התפקדות
יוני

liss 8D

New member
מתפקדת../images/Emo163.gif

שם/כינוי: רוני / ג'ינג'ית + כלשםתואראפשריבזמןהאחרון
שבט:
יהודה
הנהגה: הנהגת החוף משפחה
תפקיד: קורסניקית
, בקרוב - מדריכת ד' בנים להיות אחד
:) הדגש|שכבת גיל: חמישיות או לא להיות וזה
שם השכבה/הגדוד: דולב
מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 307879622
שילמת לחולצת פורום כבר? מלשמת ביום שישי הזה:)

talbebchuk

New member
מתפקדת

שם/כינוי: בבצ'וק :) שבט: דן בת-ים! (אימפריה יש רק אחת!) הנהגה: חוף תפקיד: קורסניקית :) שכבת גיל: ט' שם השכבה/הגדוד: אופק החמודים שלי מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 179380744 שילמת לחולצת פורום כבר? לא.. אני כל הזמן שוכחת..

R o t e m G

New member
מתפקדת

שם/כינוי: רותם שבט: סהר הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ו' שכבת גיל: י' שם השכבה/הגדוד: ברק מסנג'ר: רוצים, בקשו איסיקיו: כנ"ל שילמת לחולצת פורום כבר? ברור!

s h a r o n 7

New member
"עוד שעה יאיר הבוקר..." ../images/Emo42.gif../images/Emo126.gif

שם/כינוי:
שררררון
שבט:
ג'
הנהגה:
תל אביב יפו
תפקיד:
חמישיסטיייית ומדריכת ה' בנות בים ירוק
שכבת גיל:
חמישיייייוט או לא להיוטטט
שם השכבה/הגדוד:
ח מ י ש י ו ט כ ֹ ח
מסנג'ר:
[email protected]
איסיקיו:
315546198

amit641

New member
מתפקדת! ../images/Emo129.gif

שם/כינוי: עמית
שבט: ג'
הנהגה: ת"א יפו
תפקיד: חניכה
שכבת גיל: ח'
שם השכבה/הגדוד: גולן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

hadarinke

New member
yes sire! ../images/Emo69.gif

שם/כינוי:הדר שבט:
און הנהגה:דר"ג תפקיד:חניכת ח' ובקרוב ט' שכבת גיל:ח' שם השכבה/הגדוד:איתן מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:213571888 שילמת לחולצת פורום כבר?עדיין לא, אין זמן!

מתפקד

שם/כינוי:עוז/עוזה שבט:דן
הנהגה:חופ תפקיד:צוות פיתוח הדרכה שכבת גיל:י' שם השכבה/הגדוד:אור מסנג'ר:eek:[email protected] איסיקיו:337067615 שילמת לחולצת פורום כבר?לא רציתי בסוף

נמ

שם/כינוי:מור עזרא שבט:אילת הנהגה:דר"ג תפקיד:קורקסינית(עוד מעט כבר לא!) שכבת גיל:ח' שם השכבה/הגדוד:ברק מסנג'ר:מי שרוצה יבקש ממני במסר :] איסיקיו:מי שרוצה יבקש ממני במסר :] שילמת לחולצת פורום כבר?אמ אני מקווה מאוד שאבא שלי שלח לי את הכסף

מתפקדת

שם/כינוי:אורנית שבט:עידן הנהגה:צפון תפקיד:מדריכת ה' שכבת גיל:י' שם השכבה/הגדוד:אלמוג מסנג'ר:eek:[email protected] איסיקיו:לא זוכרת שילמת לחולצת פורום כבר?יום שלישי :)

מת.. פקדתתת

שם/כינוי:יוליהה שבט: אלומות - אימפריית הגיהנום! הנהגה: שאר"צצצ תפקיד:מדריכת ד' + צוות שכב"גייה שכבת גיל: שישסטית שם השכבה/הגדוד:מצדהה מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:230081932 שילמת לחולצת פורום כבר?כן היום..

noiyavetz

New member
אני

שם/כינוי: נוי שבט: יובל הנהגה: איילון תפקיד: חניכת קורס שכבת גיל: ט' שם השכבה/הגדוד:גע"ש מסנג'ר: איסיקיו: 300116208 שילמת לחולצת פורום כבר? לא רוצה לשלם אבל לא הייתי פה כמה זמן אז מישהו יכול להגיד לי כמה משלמים ולמי

yaeltyl

New member
לי:)

23 שקל בלי משלוח, 30 עם יעל טרגרמן רוטשילד 98 ראשל"צ 75208 ושאלההה- מה ראשי תיבות של גע"ש?!

noiyavetz

New member
yaeltyl

איך אני מעבירה לך את הכסף את יודעת עם יש מישהו מהשבט שלי שעדין לא העביר וצריך להעביר שאני יתן לו... וראשי התבות הם ג- גאווה ע- עוצמה ש- שיוון או שיכות לא סגורים על זה

yaeltyl

New member
אממ..נראהלי כל מי שבשבט שלך

גל,לירון,שרון(?).. לא זוכרת את כולם ויואו הגע"ש ממש יפה..אני מדריכה גדוד געש.. אבל ברגיל בלי ראשי תיבות:)

שRונה

New member
כן

יש עוד אנשים מהשבט שלא שילמו ורוצים... תארגן ונשלח את הכסף ביחד...

ונטורי

New member
איזה כיף להיות בצופים@#!$#@$#%

שם/כינוי: טל ונטורה (= שבט: יהודה
הנהגה: חוף!#
תפקיד:מדריך ד' (כרישים!) שכבת גיל: 6\1סטים! שם השכבה/הגדוד: שכבת נחשול \ מדריך את גדוד גולן מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:208238797 שילמת לחולצת פורום כבר?לא אבל שמעתי שרוני משלמת בשישי הזה אז אני אביא לה כסף.. כפרעלייה :)

למעלה