התפקדות ספטמבר

The Fantasy

New member
אני מתה על התמונה הזאת../images/Emo99.gif

אני כבר איזה שבוע לא מפסיקה לבהות בה, והיא גם הרקע של השולחן עבודה שלי, אז בכלל, אני כל היום מול המחשב

לייק שיואו

שם:סאוסן AKA המלכה שאוסן! גיל:14 וחצי מגורים:באר שבע סיטי מסן/אייסי:מסן במסר:p אבל קבלו אייסי: 210332293 מסר לאומה:ללללללייייייייייקקקקקקקקק שיוווווווווווווווווואאאאאאאאאאווווו שיר שעשה לכם את החודש:כל מיני:p תמונה אהובה:סטואי הסטלן :pPPPPPPP בלהב הלבלהחלבהחלכגחףלחקרכחן התפגרתי.

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

שם: מיטל גיל: 15 מגורים: ת"א מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: מיקי היא המורה שלנוווווווווווווווווווווווווווווווווווו;; |מתאבלת| שיר שעשה לכם את החודש: forever- papa roach/ anemia in your sheets תמונה אהובה: כפרעלויל^.^

The Fantasy

New member
כפרעל היפיוף הזה../images/Emo99.gif

וואע אני כ"כ מתה עליו
קושקושוניחמודימותקמומושנושוש
[אל תתייחסי--זה התמונה עושה לי את זה
]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifויללללל ../images/Emo6.gif

חאאאמוד ^^ מוזר לי שכולם מכירים אותם עכשיו כי כזה אני שמעתי אותם לפני שנה ורבע ואף אחד לא הכיר אותם
אפילו ילדה מהכיתה שלי שגרה בעיר שלהם 7 שנים לא ידעה מי אלה
אבל זין.. אני ראיתי את הלהקה האהובה עליה והיא לא הספיקה חחחחחחחחחחחחחח ועכשיו היא בארץ והיא פקאצה מגעילה ששומעת מוזיקה טובה ;;

מי מכיר אותם עכשיו?../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

כאילו, תראי את הקומונה שלהם, היא שוממתXD

The Fantasy

New member
אני מכירה אותם כמעט שנתיים בערך ../images/Emo6.gif

פתחתי את הקומונה לפני כמעט שנתיים, כשהייתי בי"א
גאד זה כ"כ ממזמן XD ואולי הם יתחילו קצת יותר להתפרסם אחרי האלבום החדש, לא שהקודמים לא טובים, אבל החדש פשוט מדהים

../images/Emo45.gif החדש שונה.../images/Emo205.gif

ואני חייבת להודות שבהתחלה התאכזבתי שאין את כל הצרחות שהיו בNA ובOGDO, אבל לומדים להתרגל וזה- ועכשיו אני באמת חושבת שהוא מדהים, הם התבגרו ורואים את זה
ודנה אל תתלהבי מזה שפתחת את הקומונה כי הרי זאת אני שהצעתי לך להחיות אותהXDDD סתםסתם.

its only ma

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת!../images/Emo66.gif

שם: עדי גיל: 13 ו3/4 מגורים: קרית אונו מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: שיהיה לכם יום נעים...
שיר שעשה לכם את החודש: הרבההההה.... תמונה אהובה:אחותי צילמה---

MadinaLake

New member
מתפקדת ../images/Emo3.gif

שם:קתרין גיל: 16 מגורים: מרכז מסן/אייסי:- מסר לאומה: From day one I talked about getting out But not forgetting about How my worst fears are letting out He said why put a new address On the same old loneliness שיר שעשה לכם את החודש: TBS-You Know How I Do All Time Low-The Girl is a Straight Up Hustler תמונה אהובה: סתם תמונה אקראית

Incubus Creep

New member
Who is this hot dude?../images/Emo99.gif

סתם התחשק לי לכתוב את זה באנגליתXD בכל מקרה, אשמח לדעת מי בתמונה כמו שכבר אמרתי

BehindMyEyes

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo115.gifלהלה../images/Emo3.gif

שם: קארין גיל: 14 ושלושה חודשים
מגורים: אשדוד מסן/אייסי: 260717020 מסר לאומה: תחיו את החיים, ותנצלו כל שנייה ! כי שנייה שעוברת, לעולם לא חוזרת !
שיר שעשה לכם את החודש: היו מלא אני לא זוכרת
תמונה אהובה: שיהיה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר גיל: 15 וחצי מגורים: בבית.. סתם נו ראש העין מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: יש לנו קפיטריה בביתספר
שיר שעשה לכם את החודש: שמעתי אותו מידי פעם החודש.. אבל הוא כלכך העלה בי דברים. IDLY של מכר. תמונה אהובה: -

Girls Not Grey

New member
../images/Emo207.gif כנסו רגע ../images/Emo7.gif

זה לא שאני נוטשת חס וכרפס, אני פשוט כ"כ עמוסה
יש לי מחר מבחן במ"מ, ובימים האחרונים אני פשוט רק חורשת!
ויש לי גם מבחן בתנ"ך ובאנגלית השבוע, ד"א. קיצור, אני אמצא הרבה יותר זמן לכתוב פה, וזה לא יקרה השבוע\שבוע הבא..
אבל אני אכנס.. אווופפפ, זה מכ"כ מתיש
אני אוהבת אותכםםם, מתגעגעת :(

my reflection

New member
וואי../images/Emo201.gif

אני מקווה שזה יעבור לך טוב ושיהיה בהצלחה
את צריכה להתרכז עכשיו רק בזה,שתצליחי

חייבים להשמיד את מוסד בית הספר.../images/Emo205.gif

הוא נוראי;; קראנו היום את התקנון שלנו ומצאו שיטות חדשות לעקוף את התירוצים שלנו, זה נוראי. אני מקווה שתמצאי זמן להגיב פה ואם לא אז בהצלחה בכל זאת במבחנים והכל

למעלה