התפקדות מאי

lia2sh

New member
היית שנה שעברה בפולין? שאלה לא קשורה לכלוםםם

iti4

New member
כןן....

רגע את ממוצקין????נראה לי פגשנו אותכם שמה.... עם זה אתם אז תמסרי ד"ש לאור..תגידי לו שהוא מככב בקלטת של המשלחת...

lia2sh

New member
חחחחחחח רציני?! כן, אני ממוצקין.. חחח

רציתי לבוא עם אור אליכם אבל לא יודעת... לא הסתדר... חחח

o®eL

New member
יאאא מגניב!!!

אני לא מאמין..:קחי את האיי סי שלי דברי איתי:338627231

iti4

New member
אופסס

זה משתמש של מישהו אחר פשוט אני על המחשב של חבר.....

ChipiM

New member
:p

שם: מיטל תאריך לידה:13/12/89 מיקום: ירושלים מספר כיתה: 6 דרכי תקשורת: אייסי? :D מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? נכון לעכשיו, ה18/2/08, אבל בטח יקדימו לי. איזה בגרויות אתם עושים השנה? פיזיקה, מתמטיקה, אזרחות, ספרות, תנ"ך, הבעה, ספורט, צרפתית. פוחדים מבדיקות דם? לא. עושים מדורה בל"ג בעומר? אולי :\ נראה בע"ה... מנגנים על משהו? בערך יודעת לנגן על אורגנית. (והחלום זה לדעת על פסנתר). כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? אה, אני לא תמיד נוכחת פה... :X :) מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? אני אוהבת רק תבצק והרוטב, אז לא ממש משנה מה יש על כי אני גם ככה מורידה את זה מהמשולש :D (מוזרה שכמותי).

ofirule

New member
אני

השאלות הרגילות: שם: אופיר מרקוס תאריך לידה: 21.9.89 מיקום: אזור מספר כיתה: 1 דרכי תקשורת: מסן: [email protected] איסי: 320158919 השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? מתגייס איזה בגרויות אתם עושים השנה? מתמטיקה אזרחות הבעה פיזיקהתנךביולוגיה פוחדים מבדיקות דם? לא עושים מדורה בל"ג בעומר? כנראה שלא :/ מנגנים על משהו? לא כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? הרבה מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?פטריות

elivnat

New member
מאי מאי מאי...

השאלות הרגילות: שם:ליבנת תאריך לידה:י"ט אלול, 19/9 מיקום:איזור חדרה. מספר כיתה:1 דרכי תקשורת:אייסיקיו-280640952 השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי?אם אני אמצא את השירות שלי עד הראשון לספטמבר אז בע"ה בראשון לספטמבר. איזה בגרויות אתם עושים השנה?תקשורת-שבוע הבא, הבעה, אישות, אנגלית, תנ"ך, אזרחות, תושב"ע, וכמובן הסרט גמר בתקשורת. פוחדים מבדיקות דם?לא:p מזל שאמא אחות:) עושים מדורה בל"ג בעומר?לא נראה לי.. נעשה על האש אצל חברה שלי.. מנגנים על משהו?עדיין לא.. כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב?המון המון המון המון!!! מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?פיצהההההה!!!!!! אם תמצאו לי פיצה דיאטטית זה יהיה טוב... חחחחחח בד"כ אני אוהבת זיתים, ביצה-ששברו אותה על הפיצה לפני שהכניסו את הפיצה לתנור, פטריות, גמבה, עגבניות..

lia2sh

New member
עכשיו אנייי...וואו התלהבות ../images/Emo122.gif

השאלות הרגילות: שם: לי-את תאריך לידה: 16.5.89 (עוד שבועייים!!!) מיקום: מוצקין מספר כיתה: 6 דרכי תקשורת: מדורה?! (סתם נראה לי מתאים
) השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? כנראה מתישהו באוגוסט איזה בגרויות אתם עושים השנה? היום היה במעבדות ביוטכנולוגיה, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה, אזרחות, חיבור, מתמטיקה ונדמה לי שזהו... פוחדים מבדיקות דם? לא... עושים מדורה בל"ג בעומר? יאפ... מנגנים על משהו? בעיקר על העצבים וגם קצת על הגיטרה כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? לא לפורום אלא לאנשים מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? זיתים, פטריות, תירס... ואת עומרי (המבין יבין)

elivnat

New member
היי!!

הייתי אתמול במוצקין!! יותר נכון בתחנת רכבת של מוצקין... משם חציתי את הכביש לקריית שמואל ואח"כ נסעתי לקריית ים...

אני פה.

שם:אבי תאריך לידה: 24/12/88 מיקום: צפון הארץ מספר כיתה:2 דרכי תקשורת: פה ובמסרים. השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? אין לי שמץ.. דחיתי גיוס אבל אולי אני שוב אקדים.. איזה בגרויות אתם עושים השנה?המוון. אנגלית, מתמטיקה, כלכלה ומנהל, ספרות, תנ"ך, גמרא ,אנסין בגמרא, דינים ומבוא, אזרחות ועוד לא עשיתי ספורט
פוחדים מבדיקות דם? ממש לא
עושים מדורה בל"ג בעומר?נראה לי שכן. מנגנים על משהו? קצת על כל מיני דברים כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? לא יודע. מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? עגבניות עם בצל, פיטריות ובולגרית (והמון חריף!!)

MORIYAE

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif...באיחור קל../images/Emo9.gif

השאלות הרגילות: שם:מוריה תאריך לידה:5.1 מיקום:קרית גת סיטי מספר כיתה:1(?) דרכי תקשורת:מסר השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי?כשתתחיל שנת הלימודים... איזה בגרויות אתם עושים השנה?
פוחדים מבדיקות דם?כן...מאוד עושים מדורה בל"ג בעומר?.. מנגנים על משהו?גיטרה כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? כבר סיכמנו שלא עוזבים,לא?!
מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?זיתים...

../images/Emo176.gif../images/Emo176.gifמתפקדת!!!../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

שם: קרן תאריך לידה: 24.11.1989 מיקום: מיקום לידה או מיקום כרגע? נולדתי בכפר סבא גרה בגני תקווה מספר כתה:8 דרכי תקשורת: אייסיקיו, טלפון, פלאפון, מסנג'ר, אימייל, מסרים... קיצר מי שרוצה לדבר איתי יצליח.
השאלות החודשיות!
מתגייסת ב 18.2.08...
עושה השנה בגרות ב- ספורט, מתמטיקה, תאטרון, פיזיקה, הבעה, אזרחות, תנ"ך, ספרות.
פעם פחדתי בטירוף מבדיקות דם ומחטים בכלל אבל בחודשים האחרונים עבר לי לגמרי (ככה זה כשצריך לעבור בדיקת דם פעם בחודש..אי אפשר להרשות לעצמך לפחד)
עושה על האש בל"ג בעומר...אולי תצא מזה מדורה בסוף
מנגנת קצת על כל אחד: אורגנית, חליל, גיטרה
נעזוב? מי יעזוב? אנחנו נשארים שמיניסטים לנצח ככל שזה נוגע לי
אוהבת על הפיצה בולגרית..ופטריות כשזה המצברוח הנכון. אבל לאחרונה חלק הכי סבבה =)
תמונה מצורפת..כבר צירפתי לפה תמונה פעם, מתישהו באפריל נראה לי אז הפעם צירפתי אחרת..אפילו שהיא קצת מוזרה כי צילמתי אותה באזה 3 בלילה כשהתלהבתי מהאפקטים של המצלמה החדשהה

למעלה