תרגע, מה אתה לחוץ
P python 4 New member 1/11/05 #78 יש לי דברים יותר טובים לעשות כרגע מלמצוא דמיון מפתיע בין כוכבי תשוקות לשחקני מונדיאל, כמו זו מהנבחרת של הולנד ב- 2005 :
יש לי דברים יותר טובים לעשות כרגע מלמצוא דמיון מפתיע בין כוכבי תשוקות לשחקני מונדיאל, כמו זו מהנבחרת של הולנד ב- 2005 :
D darklighter New member 2/11/05 #89 ../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שרשור קורע גרנדי ופייטי סגידה
G GrandPrix2005 New member 2/11/05 #90 אגב, זה מזכיר לי עוד משהו מפעם מישהו זוכר את החמשירים לא אז תנו לי לרענן את זכרונכם: הוא חשב שזה דס, המובס לא ידע הוא על בוא הקרקס עכשיו הוא מתפשר רק על סושי כשר וכל מי שרוצה כבר נכנס
אגב, זה מזכיר לי עוד משהו מפעם מישהו זוכר את החמשירים לא אז תנו לי לרענן את זכרונכם: הוא חשב שזה דס, המובס לא ידע הוא על בוא הקרקס עכשיו הוא מתפשר רק על סושי כשר וכל מי שרוצה כבר נכנס
D darklighter New member 3/11/05 #93 אני זוכרת../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif איזה חמשיר קורע כתבת
I I n n u e n d o New member 1/11/05 #82 ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif *מתעלפת* פייטי!!!!!!!!!!!!!