התפקדות נובמבר

invisable

New member
את לא../images/Emo46.gif

אני אגיד את השם האסור, היזהרי

Charmed Or

New member
מתפקדת!../images/Emo112.gif

שם:Dark Or גיל:42. סצינת זומבי אהובה מהחודש האחרון: מהפרק האחרון:] סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון:ואי,אממ.. לוזוכרת. סצינה שנואה מהחודש האחרון: טיסי אומר "אני יודע למה את מתכוונת". אע רגע.. ביקשת רק סצנה אחת
טובנו חפיף

invisable

New member
איייייייכס../images/Emo5.gif

למה שמישהו ירצהלדבר את השפה הזאת?
כל שיעור לשון מחדש גורם לי לשקול מחדש לימודי סינית...

מתפקד

שם:עדו גיל:17 בקרוס סצינת זומבי אהובה מהחודש האחרון:שהיא הייתה ג'וליאן סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון:תרזה בגיהנום סצינה שנואה מהחודש האחרון:כל השאר משתרזה בגיהנום ואתם מוזמנים להוסיף גם תמונה.

גם לי לא בא להתפקד..

נו טוב... שם: שועל עגורן גיל: 16 וחצי קטע זומבי אהוב מהחודש האחרון: "אם לא תעשי כדברי היום בלילה צ'ריטי כבר לא תהיה בתולה" קטע אהוב: אין! קטע שנוא: קיי "אוי לא, מה עשיתי? שחררתי את הרשע בהרמוני"

מתפקדת ../images/Emo9.gif

שם: הדר גיל: עוד חודשיים בדיוק 17 (*מתלהבת*) זומבי אהובה מהחודש האחרון: כל זומבי זה טוב! סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון: הכתוביות בסוף.. זה היה הכי מעניין!! סצינת תשוקות שנואה מהחודש האחרון:שרידן-לואיס.. ואתם מוזמנים להוסיף גם תמונה

Sinner Girl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קלמנטינוש,אני צריכה לדבר איתך;[

° w a v e °

New member
נדפוק את הכהה

נדפוק את הבהיר נדפוק את הראש חזק בקיר ניקח כדור, ניקח מזקה, ניקח זריקה, כמו באמריקה...
טוב אמ. שם:גל
גיל:16 והמון מלא. סצינת זומבי אהובה מהחודש האחרון: לא ראיתי. סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון: אוי אמ..לוזוכרת
. סצינה שנואה מהחודש האחרון: כל הפעמים שתרזה פתחה ת'עיינים והרחיבה את הנחיריים שלה למימדי ענק.

invisable

New member
חחח יו גל!!

זוכרת את הימים שאמרת לי שאת "בת 15 ומלאמלאמלא חודשים"?

למעלה