התפקדות נובמבר

° w a v e °

New member
ראית מה זה.

אני כולי גדלה ונהיית זקנה מיום ליום, אבל לגבוה אני לא גובהת. ;[

invisable

New member
את לא לבד ;[

והיום גיליתי מישהי בדיוק בדיוק בגובה שלי!!!!!!!! זה עשה אותי שמחה!

יאללה

שם: קובי גיל: 22 סצינת זומבי אהובה: שהיא צועקת על מיגל שמציק לה על זה שהיא השתנתה ובלה בלה בלה... סצינה בכלל: לא משהו מיוחד שעולה לי לראש...באמת הסצנות הכי טובות זה עם זומבי... סצנה שנואה: כל הסצנות של שרידן ואנטוניו
משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

crazystav

New member
מתפקדת ../images/Emo3.gif

אמ. לא כפת לכם נכון?
שם: סתיו גיל: 16 סצינת זומבי אהובה מהחודש האחרון? לא זכור לי שראיתי החודש הזה משהו עם זומבע סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון: כנל כנל

L U Z I A

New member
מתפקדת../images/Emo150.gif../images/Emo15.gif

שם: דנע גיל: 12 ושלושה חודשים
סצינת זומבי אהובה מהחודש האחרון: זומבי מאיימת על טאבית'ה וטימי ומתחשפת לג'ולאין
סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון: ג'וליאן [זומבי] מכריחה את תרזה לחתום על ההסכם
סצינה שנואה מהחודש האחרון: שכולם בוכים על סם אית'ן ומיגל
ואתם מוזמנים להוסיף גם תמונה. אין לי כח

זה נקרא להתפקד?!

שם:מעין גיל:16 סצינת זומבי אהובה מהחודש האחרון:-- סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון:-- סצינה שנואה מהחודש האחרון:-- [מה אני אעשה?לא ראיתי הרבה זמן
] ואתם מוזמנים להוסיף גם תמונה.

darklighter

New member
ווטאבר../images/Emo121.gif

שם: עדי גיל: 22
סצינת זומבי אהובה מהחודש האחרון: שהיא הפכה לג'וליאן. סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון: שתרזה מתה ופגשה את ג'וליאן והיטלר וכל האלה בגיהנום... כמה חיכיתי לזה!!!!! סצינה שנואה מהחודש האחרון: שתרזה חזרה לחיים
וגם קטעי שרידן ואנטוניו שאני מריצה תמיד... מוסיפה תמונה של הבריטי השקסי שלי (הוא מרשה)
(לא יכלתי לשים את התמונות באיכות טובה כי הן גדולות מדי לתפוז)

GrandPrix2005

New member
מתפקד המפקד!

שם: גרנד_אלעד2005, בקרוב 2006 גיל: 20 סצינת זומבי אהובה מהחודש האחרון: זומבי-פיתי חוזר לפורום תשוקות וזורע הרס וחורבן בכל שרשור ושרשור סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון: רביעיית הטינס מתפרקת לאחר שסימון עוברת לבוסטון סצינה שנואה מהחודש האחרון: האמת, אין לי מושג - לא ראיתי תשוקות כבר 8 חודשים...

נטלייי

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif

שם: נטלי גיל: עוד חודש מהיום 25 (זקנת השבט) סצינת זומבי אהובה מהחודש האחרון: כל פעם שזומבי עוקצת את קיי סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון: תרזה בגיהנום סצינה שנואה מהחודש האחרון: שהקפיאו שוב את צ'ריטי אחר שהיא הפשירה

I n n u e n d o

New member
לא../images/Emo70.gif אני חולה../images/Emo122.gif

בגלל זה לא שמתי לב לא הייתי הרבה על המחשב

python 4

New member
ההצבעה שלי -

שם: 12 נקודות גיל: 8 נקודות סצינת זומבי אהובה מהחודש האחרון: 10 נקודות סצינת תשוקות אהובה מהחודש האחרון: 7 נקודות סצינה שנואה מהחודש האחרון: 6 נקודות הו כמה התגעגתי!

למעלה