images/Emo3.gif../images/Emo128.gif אני פחדתי פעם לכתוב כאן ועכשיו אני אדום.. כיף כאן בפורום.. שווה לכתוב בו
למה להיות סמויה?../images/Emo3.gif../images/Emo128.gif אני פחדתי פעם לכתוב כאן ועכשיו אני אדום.. כיף כאן בפורום.. שווה לכתוב בו
T the king 2oo6 New member 4/11/05 #27 ../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif שם: ענבל. גיל: 10 וחצי. שמות חיבה מועדפים (שלכם): אין. מקור מגורים: איזור השרון. ענבל
../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif שם: ענבל. גיל: 10 וחצי. שמות חיבה מועדפים (שלכם): אין. מקור מגורים: איזור השרון. ענבל