התפקדות ספטמבר

Broken sound

New member
חחח כן אש.

הם מדהימים. אוח. סקס#$^*(@#$*^@#$(%^*@}

אצלי אין העדפה!DD:../images/Emo205.gif

כאילו אני אוהבת את כולם חוץ מהחדש [דן] כי הוא עדיין לא ממש השתלב.

D::

שם: רונע/רונקי [אבל לא פליץ!
] גיל: ב-9.9 14
מגורים: ת"א. מסן/אייסי: [email protected] אייסי לא בשימוש.
מסר לאומה: אני לה לה. XD [אחיין שלי בדרן קטן XD] שיר שעשה לכם את החודש: Abba-Dancing Queen Bullet for My Valentine-tears don't fall ופנטזי של שלושים.
תמונה אהובה: תומו ושאנון

FFTL

New member
אני עייפה. >:

שם: ליעד:] גיל: 15 מגורים: קדימה. מסן/אייסי: [email protected]\331639653 מסר לאומה: תאכלו זה בריא! שיר שעשה לכם את החודש: מי זוווווווכרררררר1#$!? תמונה אהובה: [הועתק מפורום הימ.
]

SCRATCHER

New member
אולי הפעם זה ישלח...?

שם:אינה גיל:18.5 מגורים:נשר מסן/אייסי:22601065(האייסי) [email protected] (המסן) מסר לאומה:|בצפר זה כל כך כיף, אין לכם מושג. בכיף הייתי חוזרת מחר ללימודים.תהנו מזה כל עוד אתם יכולים! אה כן, ותראו האוס, זאת תוכנית גאונית. שיר שעשה לכם את החודש:the rasmus- not like the other girls (ובכלל כל השירים שלהם. הם מעולים!) תמונה אהובה: נכון מגניב?

my reflection

New member
הוו נחמד../images/Emo9.gif^^

מתפקדת
שם:סתיו גיל:מחר 14 יוהו
מגורים:חולון סיטי
מסן/אייסי:[email protected] מסר לאומה: שיר שעשה לכם את החודש: The Killers - Read My Mind 30 Seconds To Mars - 93 Million Miles לא הפסקתי לשמוע את שניהם בלופיםXD תמונה אהובה:ג'וני וג'ק

מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo48.gif

שם: תמר גיל: 15 מגורים: גן יבנה מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: מה הכינוי שלה? אני אשלח לה מסר.
שיר שעשה לכם את החודש: כל השירים של MCR תמונה אהובה: חרושה? למי איכפת? היא מצחיקה אותי כל פעם מחדש!
XDDDDDDDDDDD

MyTearsDontFall

New member
נמD:

שם: עדי גיל: 14 ועשרה חודשים מוחעחעח מגורים: מודיעין מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: חייבת לרשוםXD "אטיקה!!אטיקה!!אטיקה!!אטיקה!!אטיקה!!אטיקה!!אטיקה!!...אטיקה..?" לחובבי האוס [-: שיר שעשה לכם את החודש: Hallelujiah של פרמור וטירסדונטפול של בולט בגרסא האקוסטית המושלמת D: תמונה אהובה: מנמנמנממנממממנמנמנמ. חח

TheMarsArmy

New member
מתפקדת!

שם: חן. גיל: 15 מגורים: פתח תקווה מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: ממ...חם לי....והתקלקל המזגן....עצוב... שיר שעשה לכם את החודש: לפעמים - היהודים תמונה אהובה: זה לא ממש תמונה...אבל זה קורע...אז תקראו... שבוע נעים! :)

inbal287

New member
../images/Emo9.gif

שם: ליודעת גיל: 18 מגורים: י-ם מסן/אייסי: תבקשו במסר מסר לאומה: "קיצי קיצי" [
... עזבו, בדיחה אישית שאני נקרעת ממנה כבר כמה ימים טובים] שיר שעשה לכם את החודש: Aerosmith - Cryin תמונה אהובה: כרגע זו

Chemical Venom

New member
אני לא כל כך כאן אבל שיהיה=]

שם: אור גיל: 17 והרבה חודשים מגורים: מושב נחלים ליד פ"ת מסן: orlfbenzki@gmail,com מסר לאומה: ראיתי את החתימה של ענבל והתאהבתי בזה אז זה המסר "מוזיקה היא כמו נגיעה בדופק של העולם. מוזיקה זה משהו שקורה כל הזמן; לפעמים אתה מצליח לגעת בה לזמן קצר, וכשאתה נוגע, אתה יודע שהכל קשור לכל." שיר שעשה לכם את החודש: יש מלא...אין לך מקום של היהודים..FOR YOU של HIM וDegausser שלbrand new.. תמונה אהובה:-------->

30STM

New member
עמודום D:

שם: נועה. גיל: 16. מגורים: רעות^^ מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: I shower NAKED שיר שעשה לכם את החודש: when you're gone תמונה אהובה: - not. יוםנפלא

30STM

New member
נאמנאמ,

אל תתיחסו ל'NOT' למטה, פשוט תפוז דפוק וחש מגניב

The Fantasy

New member
וואו אנחנו טובים בהצפות../images/Emo3.gif../images/Emo98.gif

שם:דנה גיל:18 וחצי מגורים:קרית אתא מסן/אייסי:עולם אישי
מסר לאומה:אני מתגייסתתתתתת עוד 18 יום
זה לא קורה לי
שיר שעשה לכם את החודש:היו יותר מדי
נלך על אלבומים