הנהגה:צפון תפקיד:מדריכת ו' שכבת גיל: י' שם השכבה/הגדוד: אלמוג- קורס לנצח מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:לא זוכרת.. שילמת לחולצת פורום כבר? לא, אבל היום אני אשלם
שם/כינוי: יפעת קורמן שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מרכזת צעירה+רשג"דית ה' שכבת גיל: שמיניסטית שם השכבה/הגדוד: גדוד ברק- הכי חזק!! (כן כן...אצלנו גם בשכב"ג אנחנו גדודים) מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: לא זוכרת את המספר. תחפשו בכינוי: Korman Inc. שילמת לחולצת פורום כבר? עוד לא...אני אעביר כסף למדריכת שכבה שלי כי היא משורק...
מה זה קשור שזה שכב"ג? גם שכב"צ זה שכבה צעירה והם בגדודים. פשוט אצלנו אין כמה גדודים בכל שכבה (אנחנו קטנים) ואז אין את העקרון שב-ח ' (או ט') מתחברים לשכבה אחת. היינו תמיד גדוד- ונשארנו אותם אנשים... גדוד ברק לנצח!
שם/כינוי: ליאור שבט: עמית שווווווולט הנהגה:איילון תפקיד: מדריכת ז' שכבת גיל: שביעיסטית שם השכבה/הגדוד: שכבת אפיק אימפריה ! מסנג'ר: נו אין לי כוח איסיקיו: גם אין לי שילמת לחולצת פורום כבר? לא רוכשת חח ://
שם/כינוי: ענבל שבט: הנשיאא אימפריה אדומה "לא משנה אם אוהבים או שונאים 1400 חניכים לא טועים" הנהגה: ת"א תפקיד: חמשושית שכבת גיל: ט' שם השכבה/הגדוד: אורן מסנג'ר: אין לי כוח איסיקיו: אין לי שילמת לחולצת פורום כבר? לא בא לי