התפקדות 1.4!

מתפקדת../images/Emo195.gif

שעת התחלת ההתפקדות: 15:13 שם: נועה :) גיל: 14 וחודשיים וחצי עיר מגורים: באר שבע דמות אהובה: דורי ומיקה
שחקן אהובה מתוך השמינייה: ליאת ביין דמות אהובה: שוב? דמות אורחת אהובה: אין יום מזל: אין לי מושג.. יום ביש מזל: כנ"ל פרק אהוב: יש המון עונה אהובה: שנייה כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? לא, יש את זה
יש לכם אתר על השמינייה? לא יש לכם את הספר של השמינייה? לא יש לכם עונה אהובה? כן, כמו שהוזכר למעלה אתם רואים השמינייה? אז לא.. ברור שעת סיום ההתפקדות: 15:17

../images/Emo196.gifמתפקדת../images/Emo70.gif

שעת התחלת ההתפקדות:15:27 שם:שיר גיל:13 עיר מגורים:ראשל"צ דמות אהובה:מיקה, דורי, רוני, ניני וניצן שחקן אהובה מתוך השמינייה:שירה, דון, ידידיה ולימור דמות אהובה:לא היה כבר
דמות אורחת אהובה:צק ברקמן יום מזל:אין כזה [
] יום ביש מזל:חח לא נראה לי שיש גם כזה.. פרק אהוב:98=>>שניצן, ניני ואדם פרצו למוזיאון
עונה אהובה:חורף חח סתם עונה 2.. כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה?
יש לכם אתר על השמינייה?
יש לכם את הספר של השמינייה?בקרוב.. יש לכם עונה אהובה?שזה..
אתם רואים השמינייה?לא...חע-חע-חע 1 באפריל.. לא מקורי
שעת סיום ההתפקדות:15:33

May Love Beli

New member
יוהוו

שעת התחלת ההתפקדות: עכשיו...
(סתם... 16:45) שם:מאי גיל:13 עיר מגורים: בת-ים שליטה! (אוי... מה זה לא!!) דמות אהובה: בשמינייה? רוני וניני שחקן אהובה מתוך השמינייה: דון ידידיה ושירה דמות אהובה: אה?
דמות אורחת אהובה: לא יודעת יום מזל: לא יודעת יום ביש מזל: גם לא יודעת
פרק אהוב: היו מלא... במיוחד 110,114... עונה אהובה: שנייה! כן או לא? יש לכם פורום על השמינייה? כן (חחח.. 1 באפריל) יש לכם אתר על השמינייה? כן (חחחח
1 באפריל) יש לכם את הספר של השמינייה? כן (טוב דיי מיציתי!)... זאת אומרת... לא יש לכם עונה אהובה? כן אתם רואים השמינייה? לההההה שעת סיום ההתפקדות: גם עכשיו.. (יוו... 16:48)

../images/Emo124.gifמתפקדת../images/Emo124.gif

שעת התחלת ההתפקדות:18:58 שם:ריחן גיל:13 עיר מגורים:מושבב! דמות אהובה:
ניני
שחקן אהובה מתוך השמינייה:
ידידיה
דמות אהובה: |לא שאלתם את זה כבר?! דמות אורחת אהובה: לא עולה לי כרגע.. יום מזל: יש לי רק יום נאחסס! יום ביש מזל: אמממ..מרוב שזה קורה הרבה אני לא זוכרתת.. פרק אהוב: 52 עונה אהובה: ראשונה כן או לא?כן
יש לכם פורום על השמינייה? לא.. יש לכם אתר על השמינייה? לא..[אין לי מושג איך עושים..] יש לכם את הספר של השמינייה? לא ..אבל השאלתי אותו מהספרייה. יש לכם עונה אהובה? עוד הפעם אותו שאלה?!
אתם רואים השמינייה? ברוררר! שעת סיום ההתפקדות:19:01

למעלה