התפקדות ספטמבר

SCRATCHER

New member
מנצלשת את הניצלוש! ~התעלמו מהודעה זו~

הווו נתגעגע

אפילו לא עבר שבוע וכבר המורה ה#@$%^@%^^&^* שלי רוצה להתקשר להורים...ולמה? כי חייכתי כשהיא צעקה על הכיתה. להרוג אותה. פשוט להרוג. כל המורות שונאות אותי. קיצר די להתבכיין(אני) אוהבת

SCRATCHER

New member
מה היא דפוקה? איזו חסרת חיים...

אני מקווה ששהורים שלך יעמידו אותה במקום. או לפחות את.

היא פשוט

מורה חדשה בבצפר אז היא רוצה להראות ת'עצמה כזאת שיכולה להשתלט וכאלה. אני עוד אעמיד אותה. אני אעשה לה רגשות אשם. אולי אני אתאבד ואשאיר מכתב שמאשים אותה? זה יהיה טוב. רק חבל שאין לי אומץ או סיבה להתאבד. טוב, אני אברח מהבית או משהוXDDD אנשים, תנו לי סיבות כיצד לגרום לה רגשות אשם.ובכלל לכל המורות.|מבט ערמומי|

חחח סיפרתי לאמא שלי את זה ו..

היא כולה כזה "שתקפוץ לך" "שתתקשר, מה אכפת לך?" חחחחחחחח תקרעתי!! יש אני אוהבת את אמא שלי!
וגם אותך

SCRATCHER

New member
גם אני מותק ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איזו חמודה אמא שלך.

Girls Not Grey

New member
יו, אתן כאלה חאאאמוודות!!../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה רבה לכולכן!
פוי, סופסוף סימתי עם מ"מ. איזה מעיק זה הדבר הזה
אני כלכך שונאת ביה"ס!!!@#$@^כעחדכיטטילכי$%&כע אוהבת 333>

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|

ועוד... נזכרתי שאין לי את המסנ שלך. ושל דנה.(ואם שכחתי עוד מישהי לא להיעלב פשוט אני לא ממש זוכרת את כולם) אז יאללה תביאו!

../images/Emo220.gif=]]]]]]]]]]]]]]]

שם:דורין גיל:14 וחציP: ויותר! מגורים:יבנה-_- מסן/אייסי:330951125 מסר לאומה:אני+פיזיקה=צחוקים! שיר שעשה לכם את החודש:מיס יו בלינק=]]]]]] תמונה אהובה:יש מלאP:

../images/Emo221.gif

שם: חן. #_# גיל: 14 וחצי. מגורים: תלאביבבבבבבבבבבבבבבבD: מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: מחברת. ספר. קלמר.
שיר שעשה לכם את החודש: circle of fear תמונה אהובה:

אנוכי ../images/Emo9.gif שןב.. להלהלהלה

שם: שני סופר
גיל:17 מגורים: אורנית מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה:הופעה של 30 עוד עשרה ימיםםםםםםםםםםםםם אעאעאעאעא * מתפגרת* שיר שעשה לכם את החודש: את החודש? the wretched של NIN.. כל פולין שמעתי אותו תמונה אהובה: מצטערת, אך מאחר ופירמטו לי את המחשב ואני במחשב של אחותי אין לי תמונה להראות.. אני אסים תמונה ברגע שיחזור לי המחשב.

LoveYourHate

New member
מתפקדת!../images/Emo195.gif

שם: אופק =] גיל: אהה עוד חודשיים 15!
מגורים: קרית חיים=] מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: שום כלום =] שיר שעשה לכם את החודש: חח אין לי כח לרשום תמונה אהובה:
אני כ"כ רוצה להיות שם מחר..אוף!!!!
[אני חושבת שהתפקדתי כבר אבל לא משנה
]

...

שם: אלי (נועם אבל אני שונאת את השם הזה אז אפשר לקרוא לי אלי) מגורים: רעות מסן: [email protected] מסר לאומה: אל תפחד להיות שונה.. שיר שעשה לכם את החודש: Call Me When You're Sober-Evanescence תמונה אהובה:

למעלה