התפקדות....מי כאן????????..

עשית לי ויבראציות בכל הגוף../images/Emo24.gif

משתי סיבות: א. זה מזכיר לי את העבודה - לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצצצצצצצצצצצהההה ב. משקה מדהים, טעים , משמין

ד ו ר י ן

New member
קרן אור לי ...

אומנם לא רוצה להזכיר לך את העבודה אך אפשר לקבל שוקולטה חמה מהמכונה ?

../images/Emo124.gifמור נשמה

שכחתי להביא לך לשתות פרנש ונילה אין בנמצא אבל תיכף אמצא מוצא ואביא לך משהו ללגום וכולם ירצו לטעום

קדימה להסתדר בשלשות....

ולהביק את הדרגות עשיתן בלגאן ניהיה פה מסוכן התפזרתן לכל הכיוונים ולי את החיים עשיתן קשים יאללה רוצה לראות מי נשאר ומי ברח ויקבל עונש מחר

ד ו ר י ן

New member
סליחה ....

שאני מתערבת לך בחיים אבל קיבלת אישור להסתובב בשדות זרים ? קדימה לחזור אלינו במהרה אחרת תהיה כאן מהומה אזהרה נוספת לא תישלח

ד ו ר י ן

New member
נשמהההההההההה

תמיד דואגת את אותנו לסדר על מנת שלא נתפזר גם אני איבדתי את הכיוון ואגב, עכשיו מחר אז הסירי נא את האיום

גילית.

New member
הייתי חייבת לעגל את התגובות ל100

אוףףףףףףףףףףףףף אין שום דבר מעניין בטלויזיה, בעלי קורא לי" הלו מותק בואי לרקוד" ניראה לכם שבשעה כזאת הוא קורא לי לרקוד? חחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב נו, אני ניפרדת לבינתיים, אולי הוא מצא איזה סרט טוב ב"נשיונל ג´יאוגראפיק" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביי גילית

בה ביייייי גליתתתתתתת

ליל מנוחה לך ולמשפחה נשיונל גיאוגרפיק זה מספיק כדי לראות ולהפיק שעדיף לרקוד סלואו מאשר לראות את ה-תאו שבת שלום מתוקה

דורין מיד להתפקד

כי אם לא מחר אני לא אתפקד כי אני כלל לא מפקד אז יאללה תביאי לי יד ונקרא לקרן אור לי יחד

טוב לאור הממצאים החלטתי לעשות פה

סיכומים.... דורין המקסימה מהצהריים על אגדות דיברה אחר כך פשוט נעלמה ואפ´חד לא ידע למה וכשהיא שוב חזרה פרצה ממש בסהרה עשתה פה חגיגה ועל כך מגיעה לה מילגה קרן אור לי מתוקה גם היא פשוט בהתחלה לא הייתה וכשחזרה...התחילה פה בחגיגה בדיחות פה שירשרה וגם על דיאטה דיברה ומדי פעם כשאף אחד לא הציץ היא החליטה לברוח ואותנו להקפיץ אבל על כך לה סלחנו אבל לא שכחנו העיקר שבכל הגיחות היא חזרה עם המון בדיחות מור הנשמה שכל פעם אותי מפתיעה לכאן היא הגיעה ואת אהבתה הציעה לא נשכח את הג´חנון והביצים ואת כל החיבוקים כי ככה זה כשאוהבים בת לילית המקסימה הפתיעה אותנו לטובה נשארה עימנו ערה ורוצים שתבוא תמיד אלינו חזרה כי היא ממש אדירה וככה בלי התראה לירי פה הפתיעה שמחתי אותה פה לראות כי זאת חברתי וזה לא סוד סנדי שוב פה ביקרה אך עשתה זאת בקצרה אבל השאירה לנו טעם טוב ולא אנחנו חייבים חוב גילית המקסימה שבדיוק מחמי יואב חזרה באה אלינו במלוא אדרה כי זוהי אישה מאוד מתוקה ושנונה ומסביבה הכל קורן אפילו הכינה לנו פופ קורן וכן יש גם פה חבר חדש ממש דנדש פה עימנו התחבר כן זהו טוני הנמר אחלה ערב מקסים ומיוחד שולחת חיבוק ונשיקה לכל אחד/ת

י פ ע ת

New member
כאילו מה?........באתי בסוף?

אני אשמה שרק עכשיו ת´עוררתי? אני רוצה אקשן!!!

יפעת.......את נקראת עריקה

ואחריי שלחתי כבר את המשטרה להביא אותך הלום גם אם היית באמצע חלום יאללה תתחילי לשרשר לפני שאת הגלגל לך אני אפנצ´ר

י פ ע ת

New member
אני רוצה איזה משחק מרתק

משו שימשוך וירתק בואי נחשוב על רעיון חידה, שאלה או סתם שעשועון

למעלה