התפקדות
יוני

מתפקדת :p

שם/כינוי: יעל :) שבט: סהר אימפריה =] הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ו' שכבת גיל: שישיסטית. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 329326211 (אף פעם לא נכנסת, כמעט). שילמת לחולצת פורום כבר? בארור! בשבת חוף השולטת שהייתה =]

דורסבג

New member
מתפקד...

שם/כינוי: דור, דורי, דוריק, דורקי, שחור, בדואי, ערבי (בחרו מה שבא לכם..) שבט: דותן! (אשדוד) הנהגה: דרום תפקיד: מדריך ז' שכבת גיל: י"א שם השכבה/הגדוד: להב! מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 336963173 שילמת לחולצת פורום כבר? עדיין לא לצערי

just orka

New member
מתפקדת באיחור../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם/כינוי:אור\אורקה שבט: רעות הנהגה:איילון תפקיד: מדריכת ז' שכבת גיל: י' שם השכבה/הגדוד: אני-גולן, מדריכה ארבל מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:פויה שילמת לחולצת פורום כבר?יאפ :)

rainbowgirl

New member
מתפקדת

שם/כינוי:קורל שבט:שנה"ב הנהגה:דרום תפקיד:מרכזת צעירה-מפעלים,פעילים ועו' שכבת גיל:יב שם השכבה/הגדוד:מרום מסנג'ר: איסיקיו:177767045 שילמת לחולצת פורום כבר?לא צריך...

sapir inbar

New member
עונה =]

שם/כינוי: ספיר, סאפ, ספירולה שבט: עידן
הנהגה:צפון תפקיד:מדריכת ו' שכבת גיל: י' :) שם השכבה/הגדוד: אלמוג- קורס לנצח מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:לא זוכרת.. שילמת לחולצת פורום כבר? לא, אבל היום אני אשלם :p

kormanit

New member
מי שלא מתפקד הוא לא מגניב P-:

שם/כינוי: יפעת קורמן שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מרכזת צעירה+רשג"דית ה' שכבת גיל: שמיניסטית שם השכבה/הגדוד: גדוד ברק- הכי חזק!! (כן כן...אצלנו גם בשכב"ג אנחנו גדודים) מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: לא זוכרת את המספר. תחפשו בכינוי: Korman Inc. שילמת לחולצת פורום כבר? עוד לא...אני אעביר כסף למדריכת שכבה שלי כי היא משורק...

s h a r o n 7

New member
חחח מזתומרת!?../images/Emo126.gif

אם אתם גדודים בשכב"ג אז למה קוראים לזה שכב"ג? (שכב"ג = שכבה בוגרת) חח

kormanit

New member
חחח...

מה זה קשור שזה שכב"ג? גם שכב"צ זה שכבה צעירה והם בגדודים. פשוט אצלנו אין כמה גדודים בכל שכבה (אנחנו קטנים) ואז אין את העקרון שב-ח ' (או ט') מתחברים לשכבה אחת. היינו תמיד גדוד- ונשארנו אותם אנשים... :) גדוד ברק לנצח!

דורסבג

New member
גם אצלנו זה ככה שאין יותר מדי גדודים...

אבל ברגע שיש מעבר שכב"ג אנחנו קוראים להם כבר שכבה...גם יש לזה משמעות אחרת... שכבה זה משו שהוא לפי דעתי הרבה יותר חזק מגדוד...

ליזיגי

New member
תורי =]]

שם/כינוי: ליאור שבט: עמית שווווווולט הנהגה:איילון תפקיד: מדריכת ז' שכבת גיל: שביעיסטית שם השכבה/הגדוד: שכבת אפיק אימפריה ! מסנג'ר: נו אין לי כוח איסיקיו: גם אין לי שילמת לחולצת פורום כבר? לא רוכשת חח ://

Loony Moony

New member
עונה לפני מתמטיקה

שם/כינוי: ענבל שבט: הנשיאא אימפריה אדומה "לא משנה אם אוהבים או שונאים 1400 חניכים לא טועים" הנהגה: ת"א תפקיד: חמשושית שכבת גיל: ט' שם השכבה/הגדוד: אורן מסנג'ר: אין לי כוח איסיקיו: אין לי שילמת לחולצת פורום כבר? לא בא לי

למעלה