התפקדות שם: גיל: שמות חיבה מועדפים (שלכם): מקור מגורים: אבל תגיבו :<<<<<<<<<<
C CrazyYoYo New member 3/11/05 #1 התפקדות../images/Emo88.gif שם: גיל: שמות חיבה מועדפים (שלכם): מקור מגורים: אבל תגיבו :<<<<<<<<<<
C CrazyYoYo New member 3/11/05 #2 נוווווווווווו אתם לא מגיבים שם: חן גיל: 13.5 שמות חיבה מועדפים (שלכם): צ'ן מקור מגורים: רעננה
ל ל א ק י New member 3/11/05 #3 ../images/Emo3.gif שם: קראו לי לאקי גיל: 16 שמות חיבה מועדפים (שלכם): לאקי מקור מגורים: איכס
T the king 2oo6 New member 4/11/05 #21 למה החתימה שלך כלכך ריקה../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif
N NOAM5317 New member 3/11/05 #4 ../images/Emo118.gif שם: נועם גיל: 15 וקצת שמות חיבה מועדפים (שלכם): - מקור מגורים: ת"א, בשלבי מעבר למקום צפוני יותר רציתי לשתף- הים מיקמתי שטיח של 25-30 ק"ג על הרצפה
../images/Emo118.gif שם: נועם גיל: 15 וקצת שמות חיבה מועדפים (שלכם): - מקור מגורים: ת"א, בשלבי מעבר למקום צפוני יותר רציתי לשתף- הים מיקמתי שטיח של 25-30 ק"ג על הרצפה
O oOdust in the windOo New member 3/11/05 #5 ../images/Emo9.gif שם: בע. גיל: כמעט 14. שמות חיפה מועדפים (שלכם): אני שונאת את השם שלי וכל שמות החיבה שלו. מקום מגורים: ירושלים [בערך]. <הא ואני The Princess Diaries מכינוי חדש.>
../images/Emo9.gif שם: בע. גיל: כמעט 14. שמות חיפה מועדפים (שלכם): אני שונאת את השם שלי וכל שמות החיבה שלו. מקום מגורים: ירושלים [בערך]. <הא ואני The Princess Diaries מכינוי חדש.>
0 0r0r New member 3/11/05 #6 לה לה לה שם: קשה לנחש גיל: 16 שמות חיבה מועדפים (שלכם): מי צריך שמות חיבה מקור מגורים: ישראל, כדור הארץ
לה לה לה שם: קשה לנחש גיל: 16 שמות חיבה מועדפים (שלכם): מי צריך שמות חיבה מקור מגורים: ישראל, כדור הארץ
M Mr Gerber New member 3/11/05 #7 Dance, dance שם: שראל גיל: תכף 14. באמאשלי שמות חיבה מועדפים (שלכם): שראלי. שראלוש. מקור מגורים: רחווווווווווובוווווווות
Dance, dance שם: שראל גיל: תכף 14. באמאשלי שמות חיבה מועדפים (שלכם): שראלי. שראלוש. מקור מגורים: רחווווווווווובוווווווות
L Lost Lullaby New member 3/11/05 #8 נאמ? שם: ליבי גיל: 16 וכמעט וחצי [עוד חודש או משו] שמות חיבה מועדפים (שלכם): ליבס מקור מגורים: נתניה
M MineraL New member 3/11/05 #9 המ שם: דור גיל: 15 וחצי שמות חיבה מועדפים (שלכם): דורה [אור? ] מקור מגורים: חולון
S SpinZ New member 3/11/05 #10 ../images/Emo88.gif שם: ספין גיל: מחר יום הולדת, אז היום זה לא יהיה מעודכן
• •°• נעמה•°• New member 3/11/05 #13 ../images/Emo188.gif שם: [נע]מה גיל: הפרטים שמורים במערכת שמות חיבה מועדפים (שלכם): כן, אני ממש בסוף הארי פוטר השישי. הוא מת! מקור מגורים: איזור ירושלים
../images/Emo188.gif שם: [נע]מה גיל: הפרטים שמורים במערכת שמות חיבה מועדפים (שלכם): כן, אני ממש בסוף הארי פוטר השישי. הוא מת! מקור מגורים: איזור ירושלים