התפקדות....מי כאן????????..

ד ו ר י ן

New member
כפרותתתתתתתתתתתתתת

זהו ? חזרת אלינו ואיזו שמחה בלבבנו חן הייתה ממש מודאגת אבל הרגעתי אותה - נכון אני מתפקדת ?

ד ו ר י ן

New member
מוררררררררררר ../images/Emo24.gif

אומנם לא טרחו לעשות בינינו הכרה אבל לחשו לי שאת מתוקה אז נעים מאוד אני דורין ואת מור את זה לא קשה להבין יאללה נמשיך במלאכת השרשורים כי זמננו קצר והילדים עוד מעט מתעוררים

דורין ../images/Emo24.gif

אכן אומנם לא היכרנו אבל תמיד אשמח להכירך כי תמיד לך אחייך טוב יאללה בפקודה את המלאכה כאן ממשיכה

ד ו ר י ן

New member
יפה לך .....

אחותי למלא פקודות את יודעת היטב להמנע מצרות צרורות והנה אני שוב מתחילה לברבר ותיכף יפקדו עליי להמשיך לשרשר אז אני במלאכת הקודש ממשיכה לשרשר בלי סוף והתחלה

אתן חיילות ממש טובות

שומרות על המוצב שעות בלי להירדם וממש לא מפקירות אני הולכת לשמור מצוות ואתן עליי ככה מרכלות (בשביל החרוז) אז קדימה אני רעננה נתחיל את הג´ננה

גילית.

New member
משהו מוזר קורה פה,אני כותבת

משהו מוזר קורה פה, אני כותבת וההודעה נעלמת, ואני שוב יוצאת, ושוב נכנסת, וההודעה במקומה עומדת. האם יתכן שהפורום, התחרפן, ואיבד את הצפון, אחרי 120 הודעות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גילית

ד ו ר י ן

New member
קרן אור לי היקרה

למזלך, הפעם, הגעת ללא עיכובים מיותרים ואני, לבינתיים, רגועה ללא עצבים הלכת לקיים את המצוות וזה חשוב לא פחות אז עכשיו שכולנו כאן מתחילים בחגיגה שחבל על הזמן

מי מלאה...ורוצה להיראות חטובה

וגם עם חזה שופע... קחו משהו יצירתי לדוגמא חחחחחחחחחחחחח

ד ו ר י ן

New member
חחחחחחחחחחח

תגידי זה באמת עובד ? או שזו עוד איזו חרטה שאת כיסנו שודד ?

בטח עובד.....

באבו אבוה עובד אני לא רוצה לגלות לך גם מאיפה הגיעה לה לפנים הגומה חחחחחחח

ד ו ר י ן

New member
בעניין הגומה ...

בטח מכרנו המשותף ביקר אצלה ששששששששששששש אל תגלי מי הבחור שלה עשה את הבור אחרת יהיה כאן כזה תור

למעלה