התפקדות 1.4!

סתיו1995

New member
התפקדות 1.4!

שעת התחלת ההתפקדות: שם: גיל: עיר מגורים: דמות אהובה: שחקן אהובה מתוך השמינייה: דמות אהובה: דמות אורחת אהובה: יום מזל: יום ביש מזל: פרק אהוב: עונה אהובה: כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? יש לכם אתר על השמינייה? יש לכם את הספר של השמינייה? יש לכם עונה אהובה? אתם רואים השמינייה? שעת סיום ההתפקדות:

nadav1232

New member
../images/Emo18.gifמתפקד../images/Emo70.gif

שעת התחלת ההתפקדות: 09:37 שם: נדב בן ברוך גיל: ביום שלישי הקרוב, 14 [= עיר מגורים: הרצליה דמות אהובה: אין דמות אבל אני אוהב את כולם שחקן אהובה מתוך השמינייה: כנ"ל דמות אהובה: כנ"ל דמות אורחת אהובה: כנ"ל יום מזל: אממ.. 4.4 יום ביש מזל: לא יודע פרק אהוב: אני אוהב במיוחד את הפרקים המותחים עונה אהובה: השנייה כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא יש לכם אתר על השמינייה? כן יש לכם את הספר של השמינייה? כן יש לכם עונה אהובה? אה? אתם רואים השמינייה? ברור חח שעת סיום ההתפקדות: 09:39

orel4400

New member
מתפקדת!

שעת התחלת ההתפקדות: 9:48 שם: אוראל גיל: 14 עיר מגורים: לוד דמות אהובה: אדם שחקן אהובה מתוך השמינייה: מיכאל אלוני כאילו דהההה (ליברמן) דמות אהובה: עוד פעם?? אדם! דמות אורחת אהובה: דגנית :) יום מזל:אין כזהה יום ביש מזל: יום רביעי בעעע פרק אהוב: 15-16 הפרקים של היומולדת של אבי! עונה אהובה: השנייה כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? כן--1299 יש לכם אתר על השמינייה? לא יש לכם את הספר של השמינייה? כן יש לכם עונה אהובה? העונה השנייה אתם רואים השמינייה? ברור שעת סיום ההתפקדות:9:51

o r t a l13

New member
מתפקדת ../images/Emo18.gif

שעת התחלת ההתפקדות: 9:50 שם: אורטל. גיל: 13. עיר מגורים: דמות אהובה: ניני. שחקן אהובה מתוך השמינייה: אהובה? טוב נו.. אמ ידידיה. דמות אהובה: לא היה?. דמות אורחת אהובה: יום מזל: ראשון. יום ביש מזל: שלישי. פרק אהוב: הרבה. עונה אהובה: סתיו. כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא. יש לכם אתר על השמינייה? לא. יש לכם את הספר של השמינייה? כן. יש לכם עונה אהובה? כן. אתם רואים השמינייה? כן. שעת סיום ההתפקדות: 9:53

Super Chuly

New member
מתפקדת!

שעת התחלת ההתפקדות: 09:53 שם: ליהי גיל: 18 עיר מגורים: כפר סבא דמות אהובה: רוחל'ה, דורי (דני ררררר
), מיקה וכמובן לילי
שחקן אהובה מתוך השמינייה: דני "רררר" לשמן (זו כבר מתחילה להיות שאלה רטורית כששואלים אותי אותה..) דמות אהובה: עיינו ערך "דמות אהובה" הקודם... התשובות לא השתנו דמות אורחת אהובה: שירה קצנלבוגן בתור פזית הייתה מדהימה, וכמובן עודד פז בתור השחקן בקזינו ("חייב ללכת! חייב ללכת!") יום מזל: שבת יום ביש מזל: לרוב שני פרק אהוב: "טוויסט" ופרק 115 עונה אהובה: השנייה, אבל גם הראשונה הייתה מדהימה כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? חחחח אני מנהלת אחד כזה, זה נחשב? יש לכם אתר על השמינייה? לא יש לכם את הספר של השמינייה? כן יש לכם עונה אהובה? כן, השנייה אתם רואים השמינייה? כן... שעת סיום ההתפקדות: 09:56 ליהי :)

דופנה19

New member
מתפקדת../images/Emo11.gif

שעת התחלת ההתפקדות 9:56 שם:דפנה
דמות אהובה:מיקה שחקן אהובה מתוך השמינייה:שחקן
ניני
דמות אהובה:שוב? מיקה
דמות אורחת אהובה:לא אוהבת אף דמות אורח.. אבל דמות משנית-לילי יום מזל:
יום ביש מזל:של יום לימודים
פרק אהוב:110-טוויסט עונה אהובה:אממ זה קשה כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה?
יש לכם אתר על השמינייה?
יש לכם את הספר של השמינייה?
יש לכם עונה אהובה?בערך
כי העונה הראשונה הייתה ממש טובה ויותר מציאותית והעונה השנייה ממש מעניינת ובכלל לא מציאותית.. נראה לי יותר טובה הראשונה
אתם רואים השמינייה?
ברור שעת סיום ההתפקדות:9:59

ny22

New member
מנהל
מתפקד ../images/Emo26.gif

שעת התחלת ההתפקדות: 10:11 שם: נתאי גיל: 19 עיר מגורים: ירושלים דמות אהובה: לא מגלה....חחחחחחח........(קצת מתח
) שחקן אהובה מתוך השמינייה: בעיקרון כולם, אבל נראה לי שזה הילי, ידידה, ואדית. דמות אהובה: עוד פעם?? כנ"ל דמות אורחת אהובה: דגנית יום מזל: לא יודע... יום ביש מזל: לא יודע... פרק אהוב: 110 - טויסט והפרק עם התנ"ך (טוב נו...וגם הפרק שהם פורצים למוזיאון) עונה אהובה: חורף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............... כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה?
יש לכם אתר על השמינייה?
יש לכם עונה אהובה? השנייה... אתם רואים השמינייה?
שעת סיום ההתפקדות: 10:15

מתפקד! ../images/Emo185.gif

שעת התחלת ההתפקדות: 10:18 שם: נווה גיל: 13 עיר מגורים: ב"ש דמות אהובה: אין דמות ספציפית.. שחקן אהובה מתוך השמינייה: כנ"ל דמות אהובה: אותה שאלה לא?
דמות אורחת אהובה: אין... יום מזל: אמממ..שבת
יום ביש מזל: שלישי
פרק אהוב: 114 עונה אהובה: שנייה כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? נייט יש לכם אתר על השמינייה? נייט יש לכם את הספר של השמינייה? דה,דה נווה! יש לכם עונה אהובה? דה אתם רואים השמינייה? כאילו דה.. שעת סיום ההתפקדות: 10:20

שחכתי....

שעת התחלת ההתפקדות:9:34 שם:שלי גיל:12 עיר מגורים:פלמחים דמות אהובה:רוני שחקן אהובה מתוך השמינייה:דון לני גבאי דמות אהובה:כתבתי דמות אורחת אהובה:לא יודעת יום מזל:מההההההההה יום ביש מזל:מהההההההההה פרק אהוב:שהם מצילים את אבנר מהכלא עונה אהובה:שנייה כן או לא?כן יש לכם פורום על השמינייה?לא יש לכם אתר על השמינייה?לא יש לכם את הספר של השמינייה?לא יש לכם עונה אהובה?אביב אתם רואים השמינייה?דדדדדדדה שעת סיום ההתפקדות:9:35

sapir arieli

New member
מתפקדת!

שעת התחלת ההתפקדות: 10.30 שם: ספיר אריאלי גיל: 13 עיר מגורים:חדרה שחקן אהובה מתוך השמינייה: ידידיה דמות אהובה: דמות אורחת אהובה: המורה ללשון בעונה הראשונה היא קורעת!!! יום מזל: היום הולדת שלי ה-22.5 יום ביש מזל: כל יום רביעי כי אני רואה את המורה העקומה שלי למדעים... פרק אהוב: 42(עם המבחן במטמיקה,רוניני)-עונה 1,84(עם המשחק כדורסל)עונה 2 עונה אהובה: שניה כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא יש לכם אתר על השמינייה? כן יש לכם את הספר של השמינייה?כן יש לכם עונה אהובה?כן אתם רואים השמינייה?ברור!!!! שעת סיום ההתפקדות:10.34

../images/Emo55.gif../images/Emo210.gifעונה../images/Emo210.gif../images/Emo55.gif

שעת התחלת ההתפקדות: 10:43
שם:סתיו
עיר מגורים:ת"א
דמות אהובה:איה, ניני ולילי
שחקן אהובה מתוך השמינייה:הילי, ידידיה וליאת
דמות אהובה:זה כבר היה=\
דמות אורחת אהובה:לילי-ליאת
יום מזל:אין
יום ביש מזל:אין
פרק אהוב:110, 114
עונה אהובה: שניה
כן או לא?
יש לכם פורום על השמינייה?לא
יש לכם אתר על השמינייה?כן, בבניה
יש לכם את הספר של השמינייה?כן
יש לכם עונה אהובה?שניה
אתם רואים השמינייה?=\ברור
שעת סיום ההתפקדות:10:47

DirtySpirit

New member
בוּ

שעת התחלת ההתפקדות: 10:58 שם: ענבל גיל: לא משנה עיר מגורים: איזור השרון דמות אהובה: אבי שחקן אהובה מתוך השמינייה: מיקי קם דמות אהובה: היה כבר, לא? דמות אורחת אהובה: הזקן? יום מזל: 5.5 יום ביש מזל: לאיודע פרק אהוב: יש המון עונה אהובה: 2 כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה?
יש לכם אתר על השמינייה?
יש לכם עונה אהובה?
אתם רואים השמינייה?
שעת סיום ההתפקדות: 11:00

nWkobi

New member
זה לא קצת דבילי להתפקד בתאריך כזה?

התפקדות 1.4!ו סתיו1995 ו 08:23 | 01/04/06 שעת התחלת ההתפקדות: 11:03 שם: קובי גיל: 22 עיר מגורים: קרית מוצקין
דמות אהובה: איה
שחקן אהובה מתוך השמינייה: הילי ילון
ושירה וילנסקי. דמות אהובה: שוב? דמות אורחת אהובה: יואל כי אני אוהב שהוא תמיד אוכל אותה חחחח יום מזל: כל יום. יום ביש מזל: אין דבר כזה. פרק אהוב: כוווווווווולם,אבל במיוחד 59. עונה אהובה: שתיהן. כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? הפורום הזה נחשב? יש לכם אתר על השמינייה? לא. יש לכם את הספר של השמינייה? לא. יש לכם עונה אהובה? כבר אמרתי,שתיהן. אתם רואים השמינייה? כן. שעת סיום ההתפקדות: 11:05

Super Chuly

New member
חח נכון! תמיד יואל חוטף מכות ומדמם!

אבל דווקא אחלה תאריך, מה הבעיה?

nWkobi

New member
זה מוזר לעשות התפקדות

ביום המתיחות הלאומי לא?

chen010189

New member
מי ראה אתמול את ליברמן בארץ נהדרת?

דץ, דץ ליברמן!
"תן לי, נייט! נייט! נייט! נייט ליברמן!" שעת התחלת ההתפקדות:11:06 שם:חן גיל:17 עיר מגורים:ת"א דמות אהובה:סקורפיו שחקן אהובה מתוך השמינייה:כולם דמות אהובה:עוד פעם אחת ואת\ה חייב\ת לי גלידה דמות אורחת אהובה:צ'כוב יום מזל:לא יודעת יום ביש מזל:שלא יהיה כזה פרק אהוב:110 עונה אהובה:השנייה יש לכם פורום על השמינייה?לא יש לכם אתר על השמינייה?לא יש לכם את הספר של השמינייה?כן יש לכם עונה אהובה?כן אתם רואים השמינייה?לא - חה! 1 באפריל! שעת סיום ההתפקדות:11:09

למעלה