סנדי ברוכה הבאה יש לי פה משהו בשביל בהזמנה
ש שושן צחור המקורית New member 26/10/02 #63 גנבים לא חסר רוצה פירוט ?????? בממשלה בהסתדרות בחנויות משרדים ממשלתיים חשמל ארנונה טלפון בקיצור,,,,,איפה שאפשר...מנסים.....הולך טוב...לא הולך ומישהו מתחכם ומתלונן ...מקבל חזרה בשקט וזהו.
גנבים לא חסר רוצה פירוט ?????? בממשלה בהסתדרות בחנויות משרדים ממשלתיים חשמל ארנונה טלפון בקיצור,,,,,איפה שאפשר...מנסים.....הולך טוב...לא הולך ומישהו מתחכם ומתלונן ...מקבל חזרה בשקט וזהו.
ח חן המקורית New member 26/10/02 #109 חחחחחחחחח היא כבר פאסה כי החלטתנו לעבור את המכסה חחחחחחחחחחחחחחח
ג גילית. New member 26/10/02 #125 לאיזה מספר הודעה נגיע? ניראה לי שזה הולך להיות השג בספר גינס כל כך הרבה הודעות, אולי נעשה משהו לפי בקשתה של יפעת, לי אין רעיון אולי לכן? גילית
לאיזה מספר הודעה נגיע? ניראה לי שזה הולך להיות השג בספר גינס כל כך הרבה הודעות, אולי נעשה משהו לפי בקשתה של יפעת, לי אין רעיון אולי לכן? גילית
ח חן המקורית New member 26/10/02 #61 קרן אור לי יקירה.... היום את משום מה די שקטה מקווה שאת לא בורחת למיטה?
ח חן המקורית New member 26/10/02 #66 קרן אור לי ../images/Emo46.gif מה זה לאטה מקיאטו שוב אסביר לך שאני מרוקאית לא מבינה לי זה נשמע ביפנית קללה יאללה תבירי בבקשה
קרן אור לי ../images/Emo46.gif מה זה לאטה מקיאטו שוב אסביר לך שאני מרוקאית לא מבינה לי זה נשמע ביפנית קללה יאללה תבירי בבקשה
ק קרן אור לי New member 26/10/02 #73 טוב מתוקה , אדאג לתרגום בראש הסרט אשים ואז כשאבוא אליך במהרה לא תגידי , לא מבינה כי אני אחטוף ג´ננה ואאדים כמו עגבניה
טוב מתוקה , אדאג לתרגום בראש הסרט אשים ואז כשאבוא אליך במהרה לא תגידי , לא מבינה כי אני אחטוף ג´ננה ואאדים כמו עגבניה
ד ד ו ר י ן New member 26/10/02 #83 חןןןןןןןןןןןןןןןן אל תתבאסי שאינך מכירה זה כנראה קפה שקיים רק אצלה
מ מור IL המקורית New member 26/10/02 #82 חן ביקשנו ../images/Emo96.gif ולנו שלחת כפית ארוכה !!! יותר מהכוס הקטנה אז מוותרת על הקפה הכיני פרנש ונילה עם אורגינל.
חן ביקשנו ../images/Emo96.gif ולנו שלחת כפית ארוכה !!! יותר מהכוס הקטנה אז מוותרת על הקפה הכיני פרנש ונילה עם אורגינל.