התפקדות מאי

אוו סוף סוף הצלחת לפתוח ../images/Emo8.gif

השאלות הרגילות: שם: דנית תאריך לידה: 9/10 מיקום: רעננה מספר כיתה: 3 דרכי תקשורת: rozdanit@walla.,co.il 177366747 השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? תחילת שנה הבאה.. (תחילת שנת הלימודים..) איזה בגרויות אתם עושים השנה? מתמטיקה 04 ו05 אנגלית F וG אזרחות תנך ספרדית תושבע אישות ומשפחה מחשבת. כיף חיים ממש. פוחדים מבדיקות דם? לא עושים מדורה בל"ג בעומר? כן, או מנגל.. מנגנים על משהו? גיטרה כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? המון מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? שונאת פיצה וכמובן, תמונה

אני פה

השאלות הרגילות: שם: נעמה תאריך לידה: 27.2.89 מיקום: ת"א מספר כיתה: 5 דרכי תקשורת: ICQ 330895398 השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? מתגייסת 16.7(עדיין לא בטוח התאריך) איזה בגרויות אתם עושים השנה? אנגלית, הבעה, ספרות, ביולוגיה(מעבדה, ביוטופ ועיוני), ביוטכ'(מעבדה ועיוני), ספורט, תנ"ך, אזרחות, מתמטיקה, אמ... נראה לי זהו פוחדים מבדיקות דם? לא עושים מדורה בל"ג בעומר? לא יודעת... אבל יש לי הרבה דברים לשרוף מנגנים על משהו? לא כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? למה להכניס לדיכי מעכשיו?.... מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? אני לא אוכלת פיצות
תמונה

פנינה 21

New member
תשובות

השאלות הרגילות: שם:פנינה תאריך לידה:8.4.88 מיקום:עפולה מספר כיתה:7 דרכי תקשורת:ICQ:265155915 השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי?16.7 איזה בגרויות אתם עושים השנה?חיבור,ביולוגיה,תנ"ך,אזרחות,אנגלית פוחדים מבדיקות דם?לא עושים מדורה בל"ג בעומר?לא-אני צריכה להגיע לבה"ד יום אחרי אז אני כנראה ישנה באותו יום מנגנים על משהו?אני יודעת ולא ממש מנגנת(אורגנית) כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב?המון-אני לאט לאט מתחילה להתגעגע לבית ספר -כן כבר עכשיו למרות שאני בבית ספר כמה שעות כמעט כל יום מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?תירס,בצל,עגבניות,המון גבינה צהובה,גבינה בולגרית

white angels

New member
מתפקדת../images/Emo8.gif

שם:פנינית תאריך לידה:28.06.88 מיקום:אזור חיפה מספר כיתה:1 דרכי תקשורת:מסנג'ר,אייסי,מסרים.. השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? 16.07..מקווה שידחו את זה.. איזה בגרויות אתם עושים השנה?הוו הרבה..לפרט? פסיכולוגיה,תרגום אנגלי,חיבור,אנגלית,תנ"ך,אזרחות,ספרות וגאוגרפיה
פוחדים מבדיקות דם?לא ממש.. עושים מדורה בל"ג בעומר? לאדעת..נראה עוד. מנגנים על משהו? לא אני עצלנית
כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? אני רק חדשה פה חח מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?אין כמו זיתים..

Karin917

New member
מתפקדת!../images/Emo191.gif../images/Emo203.gif

~השאלות הרגילות~ שם:קאריןה תאריך לידה:2/10/89 מיקום:בין גן יבנה לגדרה,בחדרי הקטן על הכיסא מול המחשב מספר כיתה:עמית [יש לנו גם מספר אבל אף אחד לא יודע מהו] דרכי תקשורת:הכוונה לאייסיקיו וכדומה? אייסיקיו-294113643 מסנג'ר[email protected] ~השאלות החודשיות~ מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? אממ.. שלחו לי צו גיוס חדש ל29/04/2008 אבל אני מתמיינת לשני מסלולים במודיעין אז אני מקווה להתגייס הרבה לפני איזה בגרויות אתם עושים השנה? אגלית [F.G], מתמטיקה [004,005], ערבית, פיזיקה [מבחן אחד
אבל 3 יח'..], חיבור,היסטוריה וספרות [אבל אני לא חושבת שאעשה..] פוחדים מבדיקות דם? לא עושים מדורה בל"ג בעומר? אממ..זה נושא כאוב,אבל בעיקרון כן מנגנים על משהו? לא כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? מי עוזב?
אם לנתי מותר להשאר... מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? זיתים, אבל רק כי לא יצא לי לנסות דברים אחרים תמונה-כשאני אעביר אותן מהמצלמה למחשב.. עוד כמה דקות

Karin917

New member
העיקר הכוונה?../images/Emo203.gif

באמת העברתי את התמונות למחשב כמה דקות אחרי כתיבת ההודעה.. פשוט קלטתי עד כן הן מכוערות אז החלטתי לא להעלות אותן לפה

מתפקד

שם אושרי תאריך לידה 23 ביולי 1987 מיקום רמת גן בית ספר אורט גאולה ר''ג מספר כיתה 1 מתי מגייסים יש לי פטור ולא מתגייס איזה בגריות עושה השנה צילום,אזרחות,היסטורה ב' ,ספרות,תנ''ך,מדעי הטכנולוגיה,ולשון שנה שעברה היסטוריה א' וצילום פוחדים מבדיקות דם מה פתאום לא עושה מדורה בל''ג בעומר

ranch22

New member
באיחור למסדר :)

השאלות הרגילות: שם: רינת. תאריך לידה: 15/05/1989, בקרוב. :) מיקום: - מספר כיתה: 2 דרכי תקשורת: מסר... השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? שירות לאומי. איזה בגרויות אתם עושים השנה? נשאר תושב"ע ו.. זהו? פוחדים מבדיקות דם?כבר לא.. עושים מדורה בל"ג בעומר?נראה.. מנגנים על משהו?כן.. כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? מי אמר שנעזוב? :) מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?זיתים..

דללה

New member
רדי ל20! ../images/Emo11.gif

רציתי להוסיף שתדאגי לברר קודם מי זה 20, אבל עזבי.. לא נעים

rasmus girl1

New member
../images/Emo13.gif

השאלות הרגילות: שם:ענבר תאריך לידה:7.3.89 מיקום:אשדוד מספר כיתה:9 דרכי תקשורת: >< השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי?16.7,לא סופי. איזה בגרויות אתם עושים השנה?ספרות,אנגלית,תקשורת,תנ"ך ואזרחות פוחדים מבדיקות דם?לא עושים מדורה בל"ג בעומר?כנראה שכן מנגנים על משהו?גיטרה ואורגנית כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב?8 ככה.. מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?בצל/זיתים

מתפקדת!

שם: סוניה תאריך לידה: 14.11.1988 מיקום : פתח תקווה מספר כיתה: 1 (משהו מיוחד
) דרכי תקשורת: מסנג'ר אייסיקיו אימייל מתי מתגייסת? ב16 בדצמבר בגרויות: היסטריה תנ"ך מתמטיקה 04 ערבית ופסיכולוגיה סוציולוגיה פוחדת מבדיקת דם: לא עשה מדורה בלג בעומר? כן מנגנת על משהו: לא =\ כמה אתגעגע לפורום: הרבה..אני אתגעגע לבית ספר האמת מה אני אוהבת על הפיצה
שלי? זיתים טונה פטריות טריות

EDTH

New member
כן המפקדת../images/Emo70.gif ../images/Emo195.gif

השאלות הרגילות: שם: אריה,אריק תאריך לידה: 15.05.89 מיקום: קרית אתא מספר כיתה: 8 דרכי תקשורת: מסר ICQ: 156381538 MSN: [email protected] השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? יש לי תאריך גיוס ליולי אבל אני מקווה שידחו לי. איזה בגרויות אתם עושים השנה? ספרות, מתמטיקה, תנ"ך, אזרחות, אנגלית, אלקטרוניקה. פוחדים מבדיקות דם? ממ לא נעים.. עושים מדורה בל"ג בעומר? לא נראה לי. מנגנים על משהו? על אמילי
->> כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? אתגעגע מאוד! מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? פטריות וזיתים. תמונה: אחת מעשרות תמונות שצולמו היום... עם אמילי->

למעלה