התפקדות 1.4!

ThE MaNgO GiRl

New member
מתפקדת.

שעת התחלת ההתפקדות: 11.35 שם:לידור גיל:14 עיר מגורים:בת חפר... (מישו מכיר?
) דמות אהובה:איה שחקן אהובה מתוך השמינייה:הילי וידידיה (קשה לבחור) דמות אהובה: שוב? טוב אז ידידיה דמות אורחת אהובה: לא זוכרת..... יום מזל: 25.12 כל שנה יום ביש מזל:25.12 כל שנה
פרק אהוב:אווו הרבה: 16.59.55.56.54.57.58.60.61.81.113.114.115 והכי הכי: 71- פרק שכולו איה
! עונה אהובה: אין כמו הראשונה! כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא יש לכם אתר על השמינייה?לא יש לכם את הספר של השמינייה?לא-אבל קראתי. יש לכם עונה אהובה?הראשונה... שוב? אתם רואים השמינייה? כן שעת סיום ההתפקדות:11:40

KiShKooSh

New member
מתפקדת לאפריל../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

שעת התחלת ההתפקדות:בבוקר שם:ביקי גיל:16 עיר מגורים:הו השרון דמות אהובה:בשמיניה? לילי שחקן אהובה מתוך השמינייה:ליאת ביין(ולחיי המקוריות) דמות אורחת אהובה:עודד פז(כי הוא חייב ללכת
) יום מזל:חמישי-ניסן יום ביש מזל:רביעי פרק אהוב:לא זוכרת עונה אהובה:שניה כן או לא?לא יש לכם פורום על השמינייה?לא יש לכם אתר על השמינייה?לא יש לכם את הספר של השמינייה?לא יש לכם עונה אהובה?לא(נו סתם בא לי להמשיך
) אתם רואים השמינייה?לא(טוב הגזמתי
) שעת סיום ההתפקדות:עדיין בבוקר, כמה דקות אחרי

Cindy Campbell

New member
מתפקדת../images/Emo130.gif../images/Emo135.gif

שעת התחלת ההתפקדות: 11:48 במחשב שלי. שם: רינת. גיל: כמעט 14. עיר מגורים: חסוי. דמות אהובה: ניני
. שחקן אהוב מתוך השמינייה: ידידיה ויטל. דמות אהובה: ניני
. דמות אורחת אהובה: אני חושבת שלינה. יום מזל: השבוע או בכלליות? לא יודעת, נראה לי שחמישי. יום ביש מזל: זה לא קבוע, מדי פעם יוצא לי יום רע... פרק אהוב: יש הרבה! אבל אהבתי את פרק 59. עונה אהובה: קצת קשה להחליט, אבל אני חושבת שהעונה הראשונה. כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא. יש לכם אתר על השמינייה? לא. יש לכם את הספר של השמינייה? לא. יש לכם עונה אהובה? כן. אתם רואים השמינייה? כן, ברור
. שעת סיום ההתפקדות: 11:52.

מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo9.gif

שעת התחלת ההתפקדות:11:58 שם:לוטם גיל:14 עיר מגורים:חיפה דמות אהובה:מיקה, דורי וניני
שחקן אהובה מתוך השמינייה:שירה וילנסקי, ידידיה ויטל ודניל לשמן
דמות אורחת אהובה:קאסיו ואם זה נחשב גם אז אדם גולדברג
יום מזל:נראה לי שלישי או רביעי יום ביש מזל:שונאת את יום חמישי.... פרק אהוב:115 עונה אהובה:שתיהן כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה?לא יש לכם אתר על השמינייה?לא יש לכם את הספר של השמינייה?דה ליברמן
יש לכם עונה אהובה?לא אתם רואים השמינייה?ברור שכן....אחרת מה אני עושה פה בכלל... שעת סיום ההתפקדות:12:02

../images/Emo196.gifנתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo196.gif

וואי היום אחד באפריל! שכחתי..!
שעת התחלת ההתפקדות:11:58
שם:יסמין
עיר מגורים:הרצליה פיתוח
דמות אהובה:נטשה, ניני.
שחקן אהובה מתוך השמינייה:עדי הימלבלוי, ידידיה ויטל.
דמות אהובה:שאלת כבר...נטשה וניני.
דמות אורחת אהובה:אממ..לא יודעת
יום מזל:יום שלישי.
יום ביש מזל:אממ אין יום כזה זה יום ככה ויום ככה אבל אני שונאת את המערכת של יום רביעי
פרק אהוב:115,114,52,54,110,30,81ויש עוד מלא..
עונה אהובה:שתייהן מאוד מאוד יפות! אהבתי יותר את השנייה.. כן או לא?
יש לכם פורום על השמינייה? לא
יש לכם אתר על השמינייה? לא
יש לכם את הספר של השמינייה? כן
יש לכם עונה אהובה? כן
אתם רואים השמינייה?
אם אני לא רואה למה אני בפורום הזה
ברורו שאני רואה...
שעת סיום ההתפקדות:12:03
הודגש באמצעות מדגישומטיק

baril

New member
מתפקדת !

שעת התחלת ההתפקדות:12:16 שם:אריאל גיל:13 עיר מגורים: הרצליה דמות אהובה:ניצן שחקן אהובה מתוך השמינייה: לימור אטיאס דמות אהובה:שווב ? ניצן דמות אורחת אהובה:סוזי יום מזל:יום ראשון [ זה קבוע ] יום ביש מזל:יום שני [ זה קבוע ] פרק אהוב: פרק 54 , פרק 114 עונה אהובה: שתי העונות כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא יש לכם אתר על השמינייה? לא יש לכם את הספר של השמינייה? לא . [ לא לעלות עליי פה ] יש לכם עונה אהובה? ת'אמת , לא . היו 2 עונות מדהימות אתם רואים השמינייה? בטח שעת סיום ההתפקדות:12:18

סינטטית

New member
טרלהלהלה

שעת התחלת ההתפקדות: 12:53 שם: אור גיל: 16 וחצי עיר מגורים: נתניה דמות אהובה: ניני
שחקן אהובה מתוך השמינייה: ידידיה ויטל
דמות אהובה: מה ההבדל בין לפני 2 שאלות? חח דמות אורחת אהובה: הממ יום מזל: המ יום ביש מזל: יש יותר מידי:/ פרק אהוב: הפרק של האודישן של אלי עונה אהובה: 2! כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא יש לכם אתר על השמינייה? לא יש לכם את הספר של השמינייה? לא יש לכם עונה אהובה? 2 אתם רואים השמינייה? כן אז מה אני עושה פה? חח שעת סיום ההתפקדות: 12:54 הודגש באמצעות מדגישומטיק

יאללה גם אני מתפקד../images/Emo70.gif../images/Emo192.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

1 באפריל

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif מתפקד ../images/Emo195.gif../images/Emo11.gif

שעת התחלת ההתפקדות: 15:00 שם: עומר גיל: 13 עוד חודשיים וחצי... עיר מגורים: הרצליה דמות אהובה: רוניני אבל יותר ניני שחקן אהובה מתוך השמינייה: כנ"ל דמות אהובה: כנ"ל דמות אורחת אהובה: כנ"ל יום מזל: שישבת יום ביש מזל: אין פרק אהוב: כוווווווווווווווולם עונה אהובה: השנייה כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא יש לכם אתר על השמינייה? לא יש לכם את הספר של השמינייה? כןן יש לכם עונה אהובה? כןן השנייה אתם רואים השמינייה? ב=ר=ו=ר=
=
=
=
=
=
שעת סיום ההתפקדות: 15:03

Rioter

New member
../images/Emo196.gif התפקדות.

שעת התחלת ההתפקדות: 15:03 שם: שיר גיל:13 עיר מגורים: ראשל"צ דמות אהובה: דורי, לילי ומיקה שחקן אהובה מתוך השמינייה: דני לשמן וליאת ביין דמות אהובה: אה, לא שאלת את זה כבר?
!
דמות אורחת אהובה: אהבתי את קובי מהפיג'מות, ואת עודד פז ^^ יום מזל: לא הבנתי את השאלה. יום ביש מזל: גם את השאלו הזו לא הבנתי.. פרק אהוב: 54 ו-81 (אומג, אנלאמאמינה שזכרתי את המספרים!) עונה אהובה: 2 כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא יש לכם אתר על השמינייה? לא יש לכם את הספר של השמינייה? לא יש לכם עונה אהובה? השנייה הייתה אחלה אתם רואים השמינייה? מן הסתם שעת סיום ההתפקדות: 15:06

Rioter

New member
התחרבש. ../images/Emo18.gif מחדש.

שעת התחלת ההתפקדות: 15:03 שם: שיר גיל:13 עיר מגורים: ראשל"צ דמות אהובה: דורי, לילי ומיקה שחקן אהובה מתוך השמינייה: דני לשמן וליאת ביין דמות אהובה: אה, לא שאלת את זה כבר?
!
דמות אורחת אהובה: אהבתי את קובי מהפיג'מות, ואת עודד פז ^^ יום מזל: לא הבנתי את השאלה. יום ביש מזל: גם את השאלו הזו לא הבנתי.. פרק אהוב: 54 ו-81 (אומג, אנלאמאמינה שזכרתי את המספרים!) עונה אהובה: 2 כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא יש לכם אתר על השמינייה? לא יש לכם את הספר של השמינייה? לא יש לכם עונה אהובה? השנייה הייתה אחלה אתם רואים השמינייה? מן הסתם שעת סיום ההתפקדות: 15:06

Rioter

New member
המ, מעדיפה שלא לפרסם פה :)

מערב ראשל"צ.. מאיזה ביה"ס אתה?

מערב../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אני גר במערב הישן.. אני דורות במרכז אבל למדתי בידלין שבמערב הישן

אהה שם.. כן שמעתי עליכם../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

את בטח במקיף ח'... עמית עמ"ל.. קילומטר מביתי הקטן

למעלה